תהיות בנושא עיסוי:

Sunday27

New member
תהיות בנושא עיסוי:

קודם כל, שלום לכול אנשי הפורום. כן, פעם ראשונה בים. הגעתי לכאן לא כדי לחפש אהבה, חבר או סטוץ אלא כדי לחפש עבודה. בעצם, יותר נכון מידע לגבי עבודה. בעוונותי למדתי עיסוי שוודי והתחלתי לעבוד במקום מסוים שבמילים עדינות, לא היה ממש משתלם. מצבי הכלכלי לא מזהיר ולכן אני מחפש כיוונים חדשים. חשבתי לעבוד במקום בילוי של גברים או לעשות עיסויים בבתי הלקוחות אבל אני מאוד חושש לעשות את הצעד הזה. ההודעה הזו היא הגישוש הראשון בתחום לא מוכר, שעדיין מרתיע אותי. זה מרתיע אותי כי אני הולך פה על הגבול שבין עיסוי לסקס ואני לא מעוניין למכור סקס ואני לא יודע אדע איך להתמודד עם לקוח שכן יבקש (ידרוש?) סקס. ההנחה שגברים=חרמנים שלא רואים בעיניים מבוססת על הכרותי עם עצמי ועם סטרייטים אחרים אבל אף פעם לא הכרתי גיי ברמת כזו שנדבר על הדברים האלו. במידה ולשנינו ברור שהטיפול כולל עיסוי בלבד - סבבה. השאלה מה לעשות (כאשר אני מפרסם את עצמי) שלא יהיו אי הבנות ואי נעימוית? אני רואה זה יצא קצת מבולבל אבל גם אני לא ממש סגור על עצמי. אני מקווה שהתמונה הכללית מצטיירת מכל זה, ואשמח לשמוע מה יש לכם להגיד בעניין. תודה ושבוע טוב. א.

hatul

New member
ברוך הבא אל הפורום ../images/Emo140.gif

לפי דעתי, לא כדאי כל כך לפרסם מודעה. ראיתי בעיתונים מודעות על עיסוי, שגם מדגישים בהם את המילים לא סקס, וקשה לומר שקל להתרשם ממודעה בעיתון. אני מציע לך להתחיל לעשות עיסוי לחברים, ובהדרגה ההמלצות עליך יעברו מפה לאוזן. אם תרצה לשים מודעה, תוכל לעשות זאת גם כשיהיה לך מעגל של אנשים. לגבי עיסוי במקום בילוי של גברים... אני מניח שלא התכוונת למועדון, ואם התכוונת לסאונה, הרי ששם הגבול בין עיסוי לסקס הוא אכן דק יחסית. אם אתה מתכוון לעשות עיסוי בתור מקצוע, למה להגביל עצמך רק לגברים? אתה יכול לעבוד בספא, ושם תוכל לטפל בגברים ונשים, ויש מקומות שיכולים לתת לך רווח די חביב. אני גם מציע שבהדרגה תוכל לשכור דירה ולשים שם מיטת טיפולים, רצוי יחד עם נרות ומוסיקה מרגיעה. אחי עבד בשיאצו, ועשה עיסוי לאנשים, ובהדרגה פתח עם אשתו מכון לרפואה אלטרנטיבית. (שנסגר עם הזמן...) תבדוק קודם מה אתה יכול להציע, מה אתה מצפה מהעיסוי. ואגב, מניסיון... עיסוי אירוטי יכול להיות מהנה ביותר. בייחוד עם בן הזוג.

Sunday27

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

המצב כיום הוא שאני מתפרנס (בקושי) מעבודה זמנית שהמטרה להרוויח מספיק מעיסויים כדי שאוכל לעזוב את העבודה ההיא, דבר שאני מחכה לו כבר זמן רב. כשאני חושב על זה הרעיון לפנות לקהל גיי הוא בעצם לרצות לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה: אני רואה את הלקוח הגיי הטיפוסי (זהירות, דעות קדומות לפנייך) כגבר שיהנה יותר מטיפול במגע, יותר אסטטי ויותר מעודן מסטרייט אבל מצד שני אני חושש מהחרמנות הטיבעית שלו כגבר. יתרון נוסף הוא שנראה לי שלגיי יש יותר מכרים שהם לקוחות פוטנציאלים שהוא יכול להמליץ עליי בפנייהם. השאיפה שלי היא לעבוד כעצמאי ללא מחויבות למקום עבודה (ודרכו למס הכנסה) ולכן אני (כרגע) לא מחפש בכיוון של הספאים למיניהם. השאיפה היא אכן לפתוח קליניקה (להשכיר חדר וכו'...) אבל את זה רוצה לעשות לאחר שיש לי מספיק לקוחות קבועים. זה רעיון טוב אבל לא לעכשיו. ממשיך לגלגל מחשבות א.

hatul

New member
אני מבין שאתה סטרייט

בכל מקרה, אולי כדאי בשלב הזה לעבוד יחד עם מישהו, ואולי מישהו עם שם, שיוכל להמליץ עליך? אחי עבד יחד עם מכון קוסמטיקה, עד שנשבר לו לחלוטין... הוא עבד גם עם מכוני ספא, ויצר לעצמו שם. כי בנתיים נראה שאתה די בהמתנה, מעוניין להיות עצמאי ומחפש איך למצוא לך מספיק לקוחות קבועים... היכן אתה גר? באיזה איזור, לפחות? (אולי אוכל עוד להמליץ עליך :} )

Sunday27

New member
רעיון טוב,

לעבוד עם מישהו ולקחת לו עבודה מהידים כשהוא עמוס\עסוק. אני כרגע יותר בהתחלה מאשר המתנה ולכן ההתלבטות. חשבתי גם להשכיר חדר לקליניקה עם עוד מטפל/ים, זה יכול להצליח טוב... ואני גר בתל אביב.

LeeCooper69

New member
כזה דבר:

המממץ.. אתה מצפה למשהו שהוא לא הכי נפוץ בארץ. ז"א, בארץ אין מודעות לעיסויים ולריפוים טבעים למינהם בפרט ולרפואה אלטרנטיבית בכלל. אנ יודע את זה כי האקסית של אחי (הדו מיני) למדה רפלקסולוגיה וכו' בלונדון, כשהיא באה לארץ, ורצתה להשתקע כאן, לא היה לה מקום לעבוד. אז היא פשוט שינתה כיוון. כיום היא חזרה לגור בלונדון (תמסרי ד"ש למשפחה
) ושם היא עובדת כמסאג'יסטית. אני מציע לך לפנות אל קהל רחב ככל האפשר ולא רק אל קבהל הומוסקסואלי כי זה קהל מצומצם ביותר.אתה לא יכול לעבוד ולברור לקוחות. פשוט תעבוד עם מי שבא. אחי היה אומר: "מי שממין לא מזיין" זה נכון גם לכן. בכולופן, בהצלחה בהמשך הדרך
ועוד משהו, לפי דעתי, בערי תיירות כמו אילת וכו', תוכל למצוא עבודה בבית מלון שנותן שירותי ספא.

לירונר

New member
מכיוון שאני לא מבין בנושאים כאלה

כל מה שאני יכול להגיד הוא שהעצות של החתול הן מוצלחות לדעתי ושאני בטוח שאתה תמצא בסופו של דבר את הפתרון הנכון.
, וברוך הבא לפורום

למעלה