תהיה....

RossandRachel

New member
תהיה....

יצא לי לחשוב על זה...מה זה הדבר הזה שגורם לסדרה להיות כ"כ ממכרת ומדהימה?? אני התמכרתי כבר בפרק הראשון...ולא ברור שלי מה זה הדבר הזה שגרם לי להתמכר...(אצלי אני יודעת מה זה- אני מתמכרת לכל מה שזז...חח), אבל מה אתכם? מה גרם לכם להתמכר כ"כ??

Aviad1987

New member
לא יודע ...

אבל אני יודע שיש אצלי הפרדה בין סדרות שאני רואה כי הן אחלה ויש סדרות שאני רואה כי אני אוהב ואני ממש נכנס אליהן. כזאת היא האו סי שעל איכותה (אחרי העונה הראשונה) אנשים יכולים להתווכח שעות אבל כמעט כל פרק שם עושה לי את זה כי נכנסתי לזה, אין מה לעשות

nivit 13

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif

מה שגרם לי להתאהב זו ההשקעה בעצומה בסדרה (התקציב חיחי), ההצצה ל'עולם העושר', אני חושבת שכולנו שמחנו קצת לראות שהחיים הנוצצים והמושלמים של העשירים לא כ"כ מושלמים... זאת סידרה עם המון הומור, קסט מדהים! מעניינת ומדהימה
חח ככל שאני יותר מדברת על זה אני יותר מחכה למרץץץ^__^

blinkyb

New member
לדעתי

כל הסדרה מעולה! זה ממכר נכנסים לדמויות ואפשר להזדהות איתם ויש הרבה דרמה. ואין כמעט סדרות כאלה טובות ואיכותיות לראות. גם העלילה עצמה מעניינת והשירים מתאימים.. דרך אגב הבמאי הוא יהודי

זה לא משהו ספציפי..

אתה פשוט נכנס לסיפור.. ולפעמים אפילו קורה שאני שוכח שזה סדרה אחרי הכל.. זה לא אמיתי.. זה הכל הצגה... זה כל היופי בסדרה הזאת.. היא כל כל אמיתית.. אפילו שדברים שם לפעמים נראים כמו דברים שבחיים לא יקרו.. שם זה נראה הגיוני.. עזבו.. סיבכתי קצת.. כל אחד והדעה שלו.... אין על O.C

למעלה