תהיה.

תהיה.

אשמח אם דת´ הטרד או כל אדם אחר שיהיה מעוניין, יסבירו לי למה "דחפורי די-ניין שולטים!"?

Deathatred

New member
../images/Emo85.gif דחפורי די-ניין שולטים ../images/Emo104.gif

ראשית כל, אם אתה יכול, נסה להשיג את מוסף "7 ימים" ולקרוא את הכתבה "עד עפר" על מפעילי ה D9 ועל הבולדוזרים האימתניים עצמם. שנית, הנה הסבר למה הדחפור הידוע בכינויו "דובי" שולט: הדחפור הצה"לי הכבד D9 הוכיח את עצמו באינתיפאדה כבלתי ניתן לעצירה וככלי שמכניע כל מחבל. ברגע שצה"ל החל להפעיל דחפורים באופן מסיבי בג´נין, נפסקו האבדות לצה"ל ומחנה הפליטים כל כל מחבליו נכנעו לצה"ל. הדחפורים חסינים לירי ואפילו למטעני חבלה ופצצות. כשהדחפורים התקרבו אל הבתים, נפתחה עליהם אש תופת ועשרות מטענים הושלכו עליהם. זה אפילו לא דגדג את ה"דובי". אפילו המחבלם עצמם הודו שאין שום דבר שהם יכולים לעשות מול הדחפורים הענקיים האלה ונאצלו להיכנע. אלה שבחרו להילחם עד המוות נקברו תחת הריסות בתי התופת שהם מילכדו. ההרתעה של ה D9 היא חסרת תקדים. מחבלים פאנאטים שמוכנים למות בשם אללה הסגירו את עצמם בחיל ורעדה רק לשמע טרטור המנוע של הדחפור המתקרב לבית בו הם מתבצרים. אם זה לא עבד, כמה מכות עם ה"סכין" (השופל של הבולדוזר) גרמו למחבל לחשוב שנית. אם גם אז הוא לא נכנע, כאשר ה D9 החל להרוס את הבית אז הוא נכנע. הטקטיקה של השימוש בדחפורים הוכיחו את עצמה כטקטיקה מנצחת שלמחבלים אין פתרון נגדה. מאות מחבלים נכנעו אחד אחרי השני אל מול הדחפור האימתני והמשוריין. למרות גודלו העצום, כוחו הרב וההרס העצום שהוא מסוגל לחולל, דחפור ה D9 מסוגל לביצוע עבודות עדינות וקטנות. בעזרת קצה ה"סכין" מסוגל מפעיל מקצועי לפתוח דלת ממולכדת בלי לגרום נזק לקיר או לשאר הבית. השימוש ב D9 הרבה יותר יעיל מלבנת חבלה. אין פלא, שיותר ויותר חיילים הסתייעו בשירותיו של ה"דובי" בג´נין. עוד עדות לחשיבותו הרבה של הדחפור היא ההערצה והאהבה הרבה שרוכשים לו החיילים. תשאלו כל חיילי שנלחם בג´נין ופיו יזמר שבחים על מפעילי ה D9 ועל הדחפורים עצמם שחסכו אובדן חיילים רבים בפעילותם במחנה. לסיכום, דחפור ה D9 שולט כי: 1. הוא ניצח את המלחמה בג´נין. 2. הוא חסך והציל הרבה חיים של כוחותינו. 3. הוא הוכיח את עצמו ככלי מנצח ובלתי ניתן לעצירה. 4. הוא מטיל מורא אפילו על המחבלים הפאנאטים וחסרי-הפחד ביותר. 5. בעזרתו צה"ל סולל מכשולים בקו התפר. 6. הוא פשוט כלי חזק, משוריין, עצום ומגניב!
כל הכבוד לדי-ניינרים!

שיאבן

New member
פצצת אטום שולטת...../images/Emo163.gif

כמו השיר החדש של שלמה ארצי "פצצת אטום בשמיים" (הייתי חייב להזכיר אותו) גם פצצת האטום שולטת. גם ממנה מפחדים המחבלים עד מאוד. אין מה שיעצור אותה, והיא תכסוך לצה"ל הרבה קורבנות. גם מטענים וכדורים לא פוגעים בה. בקושי ג´וקים ישרדו אחריה. זה לא אומר שצריך לפאר את קיומה...להפך. צריך להתפלל שלעולם לא ישתמשו בה. אני רואה משהו בעייתי באדם שמעריץ דחפור. לא יודע, אולי זה אני, אבל לי שזה מוזר. מילא להעריץ את אביב גפן כמו גלי מהרצליה, או להקה, דמות, עיר, שיר, עץ, בע"ח...אבל דחפור, ועוד להתגאות בו כמו אב לבן....טוב שיהיה... יכולת לפחות לבחור משהו יותר טוב, כמו המרכבה סימן 4, מהטנקים המתקדמים בעולם, טיל החץ שנועד להגנה, או סתם בצנחנים. טוב. הנקודה ברורה. ואני חושב שאני אלך אחרי הזרם, אבל לא בקיצוניות...לא נלך על פצצת אטום. אני אלך ברוח המחשבה המטופשת של ארועי ג´נין (למה לא הפציצו מהאוויר, ככה לא היו לנו הרוגים??!! הטיפשות אלוהים) אז חג שמח ו
בי-52 שולטים
ומי שיוצא אחרון שיכבה את האור

Deathatred

New member
דחפורי D9 הוכיחו את עצמם מעל ומעבר

א כל, כותבים "תחסוך" ולא "תכסוך". ב, פצצת אטום לא תחסוך במקרה זה קורבנות לצה"ל כי היא תשמיד את כל התושבים בארץ והנשורת תהפוך את כל המזה"ת הקרוב לאזור בלתי כשיר ליישוב. בניגוד לפצצת אטום שהיא נשק יום הדין, הדחפור שנועד במקור לעבודות בניה ותשתית, מנוצל בתושיה רבה ע"י צה"ל כדי להגן על עצמו ולנצח מלחמה חשובה ומוצדקת מאין כמוה. השימוש ב D9 להגן על ישראל מתאים לאידיאל של הפועל העברי שעזרת הפטיש, החרמש, המגל והרובה האישי מגן על שדהו ועל היישוב העברי. ג, הכלי הזה, דחפור ה D9 הכריע את המלחמה בג´נין והציל חיים של עשרות חיילי צה"ל. אם צה"ל לא היה משתמש בדחפורים - הלחימה בג´נין הייתה נמשכת הרבה יותר זמן. ובאמת - היית רוצה ש 5 חיילים ימותו בזמן שהם מסתערים על בית שממנו נוריית עליהם אש תופת בזמן שאפשר היה לעצור את האש בעזרת דחפור ה D9 ללא אבדות בכלל? ד, צה"ל חייב וצריך לשמור על חיי חייליו. ההחלטה להשתמש בדחפורים בהחלט עשתה את זה. ה, בקשר להפצצה מן האוויר: אם צה"ל היה מפציץ מהאוויר הוא לא היה שולח חיילים לתוך המחנה אלא פשוט משטח אותו מהאוויר, היית מקבל המון מחבלים מתים ואפס חיילי צה"ל הרוגים. אבל הדרך הכי טובה הייתה להשתמש ב D9 מההתחלה ולנגוס במחנה מעגל אחרי מעגל עד שהם היו נכנעים כולם. רק אז היו מכניסים את החיילים לחיפוש בבתים (בחיפוי הדחפורים כמובן). ו, טנק המרכבה 4 (וגם המרכבה 3) הוא אחלה טנק שבעולם. אבל כמו שהטנק היה הגיבור של מלחמת סיני והמיראז´ים של ששת הימים וה F16 של הפצצת הכור בעיראק, הגיבור כרגע של המלחמה הזאת הוא ה D9. דחפור ענק שהיה אמור לשמש לעבודות תשתית והנדסה צבאיות ופריצת מכשולים הפך לסיוט של כל מחבל וכלי שבאמצעותו חוסכים חיי אדם ומנצחים את המחבלים רעים וחסרי המוסר. ז, בג´נין הראנו לאמריקאים איך הם יכולים לנצח בקנדהר. השאלה אם הם יהיו מספיק חכמים ללמוד את זה מאיתנו. ובגלל כל אלה...

עילאי

New member
אני לא רוצה להפריע לאהבתך לדחפורים

אבל אני אוהב יותר בני אדם. כזה אני, עוף מוזר. כולם אוהבים טנקים, מטוסים ודחפורים ואני הולך נגד הזרם ואוהב יצורים אנושיים. תקרא לי "חריג", תקרא לי "סוטה", אבל זאת עובדה קיימת. מה שלא מובן לי הוא איך בעזרת כוח נצליח להפסיק את הטרור. אולי אני לא מבין כלום, אבל יש לי הרגשה שאדם שמוכן להתאבד לא בדיוק מפחד מאיתנו. הפלשתינאים נמצאים במצב של יאוש מוחלט. אין להם כבר מה להפסיד. שימוש בכוח מצידנו גורר בהכרח שימוש בכוח מצידם. דם מוביל לעוד דם. על כל בית שנהרס להם וכל ילד שנהרג להם באה תגובה. אתה לא חוסך בחיי אדם ע"י שימוש בדחפורים. אתה רק מביא לעוד ועוד טרור. מבחינה לוגיסטית צבאית אולי הדחפורים חוסכים בחיי חיילים, אך עצם הכניסה למחנות הפליטים פירושו עוד ועוד הרוגים לשני הצדדים. הפיתרון הוא נסיגה והקמת גבול ולא מלחמה נצחית לשם הגנה על השטחים המקוללים האלה.

Deathatred

New member
אין סתירה בין השניים

שים לב שהדחפורים במהותם אינם כלי נשק או כלי משחית. כמו כן, למרות שהדחפורים הכריעו את המלחמה בג´נין וגרמו לכל המחבלים להיכנע - הם לא הרגו כמעט אף אחד. מתי מעט קבורים מתחת להריסות ורובם המוחלט הם מחבלים שהתבצרו בבתי התופת ולא יצאו למרות האולטימטום של צה"ל. ולא צריך לרחם על המחבלים שקבורים מתחת להריסות - הם חלאות וטוב שהם מתים. >> מה שלא מובן לי הוא איך בעזרת כוח נצליח להפסיק את הטרור. << א. פגיעה בתשתית המבצעית. קשה לבצע פיגוע פיצוץ כאשר אין פצצה. קשה לבצע פיגוע ירי כאשר אין רובה או כדורים. קשה לגייס מתנדבים ולאמן אותם כשאין מימון. וקשה לנהל ארגון טרור, שרוב הבכירים עצורים או מתים. ב. הרתעה. העם הפלשתינאי יבין שהטרור פוגע בו יותר מאשר מביא לו תועלת ואולי הוא יפעיל לחץ, יפיל את ערפאת ויעלה מנהיג שישים סוף למכת כנופיות הטרור ששולטות ברשות וינסה לדאוג לעתיד העם שלו ולא להשמדת העם היהודי. ג. צה"ל הוכיח למחבלים שבעימות ישיר ידו של צה"ל על העליונה. המחבלים נותרו חסרי אונים מול הבולדוזרים הצה"ליים ועכשיו, כשצל הדחפור מרחף מעליהם, הם יפחדו יותר ואולי בטווח הרחוק יבינו שהטרור רק יוביל לאובדנם. >> אולי אני לא מבין כלום, אבל יש לי הרגשה שאדם שמוכן להתאבד לא בדיוק מפחד מאיתנו. << תאמר למחבל "D9" או "בולדוזר" והוא יעשה לך במכנסיים, בייחוד אם הוא היה בג´נין. תקרא את הכתבה שהייתה בידיעות ותראה כמה המחבלים פחדו מהדחפורים. לעיתים היה מספיק טרטור מנוע בשביל שאפילו הקשוחים והפאנאטים שבמחבלים יסגירו את עצמם ללא תנאי. עדויות של מחבלים פלשתינאים שנלחמו בג´נין והסגירו את עצמם מראות את הפחד העצום שיש להם מ"המפלצת הציונית", כלומר, הבולדוזר המשוריין D9, ואיך הם יודעים שאין שום דבר שהם יכולים לעשות מולו. כן, כלפי חוץ אולי הם "גיבורים גדולים" ו"מוכנים למות בשם האיסלאם" אבל במציאות כאשר D9 מרעיד לך את הבית - כמה פאנאט שתהיה - אתה יוצא כמו ילד טוב ונכנע. זה בדיוק מה שקרה בג´נין "בירת המתאבדים". >> אך עצם הכניסה למחנות הפליטים פירושו עוד ועוד הרוגים לשני הצדדים << צה"ל היה חייב להיכנס לג´נין כדי להרוס שם את תשתית הטרור. לא תאמין כמה פיגועים הוא סיכל ברגע שהוא נכנס למחנה הזה: הוא תפס מחבלים שעמדו לצאת לפיגוע תופת עצום בת"א ובנתניה ועוד שהתכוון לפגע בארה"ב, בנוסף הם תפסו שם פצצות "מלוכלכות" (כלומר, נשק ביולוגי וכימי). הכניסה לג´נין הצילה חיים. >> הפלשתינאים נמצאים במצב של יאוש מוחלט. אין להם כבר מה להפסיד. << בזה אשם ערפאת שדאג שהעוני והתנאים העלובים ישמרו. הוא דאג שהם יאכלו חרא ושלא יהיו תשתיות ראויות בשטחים. >> על כל בית שנהרס להם וכל ילד שנהרג להם באה תגובה << על כל מחבל שמת להם בפיגוע ועל כל פיגוע שמצליח ועל כל פיגוע שמסוכל באה תגובה (מצידם). הם מפגעים ללא הרף, בלי קשר לכמה ישראל נדיבה או קשה איתם. כשישראל יצאה זמנית משטחי A והפסיקה את פעולות צה"ל בשטחים ואת החיסולים - בא מרס השחור עם גל טרור חסר תקדים ששיאו הטבח בליל הסדר. אותו טבח, שהביא את הממשלה להחליט על מבצע "חומת מגן". גם כשברק דיבר איתם - הם ביצעו פיגועים. זה לא שאם לא נילחם בהם הם יפסיקו את הטרור. להפך.

עילאי

New member
הסבר יפה ומנומק, אך לא מעמיק

אני מסכים איתך באופן מוחלט שפעולות צה"ל מונעות פיגועים בטווח הקצר. אכן פעולות מאלו מקשות על המחבלים את תכנון, ביצוע ומימון הפיגועים. לצערי זהו העניין היחיד בו אני מסכים איתך. פעולות צה"ל אינן יוצרות הרתעה, אלא עוד הרוגים ועוד משפחות שכולות בצד שלהם. מכל משפחה כזאת יצאו ילדים שינקמו את מות בני משפחתם בדרך זו או אחרת. אינני מתרשם מהכתבה בנושא הדחפורים בידיעות אחרונות. כבר מזמן הבחנתי בכך שעיתון זה הוא מגמתי ומהלל בכל דרך אפשרית את פעולות צה"ל ומדיניות הממשלה. לפעמים נדמה לי שעיתון זה יוצא היישר מלשכת ראש הממשלה. לכן אני שב וטוען את טענתי הפשוטה: מי שמוכן להתאבד לא מפחד מדחפורים. בקשר לטענתך שערפאת אשם במצבם של הפלשתינאים: נכון, אז מה? זה לא גורם ליאוש שלהם להיות פחות נוראי. גם אי אפשר להגיד ש 35 שנות כיבוש שלנו עשו חסד עימם, במיוחד לא בזמן האחרון. בנוסף לכך מדיניות ההתנחלות והעובדה שהתגלתה לא מזמן שכ 40% (לא טעיתי בהקלדה) מהשטחים הכבושים נמצאים תחת שלטון מוניציפלי של ההתנחלויות, לא בדיוק מהווה גורם מעודד. מדינה שפניה לשלום לא בונה התנחלויות. אינני מאמין שאם לא נבצע פעולות צבאיות בשטחים הטרור יפסק. אני מאמין שהטרור הוא תוצאה של מדיניות הכיבוש וההתנחלות של מדינת ישראל. אל לנו לשכוח ששרון מפקיר את ביטחונם של אזרחי המדינה בסירובו להקים גדר הפרדה. סירוב זה נובע כתוצאה מחוסר הרצון לקבוע עובדות בשטח ולשרטט את הקו הירוק. בינתיים אנחנו נהרגים בשביל המתנחלים. בזמן האחרון ישנם דיבורים על בניית גדר כזו באופן מעשי. כולי תקווה שזהו הצעד הראשון בחזרה לגבולות האמיתיים שלנו ולהתעוררות מהחלום המשיחי של ההתנחלויות (לא שיש לי אשליה ששרון יפנה התנחלויות, אבל הוא לא יהיה לנצח בשלטון). לא נוכל לנצח להמשיך במלחמה מיותרת זו. די לכיבוש ולהפקרת ביטחוננו!

Deathatred

New member
כמה הערות

>> לכן אני שב וטוען את טענתי הפשוטה: מי שמוכן להתאבד לא מפחד מדחפורים. << הטענה יפה והגיונית אבל הבאתי עובדות שסותרות אותה: מחבלים מתאבדים שהתכוונו לבצע פיגוע התאבדות בישראל וכשצה"ל נכנס התבצרו בבתים נכנעו ללא תנאי כאשר צה"ל הביא את הדחפורים שאיימו לקבור את המחבל תחת הריסות הבית. אם המחבל לא היה מפחד הוא היה נלחם עד מותו בדחפור האימתני. >> גם אי אפשר להגיד ש 35 שנות כיבוש שלנו עשו חסד עימם, במיוחד לא בזמן האחרון. << מצבם תחת הכיבוש הישראלי היה הרבה יותר טוב ממצבם תחת הכיבוש הירדני (שנגדו הם משום מה לא מרדו). בהסכם אוסלו ניתנה לערםאת אוטונומיה כדי שיכין תשתית למדינה ובד בד צה"ל ייסוג הדרגתית עד שיוסר הכיבוש לחלוטין בעוד הסכם שייחתם. ערפאת הפר את המחויבות שלו. הוא לא בנה ביוב, חשמל, מים, בתי ספר מודרניים (רק בתי ספר שמחנכים להסתה וקייטנות חבלה), לשכות סעד ורווחה, מפעלים ומקומות תעסוקה ועוד. במקום, הביריונים שלו עסקו בלהפחיד את הפלשתינאים ולסחוט אותם. עד הסכם קמפ דיוויד הם חיו די בשקט והשלמה עם המצב. באוקטובר 2000 החליט ערפאת לפתוח באופנסיבת טרור ואלימות כנגד ישראל ולשם כך הצית את כל השטחים. הפלשתינאים, ברוב טיפשותם, נגררו אחריו - ללא שום חשיבה עצמאית - והחלו במעשי אלימות וטרור שהמיתו חורבן על עצמם. ככל שהטרור גבר צה"ל נאלץ להיכנס עמוק יותר ועקב כך לשבש את שגרת החיים. ככל שהשנאה גברה - ישראלים הפסיקו לקנות בשטחים. גם תיירים וצליינים הפסיקו להגיע לשטחים והקזינו ביריחו הושבת. הפלשתינאים איבדו את כל מקורות ההכנסה שלהם עקב המלחמה שהם פתחו בה. המחסור בכסף בתוספת ההסתה הדתית וחילונית ניתבו את הזעם והייאוש כלפי ישראל ולא כלפי ערפאת והמשטר המושחתת שלו. ישראל בעצם ספגה את הכעס על הרשעות של ערפאת ולא בצדק. ישראל בפירוש לא אשמה בפריצת האינתיפאדה הזאת אלא ערפאת בלבד. בקשר להתנחלויות ולגדר - צריך לבצע ריאורגניזציה של ההתנחלויות וריכוזים לגושי התנחלויות לפי צרכים ביטחוניים. את גושי ההתנחלויות נספח וסביב קו גבול שיכלול את רוב ההתנחלויות נקים גדר. ככה נצא ידי חובתינו. אבל האידיליה לא תחזיק לזמן רב. הפלשתינאים יכניסו לשטחים את הצבא העיראקי או את חיזבאללה ואל-קעידה ואחרי פיגוע טרור קטלני (אפילו לא-קונבציונלי) צה"ל יצטרך להיכנס לשטחים, לכבוש את הכל מחדש ובאותה מלחמה - כנראה שהרבה פלשתינאים יברחו מהשטחים לארצות ערב כגון ירדן, עיראק, סוריה ולבנון. כי אם גם אחרי הנסיגה וההפרדה הפלשתינאים ימשיכו לרצות ולנסות להשמיד אונו נצטרך לחשוב על "הפרדה עמוקה יותר ורחוקה יותר".

עילאי

New member
ושוב תגובה

בקשר לטענה שמחבלים מתאבדים נכנעו מול הדחפורים - אני לא קונה את זה. זה גם לא ממש משנה. העניין הוא שלא משנה כמה כוח תפעיל נגדם, הם לא יפסיקו את המאבק לשחרור לאומי. הם עם שחי תחת כיבוש ועמים כאלה נוטים לאהוב חופש. בקשר לטענתך שהכיבוש הישראלי היה נאור יותר מהכיבוש הירדני: הכיבוש הישראלי לא היה כל כך טוב. הם הרי נשארו בסופו של דבר במחנות הפליטים שלהם ובהחלט מצבם לא השתפר. בנוסף עלינו לזכור את העניין החשוב מכל - אף עם לא ישלים עם כיבוש של עם זר. ישראל מעולם לא אימצה את הפלשתינאים אל חיקה. היא כבשה אותם, תוך ניצול ותוך הפקעת אדמות למען ההתנחלויות. זה מאוד נחמד שאנחנו רוצים שהם ישבו בשקט, אבל זה לא בדיוק הולך כשלא נותנים לעם האחר כל זכויות פוליטיות. ערפאת אכן אשם במידה רבה במצבם של הפלשתינאים. אני מסכים איתך בעניין זה.השאלה היא לא מי אשם, אלא איך יוצאים מהמצב הזה. שמחתי לשמוע שאתה מסכים לפינוי התנחלויות מבודדות. אולי אנחנו בדרך להסכמה לאומית? אל תשכח ששרון אמר שהוא לא יפנה אף התנחלות ובאותו זמן הוא מנע כל נסיון בניית גדר הפרדה. זאת למרות המלצות חוזרות ונשנות של גורמי הביטחון. בכך הפקיר שרון את ביטחון אזרחי מדינת ישראל והקל במידה משמעותית על ביצוע פיגועי הטרור. אין לי ביטחון בהתנחלויות של שרון (גם אני מנסה לשים משפט אידיאולוגי בסוף ההודעה - אשמח לקבל תגובות).

Deathatred

New member
כבר גלשנו מנושא הדחפורים... מילא

>> בקשר לטענה שמחבלים מתאבדים נכנעו מול הדחפורים - אני לא קונה את זה. << הם כן נכנעו ויעיד מספר המחבלים שצה"ל עצר (מאות) לעומת מספר המחבלים שהרג (בערך 50). בכל מקרה, הייתה ב CNN עדות של לוחם בג´נין שאמר שלא ראה עשרות גופות במחנה (ובכל זאת טוען שהיה טבח לגביו, למרות שהוא נאלץ להודות שבסטנדרטים בינלאומיים לא היה שום טבח) ושהוא נכנע כשאר באו הדחפורים המשוריינים של צה"ל: "מה יכולנו לעשות נגד הבולדוזרים האלה? יצאנו החוצה ונכנענו". >> בקשר לטענתך שהכיבוש הישראלי היה נאור יותר מהכיבוש הירדני: הכיבוש הישראלי לא היה כל כך טוב. הם הרי נשארו בסופו של דבר במחנות הפליטים שלהם ובהחלט מצבם לא השתפר. << ישראל סיפקה לפלשתינאים שני דברים שהם לא קיבלו מאף שליט או מדינה ערבית (כולל ערפאת): חשמל ומים. >> בנוסף עלינו לזכור את העניין החשוב מכל - אף עם לא ישלים עם כיבוש של עם זר. << משום מה, לפלשתינאים לא הייתה שום בעיה כשהירדנים כבשו אותם. >> ערפאת אכן אשם במידה רבה במצבם של הפלשתינאים. אני מסכים איתך בעניין זה.השאלה היא לא מי אשם, אלא איך יוצאים מהמצב הזה. << דבר ראשון, מחליפים את ערפאת וממוטטים את גדודי אל-אקצא והתנזים-פת"ח. בקשר לשרון, מה לעשות ומקור הכוח שלו הוא בוחרי ימין ומתנחלים. קשה לו לפנות אותם. ממה שאני מבין - האג´נדה של השרון היא להעיף את ערפאת ולמוטט את הרשות ובכך לטפל זמנית בבעיית הטרור. הוא פשוט לא בשל לפינוי התנחלויות. היתרון בשרון שהוא יצא למבצע כמו "חומת מגן", נהג בתקיפות כנגד הטרור הפלשתינאי וכאשר הוא נואם - הוא מגן על ישראל ולא על פלשתין. השאלה היא מנהיג מהשמאל יהיה תקיף בהגנה על ביטחון ישראל ולא יסכים לקבל את הטרור כ"שחרור של עם כבוש", יכה את האויב כאשר יצטרך להכות וייתן לצה"ל חופש לדאוג לביטחון המדינה. כמו כן, רצוי שבמקום להגן על ערפאת והפלשתינאים ולתקוף את ישראל הוא יסנגר על מדיניות ישראל ויגנה את הטרור. ראש ממשלה שנגד המדינה שלו יגרום לנו נזק הסברתי בעולם עד כדי דרישה של הערבים וכמה אירופאים אנטישמיים באו"ם להפקיע את הריבונות מישראל. כמעט כל מנהיגי השמאל מאמינים באופן עיוור ומוחלט לערפאת ולכן כל עוד ערפאת בראש השפלשתינאים מנהיג מהשמאל שבוטח בו באופן מוחלט יהיה אסון. לכן מנהיג מהשמאל יכול לעלות לשלטון רק אחרי נפילת ערפאת.

mccartney

New member
שאלה קטנה

השטחים המקוללים האלה אתה מתכוון גם לשיח´ מוניס? גם אני חושב שצריך לצאת משם. הלאה אוניברסיטת ת"א, שיקבלו פיצויים ויסגרו את האוניברסיטה!!! שיח´ מוניס לערבים! לצאת משיח מוניס ולחזור לעצמנו!!! החיילים במלחמות ישראל שהגנו על תושביה היהודים של שיח´ מוניס נהרגו סתם סתם סתם!!! הלוואי ויבוא היום וחייל יתקשר לאמו ויאמר לה: "אמא! יצאנו משיח´ מוניס!" ביי נ.ב. ע"פ ארגוני הטרור אין מקום ושמו רמת אביב, אלא יש מקום ושמו שיח´ מוניס. תעצום את העיניים ותגיד: הם יסתפקו רק בשטחי 67... בטח, זה בטוח מסביר למה ערפאת לא הסכים לחתום על הסכם קבע בקמפ דיוויד (אבו מאזן עתצו בא למשלחת הישראלית ואמר להם שלא לציטוט: הבוס לא רוצה הסכם). הקשב לדברי הקולגה שלי (ג´ון לנון) שאמ "LIVING IS EASY WITH EYES CLOSED"... תתחיל להקשיב לBOO RADLEYS כשהם שרים "WAKE UP!!!" ביי שוב, מקרטני

לביא1

New member
הם בהחלט שולטים:)...

למרות שהיה עדיף איזה F16 חביב כזה וגם B52 כמו שידידנו הזכיר שהיו משטחים את כל המחנה המחורבן הזה וכדמותו.

Deathatred

New member
ה D9 זול יותר, הרבה יותר זול

אם כבר לשטח את כל ג´נין, עדיף עם ה D9. גם ככה שום מחבל לא יכול לעצור אותו, עבודת ההרס שהדחפור יכול לבצע היא הרבה יותר יסודית מאשר סתם הפצצה אווירית. אפשר לעצור מחבלים ולמצוא מסמכים מפלילים (מודיעין והסברה). מה עוד? נצא הומניים כי נוציא את הנשים והילדים לפני שנהרוס את הבתים. והכי חשוב: הפצצות והטילים עולים הרבה מאוד כסף. גם להעלות לאוויר מפציץ כבד זה יקר. למה לבזבז כל כך הרבה כסף כאשר ה D9 יכול לבצע בדיוק את אותה עבודה ביעילות הרבה יותר גדולה ובעלות הרבה יותר נמוכה?

לביא1

New member
צודק אבל עדיין:)...

יש בומים וזה יותר מגניב חחחחחחחחח סתאם צודק עדיף D9

עילאי

New member
מאוד מגניב להרוג אנשים ../images/Emo46.gif

אמרת את זה גם כשהיו פיגועי התאבדות בארץ? (איזה מגניב לפוצץ אוטובוס... הבומים וכל העניין...) אה, נכון. שכחתי. ערבים הם לא בני אדם ומותר להרוג אותם. הרי ככה אתה באמת חושב. אחרת לא היית מגיב כפי שאתה מגיב.

שיאבן

New member
"אני מזוועזעת...." (גולדה מאיר)

אני פשוט לא מאמין שאתה יושב כאן, ומסביר לנו כמה זה טוב להעריץ דחפור. החברה הישראלית באמת חולה, אם יושב כאן אדם שטורח לסיים כל הודעה בהערצה לכלי מלחמה, ומגן על עצמו ומסביר כמה זה טוב ויחודי... ועוד מצדד בו האיש שתומך בטרנספר, ורואה שישתמשו במטוסים לחיסוך מחנה פליטים. אני מזועזע

Deathatred

New member
אם אין מה לומר - תשמיץ ../images/Emo46.gif

החתימה שלי בסוף כל הודעה זה הצדעה למפעילי ה D9 ולכלים שלהם שבזכותם ניצחנו בג´נין ונמנעו עשרות אבדות לכוחותינו. מגיע להם כל הכבוד על האומץ הרב שהם גילו, על המשמעת הרבה ועל המסירות בעבודתם (נסה אתה להיות נעול כמה ימים בחדר קטן). מפעילי ה D9 הם הגיבורים של ג´נין ואפילו הרמטכ"ל שוקל לתת צל"ש ליחידה ולחייליה. וחוץ מזה - יש אנשים שמעריצים יגואר, יש כאלה שיש להם פוסטרים של BMW. להרבה אנשים יש פוסטר של F15 בחדר ויש כאלה עם אוספים של דגמי טנקים. כלי רכב (וכלי נשק) היו מאז ומתמיד מושא להערצה עקב הכוח הרב שיש להם והתחכום המכני והאלקטרוני שלהם. מדובר בכלים ומערכות בעלי פוטנציאל אדיר שהוכיחו את עצמם ועומדים בסטנדרטים הגבוהים ביותר. חוץ מזה, אתה לא תקרא לי "חולה" או וואטאבר. ושים לב שהיום דעת הטרנספר נהיית יותר ויותר לגיטימית ופחות דעה של תמהוניים או שוליים קיצוניים. יש לה אפילו תמיכה בקרב כמה חברי קונגרס וסנאט בארה"ב. אז אם אין לך מה לומר - לפחות אל תשמיץ.

PROJECT:2501

New member
מצחיק

מזכיר לי את הילדים שתולים פוסטרים עם תצלומים של אפאצ´י בחדר שלהם. כלי מלחמה זה לא משהו להיתגאות בו. או שזה סימפטום בודד של המילטריזם בחברה. הידד לפעולות הערכיות

Deathatred

New member
מה מצחיק?

רק שתדע, כלי המלחמה הם מיטב הטכנולוגיה שיש וכל מדינה מתגאה בכלי הלחימה שהיא מייצרת. האמריקאים מזה גאים בחי"א שלהם - בחמקנים ובמפציצים, בצי - בנושאות המטוסים. גרמניה ידועה בנשק הקל שהיא מייצרת (הקלר&קוך, מאוסר). ישראל ידועה במערכות הצבאיות שלה שהן מן הטובות בעולם וכן בטנקי המרכבה שהם הטובים בעולם. תתפלא, הרבה ילדים, נערים, חיילים ומבוגרים תולים בחדר שלהם תמונות של אפאצ´י, F16, טנקים, מטוסי קרב ומסק"רים. יש כאלה שחושבים שלאהוב פרחים זה אידיוטי והומואי. אוקיי? אז לכל אחד יכולה להיות ביקורת על מה שהשני האוהב אבל זו לא סיבה לצחוק עליו או להעליב אותו. אוקיי? כמו שזכות X לאהוב מכוניות וזכות Y לאהוב שירה וזכות Z לאהוב את בריטני ספירס וזכות W לאהוב נפט וזכות J לאהוב הבי מטאל, גם זכותו של D לאהוב כלי לחימה (כולל דחפורים שניצחו את הרעים).

למעלה