תהיה

megabob

New member
תהיה ../images/Emo35.gif

האם אתם חושבים שהגולש רוח הנסיך ארטוד אמיתי או טרול? רוח עצמו מוזמן לענות גם. אני עוד לא החלטתי, כל הזמן בהתלבטות קשה

dudmel

New member
אמיתי לגמרי

יותר מדי עקבי בפורומים שונים בשביל להיות טרול. גם יותר מדי מושקע בשביל להיות טרול.

megabob

New member
../images/Emo224.gifאולי הוא פשוט נורא משועמם?

דברים כמו: DEATH to amerikanishe reich שהוא מפרסם לינק לפרופיל שלו בJCUPID ושם הוא כותב שהוא סיים את המשימה שלו בישראל עוד מעט הוא עובר להונגריה, שהוא ביסקסואל ושהוא אוהב להיות מושפל. הסיפור שלו על איך שהוא נכנס לקטטה עם עובדות קפטריה בגלל מחיר של סנדוויץ'. ולבסוף שהוא כתב כאן שאנחנו צריכים לחזור לאדמה בתור ציונים (למרות שבעצמו הוא כאילו סטודנט). ולסוף פשוט הניק שלו. דרך אגב בפרופיל שלו בתפוז ובפרופיל שלו בCUPID מופיעה אותה התמונה. מעניין אם יש לו עוד תמונות, או שזאת פשוט תמונה של איזה שהוא בן-אדם רנדומלי.... בגלל זה התחלתי לחשוב שהוא טרול
לא נראה לך הגיוני?

dudmel

New member
נראה לי שאתה קצת משועמם...

ממש חקרת את הרוח הזאת, אה?

megabob

New member
לא, ראיתי את ההודעות שלו

במקרה, ום פתחתי את הלינק מהחתימה. לא צריך לחקור, זה הכל מוגש להנאתך על ידו

Musi© Gi®l

New member
אתה טרול, לא?

וגם הוא כנראה. ושניכם יחד אולי אותו אדם בניקים שונים

Tomak20

New member
הנני להעיד שרוח הנסיך אורטוד

להלן, "רוח", הינו סטודנט מן המניין, כשר למהדרין. ויש לו גם הבנה טובה מאוד בפוליטיקה!!

megabob

New member
לפי הבלוג שלך

יש 2 אפשרויות: 1. שניכם אמיתיים ואתה חבר מאד קרוב שלו 2. הוא ואתה לא קיימים ושניכם טרולים שנוצרו על ידי אותו בן-אדם משועמם - או זוג חברים whatever בכל מקרה: רציתי לשאול, אם היית בגרין-פיס, אולי אתה יודע במקרה מה זה ה"משמרות השלום והדמוקרטיה" שמתאספות כל יום שישי ב15:00 בכיכר רבין? (או אם מישהו אחר יודע אני גם אשמח)

Tomak20

New member
הוא מכר מהעברית

ו"משמרות השלום והדמוקרטיה" לא קשורות לגרין פיס, זה כמו לאמר שאלו"ט קשורים ל"נשים בשחור". זה שלכולם יש מטרות חשובות לא אומר שהם בהכרח קשורים אחד לשני
גרין פיס הוא ארגון בינ"ל שפועל למען איכות הסביבה ונגד הפגיעה בסביבה. אין לו אגנדה פוליטית מבחינת כלכלה\סכסוכים איזוריים וכו'. אכפת לו מההיבט הסביבתי. למשל - הEsperanza, ספינה של גרין פיס, בדקה את השפעות המלחמה בלבנון על הים בנמלי לבנון, ופעילים של גרין פיס בדקו את ההשפעה על הגליל.

למעלה