תהיה.

Nightborn

New member
תהיה.../images/Emo16.gif

לאחרונה שמתי לב לדבר שנראה לי בהתחלה צורם אבל איכשהו הגיוני: דווקא הפורום שלנו, מצטיין בנוכחות של הרבה מאוד אנשים מאוד עמוקים, רגישים, וחלק גדול מהם עם חיים שאפשר לעשות עליהם סדרה עצמאית... לעומת זאת, הסדרה עצמה מצטיינת בפשטות רבה, ולרוב נוקטת בסגנון "שבור ת'דלת" (הזכויות לספר החוקים לשחקן מו"ד), כלומר, יש צד רע ויש צד טוב. הצד הטוב צריך להילחם בצד הרע בעזרת יצורים דיגיטליים, ורק לעיתים רחוקות נוקטת גישה עמוקה יותר. האם זאת מקריות שדווקא סדרה פשוטה כ"כ מבחינת עלילה תמצא לעצמה חובבים מרקע כ"כ שונה?

לא נראה לי שזה כלכך נכון...

אני לא רואה הרבה סדרות אנימה, אבל נראה לי שבדיג'ימון דווקא כן מתייחסים הרבה יותר על יחסי אנוש, על החיים של הדיג'יגורלים מעבר ללחימה, ועל דברים עמוקים. לדוגמא תמיד יש את הזאבים בודדים עם המצב הקשה, כמו למשל שאח של קן מת, קוג'י וקואיצ'י, ההורים של מאט וטיקיי גרושים ועוד דברים כאלה, שאני חושבת שכן אפשר להגדיר אותם כעמוקים ורגישים. זה גם לא בדיוק הצד הטוב צריך לנצח את הצד הרע, לדוגמא שקן היה הרע, או שהם משתדלים לא לפגוע בדיג'ימונים שעושים דברים לא מרצונם ואחרים שולטים בהם. נתת לי הרבה חומר למחשבה עכשיו.

Nightborn

New member
->../images/Emo16.gif

לא כל כך... סה"כ, רוב הדמויות הן די פשוטות... יולי, למשל. וגם סורה שכל התסביך שלה היה שנראה לה שאמא שלה לא מבינה אותה -כמו כל המתבגרים...- מימי, שבסה"כ היא די פלטה. סלחי לי, אפילו מאט לא עבר טראומה כ"כ קשה... אני חושבת שהיוצרים קצת הגזימו, כי זה לא היה ממש אמין מבחינתי. אחוזי הגירושין בעולם הם כ"כ גבוהים, שזה כבר מזמן לא מהווה "טראומה" כ"כ מיוחדת...

טוב תחשבי שסה"כ

הסידרה די מיועדת לילדים כמו פוקימון(רק שלפי היא יותר טובה מפוקימון כי יש גיוון ולא כל הזמן"צוות רוקט שוב מתפחלץ") לא טראומה גדולה? תחשבי על זה ילד בין חמש מרחיקים אותו מהאח התינוק שלו ומאמא שלו!!! מאמא שלו!!! תחשבי מה זה ליגדול בלי אמא ועוד עם אבא שכל הזמן עובד זה להישאר לבד ליות בודד מגיל קטן זה דבר שיכל ליגרום לאנשים ליות די אדישים ודי קרים לאחרים במיוחד עם ככה גידלו אותם(אבא של מאט גם די זאב בודד כזה הוא שקט ואוהב לישמוע יאקים או משו כזה) ככה שהוא לא ממש קיבל הרבה אהבה כמו שילד צריך לקבל יולי ככה תחשבי על זה היא מעיין ילדת סנדוויץ' רק שהיא הפרוסה הפרוסה(היא הכי קטנה) היא רוצה יותר יחס מההורים שלה והיא פשוט טיפוס מיני ג'ון עם כל הקראשים שהיא חוטפת בשניה על אנשים מימי פשוט גודלה ליות מפונקת תקראי את הספר "קיץ אחד ביחד" של ליאת רוטנר לפי מה שידוע לי היא היתה פעם בפורום אבל לא יודע זה יכל להסביר לך קצת יותר לעומק

Nightborn

New member
לא לזה התייחסתי...../images/Emo16.gif

אלא לעובדה שדווקא מכל הסדרות שבעולם, נראה שחובבי הסדרה הזאת נוטים להיות בעלי הלכי רוח די כבדים... יותר מאחר חובבי אוונגליון למשל.

Nightborn

New member
או שזה רק בפורום שלנו...../images/Emo16.gif

או שבעצם אני טועה ולכל בני האדם יש איזשהו רובד "כבד" שלא רואים... טוב, מלבד אנשים שעושים מעצמם כבדים כדי להיראות רציניים או משהו.

Goggle Girl

New member
הקטע הוא שרוב האנשים הלא כבדים

לא ממש נשארים בפורום... כאילו, אנחנו כבדים אז אנחנו מתעמקים בדמויות ונקשרים אליהם יותר מאשר האנשים הלא כבדים, אז אנחנו נשארנו כאן עם הפורום והדמויות והסדרה כשהם הלכו. הם גם מסוג האנשים שכאילו "מתבגרים מסדרות" ואז דיג'ימון זה "ילדותי" בשבילם. ם_ם ותאמיני לי שאם היו משדרים אוונגליון בצורה מסודרת בארץ והיה לזה פורום בתפוז היית רואה שמה שואה פסיכולוגית שאין כדוגמתה, אז רק בגלל שלא רואים את זה אין לך זכות לומר שמעריצי דיג'ימון כבדים יותר ממעריצי אוונגליון, שוב זה רק מקרה פרטי הפורום הזה ועם כל הכבוד זה עדיין דיג'ימון מול אוונגליון כאן. להשוות זה יהיה כמו להשוות משקל של נמלה ומשקל של פיל O: או, סליחה, מסה *עושה מעצמה כבדה ורצינית*

Goggle Girl

New member
ואת ראית את כל הסדרות בעולם

ואת מכירה את מעריצי כל הסדרות בעולם בשביל לשפוט ם_ם;;; כמה פרקים של אוונגליון ראית בכלל? ואיזה מהסרטים? ובת כמה היית? וכמה אנגלית ידעת?

Goggle Girl

New member
ניראה לי שמי שפשוט זה אתה

שאפילו לא מנסה להבין את הדמויות, ואני אישית חושבת שיולי (לא מיאקו, אפילו יולי) היא אחת מהדמויות היותר לא אגיד מתוסבכות, זה לא אוונגליון (אגב מילי, מה עם המשחק? עד שטרחתי להמציא מכונת יום הדין שתהיה הדיג'ימון שלי?
) אבל זה גם לא... טוב, אני כן אגיד פוקימון, ששמה הכל זה אפילו לא עלילה, זה מסחור (היי, מסחור שעבד XD) פרק טוב להדגים את זה זה פרק 46 של פרונטיר. סעמק, איפה העלילה של הסדרה בחצי הראשון של הפרק? אין. רק פיתוחי דמויות, תהיות ומחשבות (לרוב אפלות). אז אם אתה אומר שהן דמויות פשוטות פשוט לא ניסית להבין אותם מספיק. ואני אישית לא חוויתי גירושין של הורים אבל אני יכולה לדמיין שאפילו בחיים שלי שאנחנו לא עד כדי כך משפחה קרובה פיצול מאוד יפגע בי, חוץ מזה שמאט היה ילד מאוד קטן כשזה קרה (לא כמו טיקיי, אבל עדיין), הוא זה שהלך עם האבא שממה שראינו לא ממש תמך בו כשהוא היה צריך את זה, הוא הופרד מטיקיי, והוא בנאדם אחר ממך, אז סביר להניח שזה ישפיע עליו בצורה אחרת. חוץ מזה זה שזה לא כל כך מיוחד לא אומר שזה לא כואב. מה, כולם יקפצו מהגג, זה יכאב להם פחות? סתם שטויות םO

Nightborn

New member
עדי, ככה מדברים לידידה ותיקה?../images/Emo16.gif

אני אמורה להיות מוחמאת מזה שחשבת שאני בן או לא?

Goggle Girl

New member
>_> לי יש גירל בניק וזה לא עוזר

חוץ מזה שאני לא מזהה את הניק שלך ם_ם

גם אני לא.

והיא כנראה התכוונה באמת רק לפורום הזה ספציפית. וחוץ-מזה, שההורים שלי התגרשו גם כשהייתי בן חמש בערך. רק שאני גר עם אמא ולא עם אבא, אז זה די משנה הכל. ובקשר למשחק: אין שיתוף פעולה. את וחופית לא יכולות לשחק לבד. אולי נעשה שיחת ועידה בטלפון, שלושתנו.XD!

Goggle Girl

New member
אני אשסה בכם את הדיג'ימון שלי! ;-;

ואפילו חשבתי על איך לשלב את אחת הסצינות המגניבות של אסוקה מהסרט במשחק XD נו באמת

Goggle Girl

New member
הנה XD היפהפה מאחורה

סתם, סתם. אני מתישהו אעבוד על או למצוא תמונות שמתאימות לתיאור XD או אשכרה אצייר אותן.

Nightborn

New member
End of Evangelion...../images/Emo5.gif../images/Emo16.gif

אחד הסרטים החולניים ביותר אי פעם... למרות שממש לא הבנתי מה הרעיון של סצינת הפתיחה. אבל היא מבחילה בכל מקרה.

Nightborn

New member
מאז'ר, אני רוצה להשתתף.-.-../images/Emo16.gif

תוכל, ברשותך, לעדכן אותי לגבי החוקים?

Nightborn

New member
אני יודעת, מאז'ר...../images/Emo16.gif

אבל איך מקשרים את זה לדיג'ימון? (*מעדיפה אישית חרבות וקסמים...*)

למעלה