תהיה שעברה לי בראש:

goldyboy

New member
תהיה שעברה לי בראש:

ראיתי כבר איזה סרט פורנו אחד או שניים ותמיד חשבתי לעצמי: רוב הבחורות שמופיעות שם הן כוסיות ברמה בינלאומית, בחורות שחופשי יכולות להיות טופ-מודלס ולככב על השערים של המגזינים הכי נחשבים (ועל השלט באיילון
), אז למה להן ללכת לשחק בסרטים כחולים? זתומרת, הן לא צריכות להתאמץ הרבה בשביל לקבל סקס, נכון? אז מה הקטע? הכסף? הפרסום? (פרסום חיובי? *מרים גבה*)

תצטרך לשאול אותן כניראה..אבל סביר

להניח שהכסף הוא האפקט העיקרי ומשם לפרסום שיכול לפתוח להן דלתות אחרות..להזכירך צ'צולינה הגיע עד הפרלמנט האיטלקי..ואצלנו פנינה רוזנבלום היא אשת עסקים בכירה..למרות שלא השתתפה בסוג סרטים שכזה..אלה שחקה תפקידים מיניים..

אולי יש משהו נסתר מעבר לכסף ולפרסום

כי פרסום חיובי זה בטוח לא. אולי הן חושבות שהן טובות בזה ויש להן מה לתרום? ואולי רק בזה הן טובות? ואולי... אולי הן נהנות מזה? לך תדע!

אולי אין להם את הכישרון כדי לעשות

דברים אחרים... אני חושבת שזו פשוט דרך פשוטה יחסית "להיכנס" לעולם הזוהר.

אני חושש שהפתרון הרבה יותר פשוט:

מדובר על נשים (וגברים) שזקוקים לכמה דולארים בשביל המנה הבאה. הרבה פעמים מדובר על אנשים שגדלו בערים קטנות ונידחות, חלמו על קריירה של משחק, הגיעו למרכזי התעשייה של הקולנוע וגילו שאף אחד לא מחכה להם. בינתיים צריך לשלם שכ"ד, מכולת וכו', העיר מבלבלת אותם, קל להתמכר לסמים וכו' ומשם הדרך קצרה לכסף קל (אם כי לא מדובר על סכומים גבוהים בכלל) וכשאת במצב כזה משך הזמן שבו את יכולה להיות בררנית הוא מוגבל.

טופ מודלס חייבת להיות עם איי קיו

ורצוי שהוא יהיה בראש! להבדיל מהשחקניות פורנו, שאצלן הוא נמצא בין הרגליים....הן סתומות בראש ופתוחות בערוצים אחרים. איזו השוואה עשית? שב מול המסך של ערוץ האופנה, בשעה שהטופ מודלס של העולם מתראיינות. תקציב לזה, את אותו הזמן, שאתה מקציב לפורנו ותיווכח, שכולן, בלי יוצא מהכלל, הן בעלות תארים מסוימים ובוגרות קולג'.

Hendrixon

New member
מה שיפה אצלך זה שאת לא החלטית../images/Emo3.gif

בואי נעשה טסט קטן, האם את מסוגלת לנקוב בשם של לפחות טופ מודל אחת, את יודעת כזאת שמתראיינת בערוץ האופנה ומציגה לראווה את ה-IQ שלה (שהוא בראש! רק לא אמרת כמה
), עם תארים מפה ועד מאיץ החלקיקים שב-CERN, שהיא נניח חברה ב-MENSA? מה זה MENSA את שואלת? אוקיי אז MENSA זה איגוד/אירגון שחברים בו רק כאלה ש"יש להם IQ בראש" (גם לאוגר יש IQ בראש
) ברמה מאוד גבוהה, וזה לא מחייב שתהיה בעל תואר כזה או אחר, זה מבוסס על Pure genius בלבד. אני מתחייב להביא על כל טופ מודל כזאת, שחקנית פורנו או מישהו שעוסקת בתחום הנ"ל.

אסיה קררה חברת מנזה

בעלת IQ מעל 140 ותואר אקדמאי, מנגנת בפסנתר לא פחות טוב מפנסתרנים ישראלים מוכשרים (בסרטים שלה מנגנת גם), ולמה היא בפורנו? כסף!

../images/Emo12.gifאני? לא החלטית? אני?../images/Emo46.gif

<צפה בהפסקה הראשונה שלי לתגובה בהתאם...
>

Hendrixon

New member
זה היה הפוך על הפוך יקירתי../images/Emo8.gif

זאת לא פעם ראשונה שהתגובות שלך סופניות והחלטיות בצורה תהומית, וזה קצת משעשע כשאתה קורא את ה"נימוקים" התומכים
בקיצור לדידי את הגרסה הנשית, וכנראה ההרבה יותר יפה, של dgrwkl1
הפסקות זה יופי של דבר, אבל תתרכזי בלימודים

הגעתי.ואני בהספקה.

אז איפה היינו? סופני? תהומי? משעשע? תחליט כבר........... הכל ....יתקבל מתקבל ומקובל אבל לא תארתי לעצמי שאתה מאחל לי האת הרוע והגועל בהתגלמותו..dgrwkl1??? אתה רציני????????????? עכשיו בכלל אני לא מרוכזת....התבלבלו לי כל התאימים הבריאים שלי במח...ואני פוחדת שהם יקחו ממני הפסקה
אהה יותר יפה אין ספק......יותר חכמה אין בכללללללל ספק.....

הספרנית

New member
משום שלא לא כזה פשוט...

לא כל אחת שניראת כוסית יכולה להצליח בעולם הדוגמנות, ולא חסרות בחורות שניראות טוב בעולם. מלבד זאת... יש לא מעט שחקניות הפורנו שאין להן את המידות הדרושות כדי להיות טופ מודל. זה כמו שתשאל איך זה שלא כל שחקנית שניראת טוב לא מצליחה בהוליווד, זה קצת יותר מורכב מזה... ו......יש גם את אלו שפשוט אוהבות את זה, אתם חושבים?

tokit

New member
לדעתי, לו היתה להן האפשרות להיות

טופ מודלס, כנראה שהן לא היו עוסקות בפורנו. לא לכולן יש את המידות המתאימות ו/או המזל הנחוץ בעסק. לדעתי חלקן עושות את זה כי הן צריכות כסף, וחלקן כי הן רואות בזה קרש קפיצה לקריירה אחרת. כמובן שיש רבות שרואות בזה עבודה לכל דבר, ואפילו נהנות..

batman

New member
הכל עניין של להכיר את העולם סביבך

אם היית אי פעם בלוס אנג'לס, היית רואה עשרות אם לא מאות של בחורות שנראות (לפי הגדרתך) כמו טופ מודלס. ההיצע גדול על הביקוש והרבה מאד בחורות שרוצות להיות דוגמניות, מתחילות (וגם ממשיכות) את דרכן כשחקניות פורנו. חוץ מזה, בחו"ל , הרחק מישראל השמרנית והמפגרת, להיות כוכבת פורנו זה לא בדרגה אחת עם זונה כמו שרמזת, זה טיפה מתחת לשחקנים אמיתיים. יש אפילו פסטיבל שמתקיים במקביל לפסטיבל קאן כל שנה שמוקדש כולו רק לתעשיית הפורנו. בתור אחד שהיה בפסטיבל הזה (פעמיים) , יש הרבה מאד כסף שמתגלגל ומי שמוכנה להתכופף, תוכל לקבל (גם כסף).

המפורסמות הגיעו משם

שחקניות הפורנו הנחשבות הגיעו ממגזינים כאלו ואחרים המשיכו לסרטים אירוטים או סרטי פורנו "רכים" משם לסצינות עם בחורות ובסוף(ממש מסכנות) לסרטי פורנו יותר "קשים" או מה שמקבלים בחנות וידאו ממוצעת וכסף זה מניע די טוב. כמה עשרות (רבות) אלפי דולרים לעבודה של כמה ימים נשמע מפתה למדי.

shmupi

New member
אני ממש לא מבין מה רע בפורנו

מקצוע לכל דבר שמשלב הנאה עם הרבה כסף לעיתים גם פירסום ...אם את/אתה טובים בזה לא מדבר על פורנו ישראלי ולא אירופאי למרות שהוא יותר אמיתי פורנו אמריקאי שולט בעולם וזו עובדה

מצד שני פורנו לא טוב לכולם

רוב השחקנים לא מקבלים הרבה כסף לא נהנים מפרסום(טוב) וגם לא הכי נהנים.

כמו עוד כמה מיליוני א/נשים בעולם

שלא עוסקים בפורנו. סתם בעבודות מחורבנות משעממות קשות בלי שום משכורת מכובדת בסוף היום.

למעלה