תהיה רפסודיה השנה?

spraizler

New member
תהיה רפסודיה השנה?

כי יש לי את הלוז הלא רשמי של התנועה (יש קשרים) ושם לא רשום שיש את הרפסודיה.. וזה אחד הטיולים הטובים בערך..
 
באמת מעניין....

גם אני הייתי רוצה לדעת... .חוץ מזה.... לא הייתי ברפסודיה.. אז אם מישהו מכון לספר לי מה בדיוק עושים שם אני אשמח
 

spraizler

New member
גם אני לא הייתי.. זה לי' ומעלה

זה בעקרון מפעל של הנוע"ל ושל מחנות העולים יותר ואנחנו פשוט די נדחפים לשם..(ככה אמרו לי) מה שעושים זה בונים רפסודה חוצים את הכנרת וזה מן תחרות. זה אחד המפעלים היותר טובים .. מומלץ
 

NKstuff

New member
הממ... לא.

זה מפעל של הנוע"ל - לפחות זה שאנחנו היינו מצטרפים אליו. הייתי פעמיים - בי' ו-י"א. זו לא תחרות - למרות שתמיד הופכים את זה לכזה... בונים במשך יום-יומיים רפסודה מסנדות/חבלים/חביות. כמובן שהכל תחת השגחה של אנשים שהמקצוע שלהם זה בטיחות. כפיתה לא טובה לא תפתח. היא תחתך. בסופו של דבר חוצים את הכנרת על הרפסודה. אני לא מבין את העניין של התחרות.. כל הכיף זה לשוט כמה שיותר. אבל זה בהחלט אחד המפעלים הכי טובים.
 
לא. רפסודיה לא תתקיים השנה...

אבל כנראה שעל התאריכים הללו תתקיים פעילות של הגרעין עודד.. אם וכאשר זה יקרה, פרטים ימסרו בהמשך תודה והמשך יוםן נעים
 

zoeyT

New member
זה נורא מוזר...

כי לי כן אמרו שתהיה רפסודיה השנה.. והיא תהיה ארצית של גיל תיכון בתאריכים 21-23/8
 
רפסודיה- כיף לבנות

מחלת ים בדרך! ממש כיף בלבנון וכל מי שהיה שנה שעברה בטח זוכר את החבית בדלת של האוטובוס שזה מקרה שבטח יזכר לדורות למי שלא היה- שמו מחסום בחוף- שתי חביות, חוט בניהם הנהג רצה הבייתה נסע מתח את החוט וכמו שכל פיזקאי יסביר לכם זה גרם לחבית של הייתה מקובעת להישמך בתנופה אדירה ישר לדת הקיסמית, היה מאד מצחיק ומי היה מאמין שהמזגן של האוטובוס מושפע משלמות הדלת הקידמית. סתם אנקדוטה קטנה.
 
למעלה