תהיה קטנה

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך

mjlk

New member
תהיה קטנה

נכון אנחנו תמיד אורים שרולינג הורגת את סיריוס ודמבלדור כדי לתת להארי למלא את המשימה בעצמו? להיות לבד וכל זה? אז אמ... היא לא הרגה את כל מי שצריך - הרי סנייפ נשאר. ואתם יודעים מה זה אומר? לסנייפ יש חוב כלפי הארי. כי ג'יימס הציל את החיים שלו, ובגלל שג'יימס מת, החוב עובר להארי. וגם זנב תולע חייב להארי עעוד הרבה... אז תחשבו עלזה - הוא בלל לא יהיה לבד.\ אממ זהו

SuperGirl711

New member
D:

אם סנייפ הוא מהבאד גייז, אני בכלל לא חושבת שיהיה לו אכפת מהחוב שיש לו כלפי הארי, או בכלל. וזנב תולע הוא מהבאד גייז, אז ממש לא אכפת לו מהארי.D:

mjlk

New member
זה לא איכפת או לא איכפת

זה קשר קסום שקושר אותם יחד או משהו כזה.. זה לא שהוא יכול לשלוט על זה ..

Shiri from the block

Active member
הוא כן../images/Emo12.gif סנייפ הציל את הארי כשקווירל קילל את המטאטא שלו וניסה להרוג אותו../images/Emo12.gif

לא לא, זה היה בכלל בשנה השלישית.

בשנה הראשונה זאת הייתה הרמיוני שהצילה את הארי- היא הפילה את קווירל ולכן סנייפ לא הצליח. ובגלל זה סנייפ רצה לשפוט במשחק הקווידיץ' השני אבל אז דמבלדור בא למשחק וקווירל לא העיז לעשות כלום. ובגלל זה סנייפ היה עצבני בסוף שני המשחקים- כי הוא נכשל בלהציל את הארי. (והארי חשב שהוא נכשל בלהרוג אותו). בשנה השלישית אחרי שהארי הציל את סיריוס והרמיוני מהסוהרסנים עם הפטרונוס, אז הוא התעלף וסנייפ זימן אלונקות והביא אותם למרפאה (ואז הוא כמעט זכה באות מרלין). אין לי את הספר אבל נראה לי שכתוב ששם הוא פרע את החוב.

לא לא

ספר ראשון "הייתי מצליח עוד קודם לולא סנייפ ישב שם ומילמל קללת נגד" או משהו כזה.. ולא כתוב בשלישי שום דבר על זה.. מה גם שהוא לא הציל אותם משום דבר בשלישי..

אז למה הוא ניסה גם במשחק השני?

גם כתוב שם שהוא היה ממורמר כי דמבלדור בא. בטוח שלא כתוב משהו בשלישי?

rds15

New member
כי הוא לא היה מוכן שתלמיד יהרג?

או אולי כמו שהוא אמר לבלטריקס בספר השישי, הוא חשב בהתחלה שאולי להארי יש כוח עצום[אחרי הכול, הוא הביס את וולדמורט, ואף אחד לא ידע מה באמת קרה שם], אז אולי הוא לא רצה לתת לכוח כזה למות[כי סנייפ מסליתרין אחרי הכול]. והיה כתוב שהוא ממורמר כי הספר הוא מנקודת מבט של הארי, שבטוח שסנייפ מנסה לפגוע בו, וההזדמנות שלו נהרסה כי דמבלדור הגיע למשחק.

Shiri from the block

Active member
את טועה ולא טועה :p סנייפ כן הציל את הארי בשנה הראשונה. הרמיוני חשבה שהוא זה שמטיל את הקללה ואז היא התקילה את סנייפ, אבל עד שהיא עשתה את זה הוא כבר הספיק להטיל את הקללת נגד שהמטאטא של הארי יפסיק לנסות להפיל אותו.. ובשנה השלישית סנייפ כן שפט באיזשו משחק אבל שכחתי מאיזו סיבה..

סנייפ לא

כמעט זכה באות מרלין בגלל שזימן אלונקות, בגלל שהוא תפס את סיריוס בלק.

InBaR 85

New member
../images/Emo45.gif

באתיצ לרשום את זה

n u k e y

New member
סנייפ כבר לא חייב כלום להארי,

כי הוא הציל אותו מקווירל במשחק הקווידיץ' בשנה הראשונה... בקשר לזנב תולע, מה שיקרה איתו באמת מעניין, עד עכשיו הוא לא נראה יותר מדי אסיר תודה כלפי הארי
נראה לי שמה שרולינג רצתה לעשות זה להיפתר מכל האנשים שלהארי באמת אכפת להם ושהדריכו אותו.. גם אם הוא יקבל עזרה מסנייפ או מזנב תולע זה לא עזרה שהוא יבקש

Kubei

New member
וגם...

כמה כבר אפשר לכתוב בספר אחד??? חוץ מזה שהיא צריכה להתייחס להורקרוקסים, למאלפוי, לסנייפ, לוולדמורט, לר.א.ב ולעוד פוווווול דברים! אין מצב שיהיו עוד הסתבכויות רציניות... יש לה עלילה להשלים...

mjlk

New member
ווי שכחתי את ר.א.ב

>< אולי ר.א.ב זה דמבלדור???

הארי הזמין אצלי ואצל ג'ורג'

בחנות תחתונים מחממים. ( שעובד על קסם חימום נורא פשוט ),והוא הזמין אותם בשמו של סנייפ. עכשיו סנייפ חייב להארי את הכסף שעלו התחתונים,מובן?

למעלה