תהיה קטנה...

תהיה קטנה...

לפי דעתי לא מעט אנשים חושבים שהארי כן יחזור להוגוורטס, הארי לא יחזור להוגוורטס... ( בספר השביעי ) אבל אני בטוח שרוב קהילת הקוסמים... הקוראים, סליחה, הבחינו שבסוף הספר השישי ( 2,3 דפים אחרונים ) הארי אומר שאם במידה הוגוורטס יפתח שוב הוא לא יחזור להוגוורטס, אלא ילך להריסות ביתו במכתש גודריק אחר רמזים. נ.ב: כולם שמו לב שממדי הנזק רק גודלים וגודלים במהלך הסדרה? אבל עכשיו, שאני חושב על זה ממש, הארי נראה כסמל המביא מזל רע, עד כדי סגירת הגוורטס בספר השישי. להלן רשימת חשדות: ספר 1: הלורד וולדמורט נכנס לתפקיד מורה תחת כיסויו של פרופסור קווירל, שזה לא קרה מעולם. ספר 2: חדר הסודות נפתח מחדש לאחר עשרות שנים שלא נפתח. ספר 3: איש הנחשב לרוצח מסוכן פורץ את ההגנות של הוגוורטס. ספר 4: גביע האש מוציא לראשונה 2 שמות של בית הספר הוגוורטס במקום 1! ספר 5: לא זוכר כל כך, הספר הכי ארוך והכי מסובך... ספר 6: אוכלי מוות רבים פורצים את ההגנות של הוגוורטס ודמבלדור הסתבך שהארי איתו בחיפוש ההורקרוס ( אם ככה כותבים הורקרוס ) ומת בסופו של דבר.

SandEater

New member
אם לא תהיה כזאת "מקריות", על מה JKR תכתוב?

על מתי שהארי הולך לשירותים? D:

hodik

New member
הוא חייב לחזור.

איך הוא יכול להילחם בוולדמורט אם הוא לא יודע מספיק קסמים?(הוא לא עשה כשיפומטרי) הוגוורטס בטח יפתח, אחרת באמת לא יהיה על מה לכתוב, או שהארי יעזוב באמצע, או יחזור באמצע להוגוורטס, שזאת אפשרות.

spammertal

New member
יהיה לה הרבה על מה לכתוב

יש לו עוד 3 הורוקרוקסים להשמיד יש תחתונה של ביל ופלר יש חודש שהם הולכים ליהיות אצל הדרסלים יש תקרב ויש לפחות פרק אחד מהצד האפל ובדרך אל תשכח שהם צריכים לגלות על RAB על העבר של דמבלדור על המוות שלו ונראה לי שנזכה להרבה מאוד מידע על לילי (רולינג אמרה שיש חשיבות גדולה לזה שהעיניים של הארי הם כמו של אימו)

למעלה