תהיה קטנה

תהיה קטנה../images/Emo133.gif

פתאום חשבתי - למה בתחילת הספר הרביעי וולדמורט נמצא בבית של אבא שלו? נראה לי שזנב תולע מצא אותו באלבניה או משהו כזה...חתיכת דרך ארוכה לעשות לאנגליה (הם אמנם יכולים להתעתק אבל עדיין) רק בשביל מקום מסתור, ועוד לא מקום מסתור כזה טוב - הוא היה צריך לבצע שם רצח מה שעורר את החשדות של דמבלדור (ואם כבר בנושא, למה דמבלדור לא פשוט בא לשם ותפס אותו? עוד לא היה לו גוף חזק ולא היה לו ממש סיכוי נגד דמבלדור). אז אולי הוא רצה לבקר או להחביא שם הוקרוקס ישן, או להחביא את ההורקרוקס החדש. נכון שזה לא בסטייל להחביא שני הורקרוקסים במרחק קילומטר וחצי זה מזה אבל איך אפשר להסביר אחרת את המחבוא שלו בבית רידל?

רונילי92

New member
אני חושבת ש.. ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

הוא בא לבית של אבא שלו בתחילת ההספר הרביעי כי הוא היה צריך לחזור לגוף המקורי שלו.. הוא חזר לאותו מקום כי הוא גם היה צריך את עצמות אביו, את הדם של הארי, וזנב תולע נתן לו את זרועו, וזה לא כזה סיפור בבילם להתעתק, אתה יודע.. דמבלדור לא חשד שהוא שם, ולא ידע שהוא שם. לכן הוא לא בא לחפש אותו.. את הסיבהלמחבוא בבית רידל כבר פירטתי למעלה..
מקווה שעזרתי

הו, ../images/Emo141.gif

א. כדי להשיג את העצם של אביו. ב. זה סתם מקום מחבוא, דמבלדור לא יודע שהוא נמצא בבית רידל. באותה מידה דמבלדור גם יכול לחשוב שהוא נמצא בשירותים בקומה השנייה של הוגוורטס! =\

אבל אבל

דבר ראשון, הוא היה צריך את העצם רק בסוף השנה, אבל בסדר כל העניין של הסמליות שהוא יגור בבית שהוא עשה בו את הרצח הראשון שלו די מתאים לוולדמורט. אבל כשדמבלדור מדבר עם הארי הוא אומר בפירוש שחוץ מההיעלמויות והדברים שכולם שמו לב אליהם גם היה רצח של מוגל שהתפרסם רק בעתונים המוגלגיים אבל היה חשוד....

רונילי92

New member
אממממ...../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אני דווקא חשבתי שזה יתפתח לדיון מורחב.. אבל לא.. שוב טעיתי..

למעלה