תהיה לגבי דרכים להכיר

dsamual1989

New member
תהיה לגבי דרכים להכיר

שלום,אני בן 21 משתחרר עוד חודשיים כזה.במהלך השנים-תיכון ותחילת הצבא היה לי קשה מאוד בתקשורת עם בנות,בשנה האחרונה הצלחתי לעשות התקדמות לא קטנה.ובינתיים הקשר היחידה שהיה לי עד עכשיו.היה חברה של ידידה טובה מהבסיס שראיתי אתהפייסבוק שלה ושיכנעתי את ידידה שלי להכיר לי-זה היה גם הקשר הראשון שלה דיברנו וכאלה במשך חודש ואז היה ערב שהתנשקנו בו פעם ראשונה ומשום מה יומיים אחרי זה היא החליטה לחתוך שלא מתאים לה-לא משנה.קיצור השאלה והבעיה שלי היא:
בקטע של לתקשר עם בנות ולא להתרגש ממישהי שאסתם דמברת איתי-התגברתי על זה יפה ואיך להתנהג בדייטים והכל גם התנהגתי ממש טוב,הבעיה שלי זה המאגר היכרויות שלי. וזה משגע אותי.בבסיס שלי אין כבר עם מי להתחיל כזה די בדקתי את כל האפשרויות כבר חח,וחשבתי לגבי ברים איך באמת נראה לכם הכי טוב לגשת כזה לשולחן שמישהי שמעניינת אותי יושבת בו?גם יש לי ידידה אחרת בבסיס שראיתי גם פייסבוק של איזו חברה שלה והיא גם גרה די קרוב אליי.וכבר איזה חודשים כמעט שאני מנסה כזה להגיע למצב שניפגש באזרחות ואז שהיא תביא איתה חברות שלה נגיד פעם אחת חבר שלי עשה על האש אז ניסיתי לשכנע אותה שתבוא אבל היא חשבה שזה ירגיש קצת מוזר-אח"כ הבנתי שהיא די צדקה ולא הייתי צריך שלאו אבל בקטנה,נגיד איך נראה לכם אני יכול לנסות לשכנע אותה לבוא לשבת איתי ועם חברים באיזה בר?

לא הבנתי, אתה רוצה טיפ כללי או לבחורה מסויימת

כי אם זה ביחס לבחורה מסויימת יש הבדל, צריך להבין מי היא ומה ומו.
אבל אם מדובר בטיפ כללי, אז פשוט תנסה לשחק את ה״ קול״, לא להראות שאתה זה שכל כך רוצה להתקרב אך בשמחה תתקרב ותשמע מה שיש לזו וההיא להגיד. תעמוד נניח, תחייך ואם יש לה מה לאמר- היא תאמר.
תנסה התקרבות איטית, תוך שלאט לאט אתה רק מפגין נוכחות, אחר כך מחייך ורק בראונד האחרון תשחרר מילה או משפט קצר, הוא לא צריך להיות מתוחכם אלא ספציפית נאמר לסיטואציה מסויימת לא מחייבת ואפילו מצחיקה.
תן לבנות את האפשרות אבל שלא אתה תעשה את כל העבודה.
ככה אתה בונה תיק מניות חברתי.

אם זה כלפי מישהי מסויימת- תביא נתונים מתבקשים, מטרת הקשר שלך איתה ומה משותף לשניכם.
תבוא ונדון בבעיה.
ואגב, הטעות הגדולה ביותר שלך תהיה להתחיל עם החברה של זו שאתה מעוניין בה.
זו לא שרשרת חיול :)
תצטרך להחליט כמובן.

dsamual1989

New member
נתונים ספציפים זה שישי לי ידידה מהבסיס ו

אני לא רוצה להתחיל איתה,רק להיות איתה בקשרי ידידות בכללי גם כי אני משתחרר תיכף.היא גרה באזור שלי ויש לה חברות שנראות לי איכותיות וששווה לי להכיר,אני מנסה לראות איך אני יכול לנסות לארגן יציאה משותפת שלי וחברים שלי איתה ועם חברות שלה כדי לנסות להתחיל אם אחת מהן,או לפחות להכיר בשביל הכיף לא מזיק

זו לא בדיוק ידידות כמו... ניצול

אתה בעצם מעוניין להשתמש בה כדי ליצור קשר עם פוטנציאליות אחרות. טוב, אם זה רצונך אז אין כל סיבה
שתפתח איתה ידידות בשביל זה. פשוט שאל אותה אם יש לה ידידות להכיר לך. אם אתה כבר רואה אותה, לא צריכה להתפתח כזו ידידות עמוקה כדי להכיר כמה חודשים לאחר מכן בנות.
פשוט שאל אותה אם יש לה חברות פנויות. אם היא לא מעניינת אותך ברמה האישית, אל תתקרב בכלל :)
אתה תמצא כבר את הראויה.
אתה לאלרצה ולא תהיה מעוניין באחרות.

שלום

המקום הנכון להכיר אנשים הוא מסגרות. נסה לפנות לבחורות שאתה מחבב בבסיס שלך. עוד מעט תשתחרר ואז תוכל ליצור קשרים במסגרות אחרות, אולי אוניברסיטה או חוגים. פתח שיחה עם הבחורה, התעניין בה ובחייה הרגשיים בהדרגה והיה טוב ונחמד אליה במלים ובמעשים.

Megie

New member
היי

אתה לא חייב להכיר מישהי מהסביב, זה יכול להיות כמו שאמרת גם בפאב/פייס וכו'..
ברגע שירגיש לך בנוח לגשת-תגש, אין לך מה להפסיד..
תיהיה כנה ואמיתי, בלי משפטי פתיחה מעוסים ולעוסים, פשוט תשאל מה קורה/תשאל מה היא שותה-במידה ויש לידה משקה לא מוכר..תפתח שיחה..
אם זה קשה לך, אתה יכול להכיר בנות באופן וירטואלי(באינטרנט) ואולי משם זה יתקדם, אולי זה יחזק לך את הבטחון והניסיון בהכרויות ויהיה לך קל יותר אח"כ..
תמצא את הדרך הנכונה לך ותלך איתה..

שיהיה בהצלחה!

למעלה