אני חושבת שיש מידה מסוימת של הבדל
בנטיות, מהכיוון הביולוגי-תורשתי - כלומר, אני חושבת שכנראה יש איזשהו דבר שאפשר לקרוא לו "אינסטינקט אימהי" ושכנראה לנשים יש יותר ממנו - אבל קודם כל, מדובר בממוצעים, ולממוצעים תמיד יש סטיות תקן, ושנית - מעל האינסטינקט הטבעי הזה יש הרבה מאד שכבות של דברים אחרים. אינסטינקטים נוגדים, חינוך, חיברות, למידה, אסוציאציות... כל העושר העצום של היות אדם שהרבה פעמים מטביע את האינסטינקטים הבסיסיים והפשוטים. בקיצור, אני מסכימה אתך. גברים הם לא בהכרח אגרסיביים - אני מכירה הרבה שלא. נשים הן לא בהכרח אמהות טובות - גם כאלה, לצערי, אני מכירה. הרבה ממה שאנחנו הוא תוצר של חינוך וחיברות, ולאו דווקא תורשה וביולוגיה. יותר מזה, לדעתי האמירה "גברים הם אגרסיביים" מזיקה לנו הרבה יותר משהיא מועילה. אולי זה נעים להתחמם לאורה של הצדקנות וההשתייכות למין לא אלים כביכול, אבל היא דוחקת את הגברים לנישה מסוימת ולמעשה נותנת להם לגיטימציה להיות אלימים, מה שהם לא בהכרח נוטים לו מטבעם. בעיני זו שטות. הגישה הנכונה, לדעתי, היא: גברים ונשים הם יצורים גמישים. הם יכולים לתפקד במגוון גדול של דרכים, ולכן ראוי לבחון את הדרכים השונות שבהן הם יכולים לתפקד, במקום להגביל אותם לנישה קבועה ומסורתית, שלא בהכרח נבחנה מזה הרבה זמן.