תהורתית....

תהורתית....

אדם המבין את הענין יכול להאריך את החיים שלו כפי רצונו. נכון או לא? אני השמח לקבל תגובות כל עוד הם בעות בשביל לעזור. (זות אומרת בלי ארסיות מיותרת) באחווה אהבה כבוד והבנה. בארי.

לא נראה לי

שמישהו יכול להאריך את החיים שלו כמה שהוא רוצה, אבל אני לא ממש מבינה בזה....

לפי דעתי...

אי אפשר... קיבלת בידך כמעט את כל זכויות הבחירה פרט לזאת...(לפי דעתי) לא נוצרנו כדי לחיות זמן ארוך כל כך... אבל אפשר עם תזונה נכונה וחיים בריאים...

morning star

New member
על הארכת חיים

תורות רבות (דתיות ו"מיסטיות") מדברות על השגת חיי נצח. האלכימאים חיפשו (ועדיין מחפשים) את ה Elixir שמרפא כל מחלה. בני אדם מחפשים להאריך את חייהם, אם באמצעות הרפואה המודרנית (שהכפילה עד כה את אורך החיים הממוצע ושיפרה את איכות החיים) ואם בצורות אחרות - למשל תירגולי צ´י (צ´י-קונג, טאי-צ´י ועוד). הדאואיסטים מחפשים חיי נצח (ואל תגיד להם "עד מאה ועשרים", הם לא רוצים למות צעירים...) אבל להאריך את החיים לפי הרצון? ראשית, איני מבין למה לחיות זמן כה רב, מה התועלת בכך? שנית - צריך להגיע לרמה די גבוהה, אך פעמים רבות, אנשים "רוחניים" "זוכים" לחיות חיים ארוכים... שלך הנווד

כן...

אני חושב שמאוד נזהרתי במה שאמרתי (ואולי במקום לאיזהר היתי צריך לכתוב יותר...) אמרתי לפי רצונו, בהנחה שהרצון מניעה את החיים... לאדם שמבין את העולם ואיך כל מה שהוא יודע מתקשר ביחד לאמת אחת... +ההנחה שהוא יודע תרגילי מדיטציה,טי צ´י וכו´+כמובן תזונה נכונה. אז הוא יוכל לחיות חיים ארוכים לפי רצונו בלי קשר ל"שבט" שאליו הוא קשור. נ.ב שאני אומר מבין אני לא מתכוון ל"יודע" אני מתכוון לבעל ידע בסיסי שמבין. שוב... בלי שום קשר לטקסים שונים. לדתות שונות. וכו´. עוד תגבות בבקשה...(מלוא הכוס... תודה) שלכם בארי.

קל לדבר...........

תזונה נכונה זה נכון.......................... קל לדבר אבל לבצע זה קשה! תאמין לי..... תנסה....

תהורתית....

כן קשה לבצע (מיניסיון) אבל אפשרי... הקטע הוא לא רק לחיות הרבה זמן אלה הוא גם לא ממש להיזדקן.... (חידוש תאים). תגובות חברים , תגובות. שלכם בארי.
נ.ב אני מכור לסמיילים....

בטח שאפשר!../images/Emo8.gif

אחד הדברים הכי יפים במוח שלנו זה שאם אנחנו מאמינים במשהו הוא מתרחש אם אתה תבין שאין דבר כזה זמן אז לא רק שתוכל לחיות לנצח (אלא אם תתפוצץ בפיגוע או משהו...) אלא גם תוכל לבחור בגיל שבו אתה רוצה בתאוריה של לינדה גודמן בכל תא יש ספירלה שהסוף שלה הוא הגיל הנוכחי שלך וההתחלה שלה היא היום שבו נולדת, אתה צריך לדמיין את הנקודה שבסוף הולכת אחורה בספירלה עד הגיל שבו אתה רוצה להיות.. קראתי גם שיש לזה קשר לכוח המשיכה, משהו שאם תעמוד על הראש כל הזמן אתה לא תזדקן, אבל קראתי את זה לפני ה-מון זמן כך שיכול להיות שזה סתם עוד שטות שהמוח הקודח שלי הוסיף לזה... אני צריכה לעשות לספר הזה דפדוף יסודי עוד פעם. לאון נ.ב נווד... לשאלה שלך למה לחיות הרבה זמן... למה לא?

אוקיי, הנה פירוט

כוח המשיכה לא גורם המוות - אבל כשהוא מתחבר לכל המשפטים המרושעים שהושרשו בנו ("לא חיים לנצח", "החיים קצרים...") הוא בהחלט עוזר לו והגוף נכנע ביתר קלות לו והנה תיקון הטעות של עצמי: "יוגים רבים בוחרים לעמודעל הראש שעה ביום או יותר כדיי להפוך את כוח המשיכה, מכיוון שהם יודעים איזו השפעה יש לכוח המשיכה על הפנים, על הגוף ועל כל האיברים." זה לא ממש עוזר להם, שעה ביום זה כלום....
ניסיון עלוב להקפצה... לא סובלת כשלא עונים לי....

למעלה