תהומות... ;-(

felomena

New member
תהומות... ;-(

עומדת מבולבלת בין תהומות רוצה להגשים הרבה חלומות, דרך עפר לי מחכה ובצד השני תהום עמוקה. איני יודעת לאן לצעוד, לבד , מפחדת שבדרך אמעוד... רגעים אני חושבת שיודעת אני מהו כאב, כאילו יודעת מה להחליט אך עמוק בתוכי פצע אינו מגליד. מחשבות שקורעות בן אדם לגזרים, דרכים ארוכות עם הרבה שערים, שער נפתח...שני אחריו. מרחוק שומעת שיריו...שיריו של השטן שאותו כובל בצחוק דק וקטן. כיצד אדע באיזו דרך לבחור?..כנראה בשתיהן אצטרף לעבור ..ורק השטן שצחוקו ברקע נשמע, יודע היכן אושר אמצא.... מפחדת לבנות מפחדת גם להרוס... אך יותר מכל לא רוצה לבכות... הדבר היחיד אותו אני שומעת זה צחוקו של השטן אך היכן הוא איננו יודעת...מנסה אולי עוד אמצא ועד אז.... כל עולמי יתפוצץ כפצצה... תהיו חזקות...

felomena

New member
אני טיפה במבוכה...

תשמעו תודה על ההתגובות אבל זאת לא אני כתבתי זה שיר...לא יודעת של מי..בכל אופן אני לא ממש במצב רוח לענות לכם כאילו להגיב אבל בקצרה תודה רבה!!!! לילה טוב

A-naT

New member
יעלי..

את גדולה, אהבתי נורא זה היה עניין של זמן עד שתפסיקי לתמוך ותתחילי לספר על עצמך.. שמחה לראות שהשתלבת כל כך יפה דרך אגב, מצאתי את התמונה שלך!! יפה יפה.. אהבתי את השמלה B-) אוהבת עינת

הי יעלי..

חזק מאד מה שכתבת, יחד עם זאת אני כן רואה אור קטנטן.. חלומות.. לכי איתם, הם יגרמו ויעזרו לך להתגבר על הכל, אם לא תוותרי על החלומות אז תוכלי להתגבר על הכל. את תהיי חזקה!! אוהבת ניב

יעלי יקירה

כמה יפה כתבת....מסתבר שהסתרת מאיתנו את זה עד עכשיו. וכמו שכתבה לך עינת, אני שמחה שהצלחת לפתוח בפנינו צוהר קטן לעולמך הפנימי. רוצה להגיד לך שאני מכירה את התהומות.....ואת התקווה להגשמת החלומות.... ואת הדרך המפותלת והארוכה שעלינו לעבור בין לבין. ואני רוצה להגיד לך, שאת לא חייבת לעבור את הדרך הזו לבד. אנחנו כאן צועדים איתך לכל אורכה. נלווה אותך עד כמה שתתני לנו. וננסה להדריך אותך עד כמה שנוכל. וצחוק השטן? אולי הוא צוחק לך כך, למרחוק, כדי שתדעי איזו דרך היא המובילה אליו - ותבחרי בשניה. הפצע בתוכך יגליד אם רק תתני לו. אם רק תחליטי שאת מטפלת בו ולא מזניחה. ואז גם הכאב יעבור...או לפחות יוקל. לאט, לאט....ותביטי לאחור בהקלה. הפחד לבנות תמיד מלווה בפחד להרוס.... רק אסור לנו לתת לו להתגבר עלינו. אנחנו צריכים לבנות לנו את הדרך החוצה. לבנה אחרי לבנה. ולאט לאט גם נלמד לעשות זאת בדרכים קלות יותר. אבל לפחות בהתחלה, כשאין עדין כיוון לשביל שלנו....זה קשה נורא. ובשביל זה אנחנו כאן...בשביל לעזור לך למצוא את הכיוון, ואת הלבנים המתאימות...או לפחות לתת לך כוחות כדי ללכת ולחפש אותן. ולבנות את הדרך שלך החוצה מהשאול. למקום בו לא תשמעי את צחוקו של השטן. ותתחילי להגשים חלומות. רוצה ללוות אותך בדרך הקשה הלוואי והייתי יכולה לעשותה במקומך. אבל גם אני עדין בונה את שלי. לבנה אחרי לבנה. ורק את יכולה למצוא את הלבנים המתאימות לך. אז בואי וניבנה יחד - כל אחת את שלה, אבל בכוחות משותפים. ומי יודע....אולי נגלה שדרכנו מצטלבות להן היכנשהו. אוהבת אותך ותמשיכי יהיות חזקה. צריך לשרוד, ילדה. ואין דרך אחרת. שלך תמיד מאיה

מייק 48

New member
תהומות ... פלומנה - בשבילך !

פלומנה חמודה, כל כך יפה את כותבת, כה אמיתי ונוגע, פורט על מיתרי הלב הדואב... תאור חי ונושם שמכניס בין רגע את הקורא לעולמך, שותף מלא לכאב... לדילמות אין תשובות פלא והפחד הוא פחד, אך לא להיבהל גם לא להתפוצץ. יש חברים, יש מחשבות טובות, פתרונות - וגם לצחוקו של השטן יבוא הקץ !! הרשי לי לשתף אותך בשיר אהוב עלי, שיר אפטימי, משהו שיכול אולי לעזור מעט, לתת כיוון לנשמה, להוסיף כמה קורות לגשר מעל התהום: שיר נבואי קוסמי עליז (עלי מוהר ויוני רכטר) _________________________________________ כמו עמוד ענן כך תלך לפני העדר תבין הכל תדע, לא תאמר מילה אחת כמו עמוד עשן תיעלם בתוך החדר משהו בך יאמר לך: ``המשך בדרכך!`` כמו שביל החלב שחוצה את השמיים אתה הולך ישר לא שם לב לכוכבים שזוהרים כדי לסנוור את העיניים משהו בך יאמר לך: ``המשך בדרכך!`` לך, לך ישר, לך לבד, אל תפחד, או... אל, אל תכעס, לך תמים, לך אחד !! כמו אווז הבר שחולף בשמי הערב טס בראש החץ, לא נרתעמן המרחק והאינסטינקט מראה ובורא לו את הדרך משהו בך יאמר לך: ``המשך בדרכך!`` כמו בריז`יט ברדו שתפסה כבר את העסק השאירה מאחור את הטוב ואת הרע ועל העניינים היא צופה מן המרפסת משהו בך יאמר לך : `` הפסק !!`` בלי להתכוון, תן לעצמך ללכת כל החישובים יגמרו מאליהם כמו העץ שקם לתחיה מן השלכת משהו בך יאמר לך: `` המשך !!`` או... לך ישר, לך לבד, אל תפחד, או... אל תכעס, לך תמים, לך אחד !! פלומנה מתוקה - היי חזקה !! חיבוק גדול באהבה מייק

מייק....אתה מדהים!

זה בדיוק השיר שחשבתי עליו!!!!!!! תגיד, אתה קורא מחשבות או משהו כזה? יעלי, קחי לתשומת ליבך. זה שיר מדהים ומלא כוח. פעם הקדישה לי אותו מישהי שכל כך אהבתי....בדיוק כשניפרדו דרכנו. תודה לך מייק. הייתי צריכה את זה עכשיו נורא. חבל שאתה לא רואה איך אני בוכה עכשיו... כמו ילדה קטנה. ואני ממשיכה. עם פחד, קצת לבד, אבל ממשיכה. אוהבת אותך מאיה

t@gel

New member
נבחרת להודעת היום H-)

יעלי... צחוק השטן מהדהד בי שנים והיה פעם שהצליח לשים עלי את טפריו... בעצם לא פעם אחת... אבל לא נכנעתי לו יעלי לא... וגם את תחזרי לחייך... אוהבת אותך המון

למעלה