תהום
מ מאטריקס New member 22/9/02 #2 ../images/Emo45.gif הצלחת ליצור את זה בצורה טובה מאוד, יפה וצבעונית! אבל את התהום הזוחל למטה עשית דרך המחשב או ש"החלקת" את הצבעים
../images/Emo45.gif הצלחת ליצור את זה בצורה טובה מאוד, יפה וצבעונית! אבל את התהום הזוחל למטה עשית דרך המחשב או ש"החלקת" את הצבעים
נ ניקול מחיפה New member 22/9/02 #3 מקסים../images/Emo9.gif אני חושבת לשאלת מטריקס שהתהום עשית דרך הסמאדג´ , עיבוד במחשב.. אבל יש לך סבלנות לפרטים הקנים האלה של הענפים צבעים כלכך זורמים- כל הכבוד
מקסים../images/Emo9.gif אני חושבת לשאלת מטריקס שהתהום עשית דרך הסמאדג´ , עיבוד במחשב.. אבל יש לך סבלנות לפרטים הקנים האלה של הענפים צבעים כלכך זורמים- כל הכבוד
נ ניקול מחיפה New member 22/9/02 #4 קנים=קטנים../images/Emo163.gif../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif
E elo fan New member 22/9/02 #5 ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif לשאלתכם......... התהום נוצר ע"י.................. Photo Shop / LIQUIFY Function Thanks again Arie Rotshtein "We will not live in fear and we will not sccumb to terrorism"
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif לשאלתכם......... התהום נוצר ע"י.................. Photo Shop / LIQUIFY Function Thanks again Arie Rotshtein "We will not live in fear and we will not sccumb to terrorism"
S SC New member 26/9/02 #6 אני מצטרף בדעתי לחברה עבודה יפה וצבעונית, גם בעיני אפקט הנזילה מצא חן. זה נראה כאילו צלמת תהליך היווצרות של תהום, בזמן רעידת אדמה למשל ? זו היית גם כוונתך ?
אני מצטרף בדעתי לחברה עבודה יפה וצבעונית, גם בעיני אפקט הנזילה מצא חן. זה נראה כאילו צלמת תהליך היווצרות של תהום, בזמן רעידת אדמה למשל ? זו היית גם כוונתך ?