תדמית!!

V. Ghost

New member
תדמית!!

אז אני לא אפתח פה בהרצאה שלמה אבל אני רוצה להפנות אותכם להודעה שהשארתי בנושא קצת אחר וגם בנושא הזה ------------- זה לא רחוק בעמוד פה למטה -תמצאו ובכל אופן להוסיף מה דעתכם על שינוי תדמית ? איזו תדמית יש לכם ,מרוצים לא מרוצים בכלל מה יש לכם לומר בנושא It can be interesting Visible Ghost Immerse Your Soul In Love ;-)

nettakush

New member
התדמית שלי

לילה אחד שוחחתי בטלפון עם ידיד שפתאום אמר לי שאני מאוד ``משדרת דיסטנס``. דהיינו- לא מתעניינת באנשים אחרים ולא נפתחת מספיק ולכן זה נראה כאילו אני סנובית שלא רוצה שאפאחד יתקרב אליי. זה מאוד הציק לי בהתחלה והתחלתי לשאול אנשים מסביב אם זה אכן ככה כי עד אותו יום כלל לא הייתי מודעת לעניין, ולאחר שיחה עם אמא, אבא ועוד כמה חברות התברר לי שאכן כן. אני סנובית קרה ומרוחקת. ואז החלטתי לנסות לשנות. התחלתי להסתובב בביה``ס עם חיוך על הפרצוף (בגלל סיבות אחרות אבל לא משנה), אמרתי לאנשים בוקר טוב לבבי ואכן השינוי לא אחר לבוא. אנשים התחילו לדבר איתי יותר, להיות יותר נחמדים וידידותיים, ובכלל החיים נראו קצת יותר יפים. זה לא שאני לא סנובית יותר כי אני כן ואני מודעת לזה. אבל מי שאני רוצה שיתקרב אליי בד``כ מתקרב שלא לדבר על זה שהתחלתי לאזור אומץ ולהתחיל עם אנשים בעצמי. ואני מאוד מאוד ביישנית. אבל בד``כ מי שאני לא מתה עליו יודע את זה לפי ההתנהגות שלי. אני לא נחמדה לאנשים שאני לא אוהבת. כלומר, שממש יש לי סיבה טובה לא לאהוב אותם. מי שהתדמית שלו מפריעה לו- שישנה אותה. אבל אל תשנו את התדמית שלכם כי היא לא מוצאת חן בעיני הסביבה. שהעולם יחשוב מה שהוא רוצה. לי לא אכפת. אז מה עם חברים שלי מהיסודי חושבים שאני סנובית? זה בכלל לא משנה. לי יש את החברים הקרובים שלי שאוהבים אותי כמו שאני והם אלו שחשובים. הכי חשוב שתהיו שלמים עם עצמכם ואז, אם תראו שיש משהו שמפריע לכם בדרך לשלמות הזו תשנו.

flower.

New member
תדמית..

התדמית שלי.. היא קשורה, עד כמה שאני שונאת את זה, במראה החיצוני, בבגדים שלי. יש לי הרגל כזה, בערך מכתה ה`, ללבוש רק בגדים שחורים. גדולים כאלה, ועם סמל של נייק או של אדידס.. זה התחיל פעם אחת כשהייתה תקופה שהייתי מדודכת ולבשתי שחור כי ככה הרגשתי, וזה פשוט נמשך כמה שנים, כוחו של הרגל. וגם ללכת רק עם שיער פזור, גם הרגל מלפני כמה שנים. אז הם אומרים שאני מוזרה. והאמת, אני דווקא אוהבת להיות ככה, מוזרה. וגם אני חושבת שאולי אחת הסיבות שהתחלתי עם זה זה בשביל להיות שונה מהם, קצת מוזרה. כי הם כולם נראו לי אותו דבר! מתלבשים אותו דבר, מדברים אותו דבר, חושבים אותו דבר, למרות שאני לא יכולה להכנס לתוך המוח שלהם ולראות מה הם חושבים. ככה הם נראו לי. אז בשביל לגוון. אז אני לא יודעת אם כולם מתרחקים ממני בגלל הבגדים שלי או בגלל שאין לי בטחון עצמי ואני לא חברותית ולא יוזמת, אבל אני תמיד נשארת לבד בסוף. בכל מקרה. אחרי שנתיים עברנו לחטיבה. אחותי כל הזמן אמרה לי שאני אתחיל ללבוש בגדים ``נורמלים`` ולשנות את התדמית שלי, היא אפילו הביאה לי במתנה חולצה שלה, שהיא כל כך אוהבת, ושלא יצא לי ללבוש אף פעם. המשכתי ללבוש גם בחטיבה בגדים שחורים ו``מוזרים``, וגם הילדים החדשים מטבעיות לא התקרבו אליי יותר מדי. מה לעשות ששופטים אנשים לפי המראה החיצוני, ולא משנה כמה הם יגידו ש``מראה חיצוני לא קובע``... כולם שופטים מתישהו אנשים לפי מראה חיצוני. אז השנה כשעברתי לכתה ט` התחלתי ללבוש בגדים קצת יותר נורמלים... פה כחול, שם ירוק, שם שיעור שאני אוספת בו את השיער.. היחס של הילדים לא מאוד השתנה אליי, קצת השתנה, אבל אולי הם לא ממש שמו לב אליי פשוט, ואולי הם כבר התרגלו ל``היא עם הבגדים השחורים`` ובגלל זה ממשיכים להתרחק ממני, כוחו של הרגל. אבל דווקא, אני עצמי מרגישה קצת יותר טוב עכשיו. כשהתדמית שלי קצת השתנתה. וזהו, זה הכל על התדמית שלי...

האמת?

בקושי יש לי מושג מה חושבים עליי בשכבה. השנה השכבה שלנו התמלאה באיזה 50 מליון חדשים, ואנערף, פה ושם שמישהו מוכר מהשכבה פוגש אותי ברחוב, הוא ככה עוצר מולי ועושה לי ``היי, את בשכבה שלי נכון?``, ``כן, ואללה, מי את?``, ``אני הגר... את?``, ``אני מיכל...``, ``אה, נכון! מיכל פינק פלויד!!``, ישר, זה הדבר הראשון שאומרים עליי, ואתמול העיפו אותי ועוד שניים משיעור תקשורת והבחור שהעיפו אותו גם אמר לי שאני אשכרה פסיכית, על האידיאולוגיות המוזרות שלי, והדרך שלי להיות מיוחדת ושונה מאחרים, אנערף. שנה שעברה, לפני שכל החדשניקים באו, הייתי מתלהבת כזו, שקופצת ומדברת המון, ואי אפשר היה להשתיק אותי, והיה לי גם גשר על השיניים, ואני יודעת שזה לא כ``כ קשור, אבל בלי גשר הפנים שלי שונות לגמרי. והשנה אני כזו שקטה ובדדניקית, ובאמת לא בשביל לעשות רושם, אלא פשוט השתניתי, אין לי עצבים להתעסק בקטעים של ``היי היי אני מסוכסך איתך`` וכאלה, פשוט בחופש הגדול עברתי מעין שינוי כזה, ככה שעל כמה שאנשים ראו אותי שנה שעברה כ``פריקית וואנאבי`` או משהו כזה, עכשיו אנשים יותר רואים אותי בתור ``מיכל פינק פלויד מעריצת צ`ארלס מנסון סוציומטית בדדניקית פסיכית`` או משהו בסגנון, זה מה שאני הבנתי, מצד שני לך תדע אם זה באמת מה שחושבים עליי... וד``א אני בכלל לא מעריצה את צ`ארלס מנסון, למי שזועזע לשנייה או שתיים.

MajoR_ToM

New member
אוי אוי אוי

איזה חוסר בידע כללי . אחד מהרוצחים סידרתיים המרתקים ביותר של המאה ה 20 . הוא פסיכי שאין כמוהו .

thats kinda stupid

זה אדיוטי לחפש לשנות את התדמית שלך, שכמובן הדרך היחידה לעשות זאת היא למצוא חברה חדשה לגמרי. למה לשנות את התדמית שלך, מה זה יעזור לך? תהיה פופולארי יותר? איזה כיף לך, כאילו בסוף לא יקלטו איזה מן בנאדם היית לפני כן.

למעלה