תדמית בעיתית

גבי 2005

New member
תדמית בעיתית

שלום לכולם
לפני זמן מה הגיע מדריכה חדשה לחדר הכושר שאני נוהג להתאמן בו וקצת סובבה לי את הראש
לפני כשלושה שבועות נתתי לה את מספר הטלפון שלי ויצאנו מספר פעמים ... אך לצערי יצא לי בחדר כושר שם של שובב לא קטן ואחד "שמתחיל עם כל מה שזז" הצרה היא שאני ממש לא כזה
אני רק מדבר עם הבחורות שם ולא באמת מתחיל איתן,אני נוהג להתלוצץ ולדבר עם כולן ובגלל זה יצא לי שם של דון זואן. בינתיים היא רוצה לשמור על הקשר בסוד כדי שאנשים לא ידברו במקום עבודתה,אך זה ברור שזה רק ענין של זמן עד שיראו אותנו בבית קפה או בפאב ותיבת הפנדורה תיפתח
ניסיתי לדבר איתה על זה ,והיא יודעת שאני סחבק וצוחק עם כולן אבל לא במטרה להתחיל. אני קצת חושש שהמתאמנות יקררו אותה וירידו אותה ממני. איך אפשר לשנות את תדמיתי הבעיתית

ענתי 10

New member
הטיפוס הזה נורא מוכר לי ../images/Emo4.gif

השאלה למה הבנות בכל זאת מפרשות את התנהגותך כ"דון ז'ואן"? אני מכירה הרבה בנים שהם "חברים טובים" של כל הבנות בסביבה, אבל אף פעם לא יצא להם שם כזה. אולי בכל זאת יש משהו מאחורי זה? האם יצאת מתישהו עם הבנות האלה? מה סוג השיחות שאתה מנהל בדר"כ איתן? איך אתה יודע שיצאה לך תדמית כזאת? אולי זה בכלל פרי דימיונך? (אתה חושב שחושבים עליך משהו אבל בעצם זה לא נכון?) אם הכל באמת בקטע של סחבקיות לא חושבת שיש לך מה לדאוג. תדבר איתה שוב. תגיד לה את החששות שלך - הרי אם זה לא נכון אז אין לך מה להסתיר. וחוץ מזה - מה האינטרס של המתאמנות לדבר עם המאמנת על החבר שלה? הם לא חברות הרי, ואני לא יודעת איזה יחסים יש בחד"כ שלכם, אבל אצלנו לא יעלה לי על הדעת לדבר עם המאמן שלי על החברות שלו!

גבי 2005

New member
../images/Emo163.gif יש לי יציאות אני.....

יש לי יציאות בעלות רמיזות מיניות ומצחיקות כגון: מישהי אמרה לי שהיא מתעלפת מהאימון המעייף,אז אמרתי לה.."יופי אם תתעלפי אוכל לעשות לך מה שאני רוצה..." במבט לאחור אני יכול להאשים רק את עצמי. השאלה איך נפתרים מהתדמית הזאת... ולגבי מהות היחסים בחדר הכושר יש למדריכה הזאת קשר חם עם הבנות והן אפילו יוצאות יחד

seeyou

New member
תדמיתך הבעיתית?../images/Emo6.gif

הודות לה היא הסכימה לצאת איתך מספר פעמים... קשה לשנות תדמית בסביבה מוכרת.. ישנם נשים שאתא מהבא אתגר עבורם... יוסי

גבי 2005

New member
יכול להיות שהיא אוהבת את הדמות הזאת

יש נשים רבות שאוהבות את הגבר הבעייתי והפוגע
(אפילו שאני לא כזה) אבל חברות שלה יקררו אותה ממני וזה רק עניין של זמן עד שזה יגמר...

t o t a l

New member
אל תשתנה

אם זה מי שאתה, למה שתשתנה? מי שלא רוצה אותך איך שאתה, שלא תיקח. אתה מאמין בעצמך, נכון? זה אמור להספיק.

Tully Is Here

New member
תשקיע קצת יותר אנרגיה

בשימור הקשר וקצת פחות במה הסביבה אומרת. אם זו רק "תדמית" וה לא נכון היא תגלה את זה לבד, אם היא תחליט לנתק את הקשר בגלל מה שהחברות שלה אומרות, אז... בקיצור, תן לזמן לעשות את שלו, תהייה אתה, תהנה ממה שיש כל עוד יש ואל תטריד את עצמך בבעיות שעוד לא צצו.

למעלה