תדמיתנות

carmell1

New member
תדמיתנות

שלום, אני מעוניינת לעשות הסבה מקצועית לתחום האופנה ורציתי לברר בנוגע לקורסי תדמיתנות. האם יש בי"ס/מכון מועדף לקורס הנ"ל? האם יש צורך ללמוד תדמיתנות ממוחשבת כבר בהתחלה? האם יש צורך בידע קודם לשם הלימודים הנ"ל? כל מידע יעזור לי.. תודה תודה (-:

laryh

New member
היי

אם את מעוניינת בקורס תדמיתנות , אז מבקשים ידע לפחות בסיסי בתפירה. ואת תדמיתנות הממוחשבת בדרך כלל לומדים אחרי תדמיתנות ידנית. יש כמה בתי ספר שמציאים קורסים כאלה, כמו שנקר למשל בלימודי חוץ שלהם, אבל תצטרכי לעבור קודם קורס תפירה בסיסי, שהם גם מציאים שאורכו כשנה. ולאחר מכן קורס תדמיתנות שנה וחצי. אני למשל חיפשתי משהו יותר קצר והיום אני לומדת בקורס עיצוב אופנה שעורכו שנה וחצי ובמסגרתו אנו לומדים ציור אופנה, תפירה ותדמיתנות ידנית וגם ממוחשבת + דיגום חופשי. כמובן אנו לומדים מהכל את הבסיס, כי זה אי אפשרי ללמוד את כל התחומים האלה בשנה וחצי בצורה מקיפה, אבל אני מאמינה שלמי שיש באמת כישרון וחוש יכול להתפתח מהבסיס. אני למשל מאוד מרוצה והולך לי די טוב, קצת מתקשה בציור אבל זה עיניין של תרגול. ולאומת זאת בתדמיתנות אני רצה ומתקדמת. אז בקיצור יש לך קורסים כאלה משולבים ויש לך קורסים בתדמיתנות יותר מקיפים וברמה יותר גבוה בשנקר אבל בשביל להיתקבל לשם תצטרכי ידע בסיסי בתפירה. מקווה שעזרתי לך ובהצלחה!

carmell1

New member
תודה (-:

אשמח לדעת היכן את לומדת והאם את מעוניינת למצוא עבודה כתדמיתנית בסוף הקורס. האם נפתחו בפנייך אפשרויות נוספות לתעסוקה בעקבות הקורס הנ"ל? האם את מרוצה מצוות המורים? אשמח לקבל את שמות המורים המלמדים.. בכל מקרה, תודה על התגובה (-: את עוזרת לי מאוד..

laryh

New member
אני לומדת

ב fashion academy הממוקם בראשון. ואני בהחלט בתקווה לעבוד בתחום, להתקבל למקום כלשהו עוד לא ניסיתי כי פשוט לא סיימתי עדיין , יש לי עוד חצי שנה לסיום הקורס,אבל אני כל הזמן מתעניינת במודעות דרושים, וחוץ מזה אני בינתיים לוקחת פה ושם לעשות תיקונים והזמנות לא ממש מורכבות כמו חצאיות,ככה עצמאי את יודעת וזה די נחמד אני עוד לא מרוויחה מזה הרבה אבל זה נותן הרגשה טובה וסיפוק בתור התחלה .תראי בתעשייה יש מלא ביקוש לזה, רק שהרוב מבקשים ניסיון, והולך להיות לא קל להתקבל לאנשהו. אבל אני יכולה להגיד לך שיש לנו שתי בוגרות של הבית ספר שסיימו את הקורס בערך לפני שנה אני חושבת ועכשיו הן עובדות ברנואר בתור תדמיתניות ויש עוד כמה תלמידים שהשתכללו פה ושם.בקיצר יש תקווה. לגבי צוות המורים אני כן מרוצה, מאוד מפרגנים ובאמת נותנים מעצמם ועוזרים במה שנדרש ביחס אישי. יש כמה מורות בכל תחום. למורה שלי לתדמיתנות קוראים אסתר ויצפלד ואני חושבת שהיא חבל על הזמן. ולמורה לציור קוראים ברוריה (לא זוכרת משפחה) והיא מלמדת גם בשנקר , גם מורה חבל על הזמן.

יש קורס תדמנות במכללת מרים

שמתחילים בו בתדמנות ידנית ועוברים לממוחשבת לאחר מכן תבררי ותתרשמי מה הכי מתאים לך, האם את רוצה לעסוק בתחום בצורה מקצועית או רק לדעת את הבסיס כדי להתפתח משם, לדעת מה ניתן ולא ניתן לתפור על פי התדמתנות וכיו'...
לינוי

למעלה