תדליקו ערוץ 3 מהר

yasmin colombo

New member
נ"ש סקר! קצת מוזר :))

1.מי היא\הוא ה
(בלונדיני\ת) האהובה עליכם בסידרה
2.מי הוא\היא ה
(מכוער\ת) ביותר בסידרה
3.מי היא ה
(חח זה אמור להיות חבצלת) האהובה עליכם בסדרה
4.מי היא הדמות ה
(מצחיקה) ביותר
5.מי הוא\היא ה
(כוכב\ת) של הסדרה
6.מי הוא\היא ה
(כלב\ה) של הסדרה
7.מי הם ה
(זוג) של הסדרה
8.מי הוא\היא ה
(טמבל\ית) של הסדרה
9.מי היא\הוא ה
(שמש) של הסדרה
10.מי הוא\היא ה
(זללן\ית חח) של הסדרה
11.מי הוא\היא ה
(מלך\ה) של הסדרה
12.מי הדמות ש
(סבלה) הכי הרבה במהלך הסדרה
13.מי הוא ה
(שיכור) של הסדרה
14.מי הדמות הכי
(ישראלית) בסדרה
15.מי היא הדמות הכי
(מיותרת) בסדרה
חח טוב זה היה סקר קצת מוזר ולא כל האייקונים התאימו אבל חפיף שיהיה לכם

תשובות!!

אמממממממממממממממממ הכי בלונדינית? יעל!! הכי מכוערת? טוב...... המכשפה!!! החבצלת של הסדרה היא לא אחרת מגברת ריקי!! והכי מצחיק: זה ברור - ארז שטיח טורקי חסון!! הכוכבת היא ריקי!! המדהימהההההה!!! הכלבה היא בתיה שתשרף אמן!! הזוג של הסדרה הם שירן ורותם כמובן!! הטמבל הוא לא אחר מאשר אפי!! אבל הוא טמבל חמוד כזה... השמש היא ליה! תמיד מעודדת את כולם - חבל שהיא לא מעודדת את עצמה אבל חפיף! היא אשכרה שמש!! הזללן?? אממ..... נירה!! למה? כל היום היא אוכלת בבתי קפה מלא דברים!! אינעל רבאק!! המלך הוא ארז אין עליו!!! הדמות שסבלה היא ..... ירון!! סיכסכו בינו לבין ליה בהתחלה, לא נתנו לו להשתתף בהצגה, עד שהכל הלך לו החבר הכי טוב שלו הפליל אותו, אחר כך הוא השלים עם החבר והתקרב לליה - וגילה שהיא אחותו!! השיכור? חולקים בתפקיד ארז וקובי!! ארז די שיכור אבל הוא נגמל, וקובי התחיל את הסדרה כאיש פיכח אבל הוא בזמן האחרון כל היום אצל אבא שלו שותה דברים, ועוד הוא הגיע לגנרלית שיכור!!! הדמות הכי ישראלית?? ריקי!!! היא ישראלית בדיבור, בהתנהגות - בהכל!! והכי אוף? אמממ...... אף אחד!! כולם תורמים לסדרה!!

yasmin colombo

New member
אני יענה!!!

1. דפנטלי שירשנוש ושחר עדן!!!! 2. שאול ברגר... 3. שירן! 4. אפינקוש וריקי! 5. אממ ליה 6. אודי 7. ברור שירון וליה המושלמים! 8. זיו! אין על זה ויכוח!!! חח 9. רותמקוש 10. חח אפי! 11. ארז הכוסון השולט 12. בינתיים ענבר המסכנונה וגם ארז וירון.. אבל בהמשך יסבלו עוד אנשים! 13. קובי! 14. אממ לדעתי ריקי! פרחולה קטנה וחמודה! 15. אין ממש לדעתי... חח אולי צפרירה

../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

כל יום בשעה- 5 וחצי יש את הקליפ

Boran

New member
סקר מגניב ../images/Emo13.gif

1. יעל
2. אודי, אלא מי? 3. שירן אוקיינוס
(היא באמת שטוחה כמו האוקיינוס ביום רגוע...) 4. ליצן- ריקי "כן, תליתי גם שלט הלכתי לירות במישהו תכף אשוב" המשעשעת "מה זה, אלפסי, אתה מאיים עלינו באקדח? אתה מאיים עלינו באקדח גדול?"
5. הכוכב ללא ספק שאול ברגר האיש והאגדה 6. נירה ברגר, האישה והדוגלי. מה שגורם לי לתהות- איך היא מסדרת את השיער בצורה שהקרנים לא בולטות החוצה? 7. הזוג- מישל ושאול! 8. זיו כמובן 9. שמש הנרקומן. מהזה השאלה הזו? מזתומרת השמש של הסדרה? 10. זללן? סיי ואט? 11. שאול המלך! 12. מישל 13. אודי כמובן 14. ממ... קשה מאוד. אני אלך על ארז. 15. שני הניצבים של ההצגה
אה כן, ובתיה

TomeRdeluz

New member
אוףףף תמיד אני מפספס! ../images/Emo7.gif

אני אחכה לפרק האחרון וזהו, אין לי כוח

למעלה