תדירות

alonyo

New member
תדירות

רציתי לדעת (ואפשר לעשות סקר - הצעה למנהל) באיזו תדירות אתם נכנסים לחשבון שלכם? אני נכנס פעם ביום ואני משתדל באותה שעה, כי הבנתי שמקבלים בונוס מהתושבים אחרי 20 שעות (נדמה לי).

alonyo

New member
אני משתדל לא להכנס כל כך הרבה

בשביל לקבל את המתנה מהאזרחים שלי זה משהו בין 50000 ל- 100000 מטבעות זהב. שווה, לא? קראתי איפשהו, שזה בגלל שהם מעריכים את זה שאני נותן להם לחיות חייהם בשלווה, בלי להתערב... בתכלס, המפתחים עשו את זה כדי שלא יווצר עומס על השרתים.

thug4life

New member
גם אני עושה את זה אבל פחות

נראה לי שאני מפתח פרונאיה שמתבטאת אך ורק ביוטופיה

Max California

New member
___

מה זה משנה כמה כסף ?! זה לא מספיק. חסר כסף ? תגנוב... תיצור.. כסף זה לא ממש בעייה בד"כ באוטופיה. תדאג למחוז שלך - יותר חשוב.

CFunky

New member
יש לי אינטרנט

מהיר אז אני כל היום מחובר וקופץ לראות מה שלום המחוז פעם בפעם.

La Gamba

New member
גם אני הייתי מחובר באובססיות למחוזי

אבל אז הבנתי שיש לך בונוס לא קטן מבחינת כסף אם אתה לא מתחבר במשך 12/20 שעות. אתם יכולים לברר כמה בונוסים אתם מקבלים ע"י סיקור עצמי במלאך יוטופיה.

Timekeeper

New member
....

זה לגמרי תלוי ביום. ביום רגיל אני נכנס בערך 12 פעמים. סופי שבוע כ-20 פעמים. כמו כן זה לגמרי תלוי בממלכה, אם מישהו בממלכה שלי היה נכנס פחות מ-5 פעמים ביום, הוא היה מוצא להורג או מתבקש לעזוב.

ShadowFlash

New member
אההה.... זה ממלכה שהייתי רוצה

ליהיות בא..... הממלכה שלי לפי דעתי לא מספיק אקטיבית למרות שעכשיו נכנסו 2 שחקנים דיי אקטיבים... מקווה שהם יועררו רצון גם אצל האחרים ליהיות יותר אקטיבים.... וכנראה אני אוותר על המלוכה... הרי אני שחקתי רק אייג אחד ועדיף לי להעביר את זה למישהו יותר מנוסה....... עכשיו עוד שאלה.... לותיקים שביננו... מישהו שמע פעם על משהו בשם "kahless"

למעלה