תדובות מערוץ עשר

תדובות מערוץ עשר

במייל שלי לערוץ עשר אני כתבתי להם באופן מפורש שאם הם בוחרים לענות לי, שיכתבו תגובה עניינית שתתייחס לנקודות שהעלתי ולא סתם משפט מזלזל נוסח "איננו מתכוונים לשדר את העונה השלישית של אנטרפרייז". לא קיבלתי שום תשובה. יכול להיות שזה בגלל שאין להם תשובה אמיתית לתת לנו? מישהו כן קיבל מהם תגובה?

subatoi

New member
יכול להיות שזה בגלל ש...

לפעמים הם פשוט לא עונים, למרות שהם טוענים שכן. לפעמים גם לוקח להם זמן לענות. או שהם באמת חסרי תשובה של ילדים מעל גיל 4. זו גם אופציה.

gilriv

New member
זה יתכן בגלל שיש להם תוכן לש,,ח}

הכול שם ממוחזר אם הם רוכשים שמתי לב שהם רוכשים את התוכנים מYES ומערוץ 8 {הכול שם הפקות מקומיות ?.. נגמר להם הכסף {} -לפני שקם הערוץ אני זוכר .אז הם ביזבזו מליונים על הסדרות מאמריקה ולארז טל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sysiphus

New member
מה הבעיה עם תגובה כזו?

מה אתה רוצה שיתנו לך? סקר דמוגראפי שמעיד על כך שהסדרה הזו לא פונה לקהל היעד שהם מנסים לפנות אליו? נתוני רייטינג שמעידים על כך שלסדרה אין רייטינג בארץ? אולי אתה רוצה את התקציב שלהם, בכדי לראות על מה עוד מוציאים כסף ומה אפשר לזרוק לטובת אנטרפרייז? או אולי נחתוך פשוט ברווחים? או שניכנס לגירעון...?

gilriv

New member
לא חשוב עם יש לה קהל חשוב יותר ...

שסידרה ביחוד סידרה כזות {כמו סטארגייט ? ראוי לשידור {{ומה אתה חושב שלסטארגייט היה רייטינג ,בהתחלה ששודרו פרקים ראשונים לא , אפילו באמריקה שמעתי שסטארגייט היא התחילה עם ירידה - גם בארץ היא לא היתה פופלרית מי יודע
אבל אתם רציתם אותה אז אתם פתאום "לא מחבבים את סטארגייט {את סטארגייט יש עוד הרבה עלילות מצוינות אין קהל אולי כי השידורים והשעות
דפוקות בגלל זה אין קהל מחויב לזה

subatoi

New member
אני חושב שכל תשובה שהם ייתנו תהיה

מטומטמת. במיוחד על-סמך הקודמת שלהם, שהם ציפו ליותר רייטינג. מה הם חשבו? שסדרת מד"ב תתן להם רייטינג של כוכב נולד? כשקונים סדרת מד"ב צריך לצפות לרייטינג של ... סדרת מד"ב. אי אפשר ללכת עם ולהרגיש בלי. וכל עוד הם קונים סדרות אחרות מחו"ל, חלקן מטופשות ברמה שלא תאמן (אני לא חושב על אחת ספציפית כרגע, תמיד יש כמה כאלה, בכל לוח משדרים שהוא), אז יש גם "קייס" בקשר לעובדה ש"אין לנו כסף". וחוצמזה, שאם ערוץ 1 הלא-מסחרי יכול לקנות סדרות חדשות במצבו הכלכלי העגום, בלי שום הוכחות לרייטינג, אז גם ערוץ 10 יכול. בתיאוריה.

sysiphus

New member
לערוץ 10 אכפת מהרווחים שלו...

ערוץ 1 מסתמך על כספי ציבור, אז לא ממש אכפת שם מזה. כלומר אכפת, אבל לא באותה המידה.

subatoi

New member
כשערוץ 1 מקצץ בתכניות על ימין ועל

שמאל, וערוץ 10 מעסיק אנשים בשכר מפלצתי, זה גם אומר משהו.

למעלה