תג צופים

• פותח הנושא pivi
  • פורסם בתאריך

ESU Boscorelli

New member
לגבי הצורה אני בעד ה

3... סטייל FDNY ונראה יותר יפה... לגבי התכולה זה משהו אחר...

fireman

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר../images/Emo70.gif סקר../images/Emo70.gif שימו לב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סקר לבחירת התג המועדף עליכם בהתאם לאפשרויות הנ"ל לאחר שיבחר תג מסויים נבצע בו שינויים פנימיים עד להגעה למצב שיעודב התג המועדף על כולם. הבחירה מתבצעת בסקר הפורום

שלום לכולם...

דבר ראשון אנחנו הצופים מהרצליה גם הכנו כמה רעיונות ונעלה את התגים בהמשך נורא האהבתי את הרעיון כל הכבוד פיני עכשיו את דעתי.... התג ה1 יפה מאוד באמת לתג השני אני הייתי עושה במקום הכבאי הייתי שם אידנרנט או גרזן ובאמצע כבאי מרים בידיו ילד בהצלחה לכולנו

פצצה אהבתי אבל יש לתקן כמה דברים

א) הראדון והדני מאד מאד חמודים ב) המילה מתנדב קצת בולטת צריך לרשום כבאי מתנדב ג) ם קצת יותר רקע של אש בוערת אני כמובן לא קשרוני כמותכם אז יש לי בעיה שאני לא יוכל לתת לכם דוגמאות למרות ד\שדמיוניי מת להוציא החוצה דוגמאות שאולי ימצאו חן בני המון

תגובתי לתגים המוצעים

שלום לכולם ראשית אני מצדיע לפיני על הראיונות ועל הראשון שהציע תגים מה עם שאר התחנות? ועל התגים עצמם: יפים מעניינים מיוחדים אבל!!! אין כישור באף מילה לשירותי כבאות והצלה ועם כל הכבוד והבקשות שלכם לשינוי המילים צופה אש למתנדב שכמו שאמרתי יעולה בישיבה הבאה של הועדה אבקש גם לסגנן תג עם השם צופי אש. האם לא ניתן אולי שהרקע לתג יהיה כצבעי הדגל. חישבו על קח. אני מקווה בימים הקרובים להציג גם דוגמאות. לא לשכוח עד ל24.4 להגיש דוגמאות.

ליאור

יש לי רעיון קטן-מהחולצה שהית לי של המשא"ז- מה שכתבתי לך במסרים אני יכול להקפיץ לך לתחנה להראות לך את זה רק תגיד לי איפה התחנה שלך יושבת על מנת שאני יגיע עליך. יום נעים רועי

fireman

New member
שני, אנחנו רואים בפיני נציג הפורום

...

דבר ראשון, ישר כוח וכל הכבוד על עשיית הסמלים הללו... דבר שני... עליי להסכים כי יש לציין את העובדה שאנחנו מתנדבים בכיבוי ואולי גם להוסיף את דגל ישראל איפשהו... אני הכי העדפתי את השלישי, למרות שיש קצת שיפוצים פה ושם... עוד דבר לסיום: אני ממש שמח שבזמן האחרון החליטו לשים עלינו, הצופים (מי יתן וכינוי זה לא יהיה עוד בקרוב...), דגש (הקמת וועדה, עשיית סמל וכו'..).. כל הכבוד ליוזמים. אני מודה לכם בשמי ובשם כל צופי האש בארץ.....

למעלה