תג ה<mark> וקידום בגוגל

refaelgold

New member
תג ה<mark> וקידום בגוגל

לפי מה שהבנתי מdeveloper day 2011 של גוגל נאמרו שם מספר דברים
1.מותר להשתמש בdetails ומומלץ לתוכן מוסתר אבל לצערנו הוא תומך רק בדפדפן chrome, ניתן לבצע עיצוב ייחודי לchrome בלבד באמצעות קריאות מהשרת לזהות את הדפדפן . האם יש סקריפט כלשהוא אשר מאפשר שימוש לכל הדפדפנים(פרט לעובדה שאני אצטרך לעשות את זה לבד). זה לא חדש שלגוגל יש בעיה עם תוכן מוסתר ותג זה אכן פותר את הבעיה , אבל אני לא יכול להשתמש בdisplay:none מהסיבה הפשוטה שהאתר שלי ייעוף מכל תוצאות החיפוש אם אעשה את זה לפסקה שלמה .

2. לגבי הmark, הבנתי שהוא נועד כדי להבליט מילים חשובות(ניתן להוריד את הקטע הצהוב והמעצבן באמצעות css פשוט). השאלה שלי היא למשל אם האתר שלי על מכוניות bmw סדרה 3 אז אני צריך להשתמש בmark כל פעם שאני משתמש ב"bmw סדרה 3" ואם כן אז באילו עוד מילים כדאי להשתמש .אשמח אם תמקדו את המילים לדוגמא עם הbmw על מנת לקבל מושג כלשהוא

אני לא מדבר על כתיבת תוכן שיווקי כעת , כל מה שמעניין אותי היכן למקם את תגית הmark.

תודה רבה על ההתייחסות , רפאל גולד.

תשובה לאחד השאלות

לצערי השאלה הראשונה מעט טכנית ואני בטוח שישנם מתכנתים שיספקו מענה לשאלה אתמקד בשאלה השניה.

שימוש מוגזם בתגית הזו לא מומלץ שכן גם לא ברור איפה התרומה שלה לרלוונטיות הדף- לשאלה האם להתגיש את כל המילות מפתח בדף.

מדובר בסימון בסיסי של טקסט בכל מצב שבו אתה מחליט להסתיר אותו בעזרת CSS ומשתמש בו להדגשת הטקסט למנועי החיפוש בלבד אתה לוקח סיכון מול מנועי החיפוש כך שאמליץ לך להימנע מהשימוש בתג אלא עם כן הוא הכרחי ומתאים לך לתוכן

למעלה