תגמול על ביצועים

תגמול על ביצועים

הי, האם תוכלו לספר כיצד מתגמלים אותכם על ביצועיכם במוקדי השרות (יעילות) כמות שיחות וכו'. ומהו גודל התגמול תודה

אצלנו-

לנציגים או תומכים שמקבלים מכתבי תודה מלקוחות אני יודעת שנותנים איזשהו בונוס למשכורת, אבל לגבי גובה הבונוס אני לא יודעת להגיד לך.

hfgh

New member
חחח... יא מצחיקה תני תפרטים שלך

לחברות ושישלחו מכתב תודה...

מה פתאום...

אני לא אתחיל לבקש מכל לקוח לשלוח לי מכתב.... בד"כ הלקוחות הם אלה שמציעים לשלוח מכתבי תודה, אז אם הם אומרים שהם מעוניינם לשלוח מכתב נותנים להם את הפרטים

דיקלוש99

New member
יש לנו בונוס שירות..

שנע בין 0 ש"ח ל 900 ש"ח ונמדים לפי פרמטרים מסוימים של כמות שיחות לשעה, שימורים, הערכת מנהל, מבחן כלשהו, משוב של השיחות.. וכמובן מתוגמלים על מכירות שעושים אבל זה בונוס בנפרד..

האם בונוס חודשי או רבעוני

בונוס חודשי או רבעוני? האם כמות השיחות הינה ממוצעת למוקד או שיש לכם יעד תודה

דיקלוש99

New member
חודשי ויש יעד,

כמות השיחות זה בערך 30 אחוז מהבונוס יש גם עוד פרמטרים... בגלל זה הבונוס משתנה, מעט מאוד מקבלים 900, אני בדר"כ מקבלת בסביבות ה 500-600 בונוס לחודש..

מהו היעד?

הי האם תוכלו לספר מהו היעד והאם היעד משתנה מידי חודש או שנקבע לתקופה מסויימת. תודה

hfgh

New member
תבקשי מחברות שלך ../images/Emo6.gif

או ממני, תמורת סכום סמלי אני שולח למוקד שלך מכתב תודה

כשעבדתי בפאסט פוד היה משהו כזה

לאחר שקופאית קיבלה ציון גבוה בביקורת סמויה היא קיבלה תלושי קניה. כדי לא לקפח את עובדי המטבח היה נבחר כל כמה זמן "עובד מצטיין" שהיה מקבל גם תלושים. היו גם מבצעים פנימיים של הרשת שזיכו בתלושים. במלצרות לא היו ממש בונוסים כי הרי "הטיפים הם הבונוסים", אבל אני יודעת שיש מקומות שמלצר שמוכר הרבה או שמוכר פריטים מיוחדים, מקבל בונוס.

למעלה