תגמולים לנכי צה"ל..

תגמולים לנכי צה"ל..

יש יום קבוע בחודש שבו התשלום נכנס לחשבון בנק? מישהו פעם אמר לי משהו על תחילת החודש. זה נכון?

אז דופקים אותי.

הייתה לי ועדה באוגוסט וקבעו לי אחוזי נכות. זמניים. אבל העובדת במשהב"ט אמרה שבגלל החגים לא נראה לה שזה יכנס כבר בספטמבר אבל כנראה באוקטובר. עכשיו אני רואה שזה גם לא נכנס באוקטובר. לא מבין מה האינטרס שלהם לעכב את זה...הרי אם לא יתנו החודש אז חודש הבא יתנו אותו כסף רטרואקטיבית. שמנים. :)

smile2life

New member
אולי לא עדכנו במחשב

בדוק שוב עם עובדת הרווחה שלך בלשכה - עובדת השקום אינה אחראית על התגמולים אלא עובדת רווחה.

כן דיברתי על עובדת הרווחה.

לפני חודש היא אמרה שאולי המספר חשבון שלי לא מעודכן להם. אז היא נתנה לי טופס והחזרתי לה אותו יום אח"כ חתום ע"י מנהל סניף הבנק עם המספר חשבון. אז את המספר חשבון יש להם. הועדה הייתה לפני חודש וחצי. אני מניח שמחר אני אלך אליה לראות מה קורה. אני עוד הייתי אופטימי וחשבתי שהם יטפלו בזה כבר. פוף. תודה רבה על התשובות בכל מקרה.

smile2life

New member
בכל מקרה

ה-1 באוקטובר היה אתמול (שבת) ובשבת, כידוע לך לא עובדים במדינה. ממליץ שתמתין יומיים-שלושה כדי ךראות אם התגמול נכנס ואז תתקשר לעובדת הרווחה

smile2life

New member
גם באגף השקום עובדים אנשים

ולפעמים יש טעויות. בסך הכל כולנו בני אדם וכולנו טועים - לא מכונות

גולני 4

New member
לצערי טועים בצורה מכוונת הרבה פעמים

זוהיא הדרך הכי קלה ליאש נכה שפונה אליהם בכול מיני נושאים לברור.התעויות של האגף עולה לי ביוקר רב לצערי,אך מקווה אני כי תעויות אלו יתוקנו בעתיד הקרוב וימנעו נזקים לנכים התלויים בטיפולם של האגף. חג שמח שנה טובה וגמר חתימה טובה לכול באיי הפורם.

עָנת

New member
תגמולים חודשיים../images/Emo70.gif

הי משתתף,כל 1 לחודש תגמולים ממשרד הביטחון,נכנסים לחשבון. אם באוגוסט האחוזים נקבעו,סביר להניח שתראה תגמול כבר החודש. במידה והתגמול אינו נכנס מכל סיבה שהיא,כמובן שתקבל תגמולים חודשיים רטרואקטיבית.
תבדוק את החשבון מחר

למעלה