תגל... מישהו...?

lonely angel

New member
תגל... מישהו...?

עזרו לי......! הן בגדו בי .....!!! החברות היקרות, המקסימות, והתומכות שלי בגדו בי!!!!!! מה אני אעשה??? הן דיווחו עליי...!!! אוווווךך... (יאוש).. הכל היה בסדר היום (חוץ מהאחות... ולירן!!!) אווווווווווווווווף... מה אני אעשה?? עזרו לי!! ...הבודדה...

ספירו^ש

New member
את..

את לא בודדה.. אני פה, לעזור לך :) מכירה את לירן.. ילדה מקסימה.. ספרי, (בכל זאת זה פורום וידויים..) מה הן עשו לך? אוהבת אותך, ספירו`ש

lonely angel

New member
הן בגדו בי!!!

הן הבטיחו לי שבועיים...!!!!!! ועוד לא נגמר!!!!!!!!!!! אני משתפרת!!! ואז אני רואה: ``ובכן אתמול.... אז...דיווחנו עליה.. זה הומלץ מכל מיני אימהות (אחת פסיכולוגית ואחת רופאה)`` שזה נלקח ממכתב של אחת מחברותיי....!!!! זה לא הגיוני!!!! אווווווווף.. מה אני אעשה?????? ..הבודדה...

ziv`s girl

New member
רויטל???

היי רוי... את באמת חושבת שהלכנו למישהו כדי להרוס לך ת`חיים? זה מה שאת חושבת עלינו? זה מה שאת חושבת עלי? חבל... את יודעת שזה עם כוונות טובות ורצון עז לעזור ולא יותר או פחות מזה! בן אדם שמנסה להחלים לא אומר ``אני אוכלת כדי שלא ילשינו עלי`` או בורח מאיתנו כשאנחנו רוצות שתשקלי... וגם בן אדם נורמלי לא נמצא בדיכי כל דקה שעה של היום... דרך אגב... מחר השבועיים שלך אמורים לפוג... את יודעת? (כאילו זה היא אתמול!) אז מה זה משנה... יום אחד? תחשבי על זה... חוץ מזה... ונראה לי שכבר הסברתי לך... המחלה הי בראש... ולא במשקל... אז אם את ממשיכה לחשוב שאת שמנה ומגעילולה וענקית ולא מזיקה או הזקת לעצמך זה לא טוף... סימן שאת עדיין יש לך בעיות... זאת לא בגידה חמודה! אני חולה עליך (ואת צריכה לדעת את זה עד עכשיו...) ולא הייתי עושה משהו בחיים שיכל לפגוע בך! חוץ מזה... אם עכשיו אין לך בעיה... אז זה לא יפגע בך... באמת שלא... אם את בריאה לא יכולים לגלות לך משהו שאת לא יודעת... את מבינה? אז אין לך מה לדאוג... באמת שלא! אוהבת מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד! אני!

tairon

New member
היי מלאכית בודדה

תשמעי אני ידוע שלך זה נראה כבגידה אבל אני סבור שזה נעשה מדאגה ומאיכפתיות כרגע זו ההרגשה הכי איומה שיש את צריכה את העזרה ולא להדחיק את הבעיה כאילו היא אינה קיימת כי בעיות שלא נפתרות הן תמיד חוזרות תרגעי זה קודם כל ותנסי להתמודד עם הבעיה על מנת לפתור אותה ואני פה

lonely angel

New member
לאאא!!

הכל התחיל להסתדר... המצב השתפר... העלתי... ואז... הן הנחיתו את זה עליי.... אני הבנתי שהייתה לי בעייה ולא הדחקתי אותה!!!!..... אוף.!..! למה???? למה הן עשו את זה??? ...הבודדה..

tairon

New member
מלאכית בודדה...

תקשיבי לי לרגע חמודה נניח שמישהו שאת נורא אוהבת ותחשבי על זה לרגע ותנסי להתרכז בזה קרה לו משהו מסויים ואת יודעת שהוא מנסה לעזור לעצמו אבל יודעת גם שצריך קצת מעבר כי לבד זה קשה ביותר אייך היית נוהגת? החברות שלך אוהבות אותך הן לא עשו את זה מתוך רוע או מתוך כוונה להזיק לך ואת זה את צריכה לקחת בחשבון כן ברור שיש כעס כי הן חשפו סוד שלך אבל זה נעשה מדאגה

lonely angel

New member
זה לא ככה...

אני יודעת שהן מנסות לעזור.. זה די ברןר לי.. אבל גם לא אכפת לי מהסוד.. אכפת לי ממה שיקרא עכשיו... ומה יקרא אם ההורים שלי ידעו!!... אני ממש לא יודעת... למה הן עשו את זה?? הרי סיכמנו שנטפל בזה ביחד!!.. והמצב לא התדרדר.. הוא השתפר.. ובכל זאת!!!! הן הלכו וחשפו אותי??!! זה לא הגיוני.... (אולי זה באמת לא נכון?).... הלוואי שזו טעות!! ..הבודדה...

*אריאלה*

New member
לא בגידה!!

עברו שבועיים!!! ואין סיכוי שתגיעי למצב נורמאלי לבד!!! כמו שטאי אמר! וגם לא נראה כאילו את יודעת מה זה מצב נורמאלי!!! ``אני אוכלת רק כדי שהם לא ידווחו עלי...``?? נשמע מוכר?? נראה נורמאלי?? את לא שמה לב שאת בבעיה?!?!? וגם אם עלית- למשקל של בת-אלוש??? שהיא בגובה 1.60!!! ?!??!?! ועכשיו ההורים שלך לפחות יוכלו להתנהג כמו שצריך!!! ולתת קצת יחס ותשומת לב!! כמו הורים נורמאלים, את לא חושבת?????? שלפחות עכשיו את תהיי יותר מרויטל שצריכה- לא, חייבת- לעשות ספונג`ה ולהישאר בבית כ-ל הזמן.. לפחות את תהיי ילדה נורמאלית שההורים שלה שמים לב אליה!!

lonely angel

New member
ה-ם י-ו-ד-ע-י-ם ????????????????

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא................... מה עשיתם??????????????????? מה אני אעשה????? הם עוד לא הגיעו הבייתה!!.... אבל...... אוך........................ לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.................. FUCK FUCK FUCK FUCK!!!!!!!!!!!!! אההה...............(יאוש- big time)

*אריאלה*

New member
הם לא יודעים!!!

לא מאיתנו ,לפחות................. אבל היועצת הכפית הזאת... לא יודעת מה קורה איתם.... אבל האחות לא האמינה לנו, הא???

lonely angel

New member
שיואו.... אבל היא תגיד להם!!!!!!!!

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף! weel- אולי... היום הייתי קצת בשיחה אצל האחות!!!!!!!! והיא קצת הרבה חקרה אותי!!!!!!!! ואם היא יודעת... אז היא יודעת ששיקרתי.... והיא בטוח אומרת להורים שלי!!!!!!!!!!!!!! יופי............... ממש מעולה....................!!!!!!! אני הלכתי......................................... (לאן?) ...הבודדה..

*אריאלה*

New member
``היא יודעת ששיקרתי``.....

בקשר למה?? המשקל??? ההקאות?? הכל???? סביר להניח שהכל, ומכאן זה ברור שאת פשוט מנסה להכחיש לכולם!!! וגם לעצמך- רק שאת זה את לא מצליחה עד הסוף..... כי את יודעת שיש לך בעייה, את בערך יודעת, אחרת לא היית מנסה להכחיש לכולם!! עכשיו, אני לא יודעת מה לירן וילנה אמרו להם, כי לא הייתי אתמול... וגם היום... (ננעלתי בחוץ עם גוזה).... אבל אני יודעת שקרן צריכה לדעת את התמונה הכוללת... ולא יודעת כמה היא אמרה לאחות/ליועצת... מי שזה לא יהיה..... וחוץ מזה, אם את עלית מאז.... ההורים שלך לא ידאגו ``כל-כך``... כי בכל-זא., הם לא יודעים כמה הייתה קודם... והאחות הסתומה לא האמינה.. כי היא לא ראתה את המכתבים! שנשארו בבית כי ילנה גם לא באה- והמכתבים אצלה... אז המכתבים בטוח יוכיחו משהו... וההורים שלך יוכלו לעזור לך ,אולי?!?!?

lonely angel

New member
לא!!

יודעת ששיקרתי בקשר למה ש``היה``.... ואני חוזרת ומדגישה!!: ``היה``! היא שאלה אותי ברמזים, הכל, אבל עדיין ממש ממש היה ברור שהיא התכוונה לרמוז לזה ש``אולי`` אני במצב של בולמייה ורק לא רצתה לחשוף את אלה שאמרו לה!.. את יודעת (לפחותץ אני מקווה) שהפסקתי.. (הרגע חזרתי מארוחה ברסיטל עם ההורים לכבוד היום הולדת של אחותי... וחבל``ז כמה שהתנפחתי אבל אני בסדר עם זה!!.. לא עושה שום דבר בקשר לזה!!... ``:אבל אז מה!!.. מה זה משנה ליתר בטחון-.. בוא נהרוס לה את החיים כדי להבטיח שזה לא יקרה שוב...``

*אריאלה*

New member
דאבל לא!!!

ואם את לא בבעיה אז למה שיהרסו לך החיים??? פשוט אף אחד לא יאמין לנו וזהו, ואם את כבר במשקל משופר, אז עוד יותר טוב!!! כי לא תצטרכי שיתעלקו לך על הנשמה..... לא?!? ואת לא חושבת שאם תעלי במשקל בצורה קצת יותר נורמאלית מלאכול ``בשבילנו`` ולאכול לא מסודר- אם תלכי אולי לדיאטנית.......................................

למעלה