תגל היקרה

karen_karen

New member
תגל היקרה

העתקתי הודעה זו מהעמוד הקודם מכיוון שלא ענית לי אבקש בבקשה ממך תשובה.. הכי כנה שאפשר.. אנא ממך תודה מראש קארן

karen_karen

New member
תגל אופפפסססססס }{ ( -}{ - )

והרי ההודעה:אני אמנם חדשה בפורום.. אנחנו כלל לא מכירות.. אבל בכל פעם שאת בצ`אט אני מנסה ליצור קשר כלשהוא איתך.. את איכשהוא היחידה שאין לי קשר ממשי איתה... האם ישנה סיבה לכך? הכוונה היא מצידך? עשיתי משהו.? באם כן אשמח אם תגיבי כי לא היתה כל כוונה. הנה אני כבר מתנצלת מראש.. למרות שאין לי שמץ של מושג מה קורה כאן.. מקווה שהכול בסדר איתך.. את חשובה לכולנו וגם לי למרות שאנחנו לא מכירות.. אני פשוט כזו איכפת לי מהרבה אנשים.. זו מעין תכונה כזו.. אז אני מקווה שאת לא כועסת עלי על משהו שלך קארן H-) H-)

קארן בוקר טוב..

תסלחי לי אם אני אענה במקומה מאחר והיא לא תוכל לענות בימים הקרובים.. כפי שאני יודעת, כאשר היא נמצאת בצ`ט היא לא תמיד יכולה לראות הודעות פרטיות, מאחר והיא מנהלת הפורום שלנו וגם פורומים אחרים היא יושבת על שרת שונה והרבה יותר מסובך.. כך שמאד קשה לה לראות הודעות פרטיות.. זה מופיע שונה אצלה.. כך שאני עצמי משתדלת לא לכתוב לה הודעות בפרטי בזמן צ`ט. אני בטוחה במיוחד לאור זה שאת כל כך תומכת באנשים שלא עשית שום דבר רע אלא להיפך.. ולתגל פשוט לא יצא לכתוב לך.. מקווה שבינתיים זה מספק אותך, תאלצי בינתיים להמתין לדבר האמיתי. ממני

למעלה