תגל, ההר בא למוחמד

e_magine

New member
תגל, ההר בא למוחמד

היי תגל, קראתי שי שיש דמיון בין ההתמכרות לאינטרנט להפרעות האכילה, מעניין. בכל מקרה, מאחר ולא הצלחת להכנס לאתר שלי, אני מביא לך פה לינק. את מוזמנת כמובן. בעצם כולם מוזמנים. מדובר באתר אישי שלי שמנסה לארגן קבוצת תמיכה למכורי האינטרנט בארץ. אומרים לי שאין דבר כזה עדיין ושאני חלוץ. אני כמובן מנסה ללמוד גם מכם :)

e_magine

New member
בקשה קטנה אחרונה

היי תגל. אני יודע שאת עסוקה ואני רואה שעם הדוא``ל זה לא הולך,איכשהו, ובטלפון אני לא רוצה להפריע לך, ואני רואה שגם ההודעה פה בפורום לא עזרה, כי בטח היו דברים יותר חשובים ויותר דחופים מהקשקשת שלי.אז אני מבטיח שזאת הבקשה האחרונה שלי אלייך, מה שלא יהיה. כי כבר חודש אני מנסה להכניס אותך לבקר באתר שלי ולא הולך. חשבתי שיש לך חלק במה שעשיתי ואולי אעשה. זאת הבקשה תכנסי לאתר הזה לשתי דקות ותשאירי סימן בפורום שהיית שם. זאת כל הבקשה. היות וכתוב שבפורום זה אפשר להעלות גם נושאים שלא קשורים להפרעות אכילה, אני מרשה לעצמי להעלות את בקשתי כאן. ומאחר ואולי יקראו אותה גם אחרים חוץ ממך, אני מצרף פה הסבר למי שיש לו סבלנות וחשק לקרוא. ואני מתנתל שזה ארוך. ושוב תודה. האתר הזה איננו אגו טריפ. אחרי חודש של קיום הפורום, הבנתי שלא אמרתי את המסר שלי בצורה ברורה מספיק ואני מנסה לתקן זאת: ההתמכרות לגלישה היא בעיה. היא גורמת סבל למכור ולסובבים אותו. אנחנו חייבים להתמודד איתה. לא די לי לדבר על הבעיה ולהחליף חוויות, אני רוצה לעשות יותר. אין לי מושג כמה מכורים יש בארץ ומה דרגת חומרתם. אנשים אומרים לי שיש דווקא הרבה. הם עוד לא הגיעו אלי, אבל יגיעו, כך אני מאמין. אומרים גם שיש בארץ מטפלים שמכירים את הנושא, ויודעים לטפל בו. אני שואף לכך שמי שזקוק לטיפול יוכל להגיע בקלות לרשימת מטפלים שמתמחים בנושא. אני גם שואף לכך שתקום פה קבוצת תמיכה וירטואלית. אני מאמין שגם זה יהיה, כי העולם מסתובב רק קדימה ולא אחורה. השפעת האינטרנט גדלה, ומטבע הדברים גם ההתמכרות מתפשטת. אני פה.

t@gel

New member
אהמממ - רגעעעעע

חכה חכה חומד אני עוד מתענגת שם... לא שווה רק להציץ הצצה חטופה... אני קוראת כמה שיותר... :)

t@gel

New member
אוקיי...אז אני מודה

אחלה של אחלה של אחלה זה פשוט מדליק... שלחתי גם את דקל לראות רק שיש לי 2 בעיות... 1. אני לא מצליחה להשאיר הודעה (כנראה תקלה אצלי, אני אנסה שוב). 2. אהממ...כתוב שם על הצאט...ואני לא מצאתי שום צאט... חוצמזה..הכל מדליק... קראתי הכל, אפילו קצת מהקישור שיש שם על ההתמכרות. מואהההה :)

e_magine

New member
או קיי :)

תודה תגל, את ענקית. 1. הוספתי קישורים 2. אני מנסה ללמוד מאחרים, הוספתי צ`אט אישי של HUMANCLICK, כמו שיש באתר סהר. העניין הוא שלקח כמה ימים עד שסידרתי את זה, כי אני לא יודע לבנות אתרים ואני עובד לפי החושים. מה שקרא בהתחלה היה שהכפתור של הצ`אט הזה צף חפשי בתוך הדף ולא הפעיל את הצ`אט. היום סידרתי את זה, יש למטה כפתור של צ`אט אישי, אבל אני יכול לענות כנראה רק אם אני נמצא באותו הזמן בתוך האתר שלי. הוספת הודעות, כבר העירו לי על זה, אין לי שליטה על זה, זה ממשק של שרת דיבורים. פשוט צריך לחפש למטה כפתור שכתוב עליו נושא חדש.

למעלה