תגלי שלי..

תרנגולת

New member
תגלי שלי..

אני יודעת שקשה לך.. בבקשה תשתפי אותי, ואותנו.. תני לי ולכולן לתמוך בך. בבקשה, אני יודעת שרע לך נורא. אני אוהבת אותך. את לא צריכה להיות תמיד החזקה, את יכולה לתת לנו לתמוך בך גם.

t@gel

New member
האאאאא?????????????

נשמה שלי... לא קשה לי בכלל... וגם לא רע לי... אני דווקא ממש בסדר... עוד יצאתי היום .... למה את דואגת?

תרנגולת

New member
הא איתך בעצמך..

לא אכלת הרבה זמן.. בדר``כ, לפי מיטב זכרוני.. אצל הרוב אכילה קיצונית או הרעבה מעידה על משהו.. למה אני דואגת..? את מתדרדרת שוב. ואל תגידי לי שאת אוכלת מול המחשב- אני לא קונה.

t@gel

New member
דווקא אכלתי היום

יש לי 25 חברים שיעידו על כך.. ניגבתי חומוס...אכלתי ציפס... :) ממוואאההה

תרנגולת

New member
קודם כל- תביאי אותם שיעידו..

א. אני רוצה 25 שירשורים.. ב. יכול להיות שהקאת. ג. אז זה טוב שאת קצת יותר חזקה פיזית.. אבל אכלת עם החברים שלך- בגלל שהם היו מסביבך.. וחוץ מזה- שברת צום של כמה ימים. בלי ביקורת, ובלי להגיד לך שאת לא בסדר על זה נו נו נו וכו`.. צמת בגלל סיבה מסויימת.. כי הרגשת רע אני מניחה.. ואת יכולה לספר לי אם את רוצה.. לי נראה שהצום הזה הוא לא סתם- זה היה כמה ימים וזו הייתה ``נפילה`` יחסית למה שהיה עד עכשיו.

t@gel

New member
אוף

למה את מפילה אותי? לא רציתי שידעו שצמתי.... כי גם לא צמתי...סתם היה לי קצת רע... שום דבר לא נעשה מתוך רצון מכוון... ואני אכלתי כבר אמש, כי הבטחתי למאיונת.. ואהממ...אני לא יכולה לבקש מהם שיעידו.... אבל תאמיני לי שאני לא אעז חהקיא ליד מורני... היא תקרע אותי :)

תרנגולת

New member
אני לא מפילה אותך..

אני רוצה לדעת מה קורה איתך. וזה לא ``סתם היה לי קצת רע``. לא סתם. את לא סתם (גם אם את חותמת כך, אני לא קונה את זה). זה שאכלת- זה רק מחזק אותך פיזית.. מה עם מה שאת מרגישה..? חבל לי שאת כבר לא מדברת איתי.. פעם דיברת קצת לפחות. אני לא רוצה לתחקר, אבל אני רואה שרע לך..

t@gel

New member
אהממ....

למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה? לא כדאי

תרנגולת

New member
זה לא ברור לך כבר?

כי הבן אדם ששם יקר לי, והוא משום מה לא קולט את זה. כי אני רוצה להקשיב לו.. אני אוהבת אותך.

t@gel

New member
זה ברור לי...

אבל אני לא יכולה לדבר על דברים מסויימים ניסיתי להוציא אותם...לא הולך לי... אני משתדלת ...אבל לאט לאט..

תרנגולת

New member
.. תגלי..

את לא נסגרת ומוותרת? לפעמים זה טוב לדבר על הרגשות. את אפילו לא חייבת להיות ברורה, לא להסביר.. רק שתשתחררי קצת .

t@gel

New member
לא סגורה...

רק מתקפלת כשהטריגר מגיע... הורס אותי שאחרים מחפשים להם טריגרים... ולי יש בשפע מהם. מי ייקח אותם ממני?

תרנגולת

New member
אני אני.. אני אוהבת טריגרים..

טריגרים יפים שעוזרים לי להגיע למטרה החשובה מכל. אני באה אליך ברגע שאוכל (ולא המ המ). תגלי.. כשקשה לך כל כך, בבקשה אל תסחבי הכל לבד על הגב שלך, זה כל כך הרבה וכל כך קשה לך.. תני לאחרים לעזור. תני לעצמך להעזר.

t@gel

New member
תודה מתוקונת

ואל תקחי טריגרים ממני...הם קשים מנשוא ולמה את אהבת טריגרים? זה כל כך נורא... את לא יכולה להתמודד עם המציאות? טריגרים לא הפתרון... תתרחקי מהם! הם לא משרתים שום מטרה חיובית

תרנגולת

New member
הטריגרים משרתים את המטרה החשובה

שיש לי.. להרזות. בלי תודה. אני באמת באה כשאני אוכל אם אני אוכל.. את לא תפלי..

t@gel

New member
לא מרגישה נופלת

את חייבת לי כל כך הרבה.. ביקור במושב לבקר בלול התרנגולים ארוחה מרוקאית... לא חסר.. יאללה, רק בואי כבר וטריגרים - סליחה...אני מתרחקת מהם את יודעת לבד למה...נכון? הרי את כבר מכירה את האסון הפרטי שלי...

תרנגולת

New member
מקווה שההרגשה היא מה שבאמת..

לפעמים הרגשות לא מספרות את האמת.. הרגשתי טוב כשצמתי- תגידי לי שזה תקין? זה לא. אוכל מרוקאי אני יכולה להביא לך לשם.. אחלה- את תאכלי ואני אשגיח.. אם אני אוכל אני באה. יודעת לבד. יודעת שאת גם עכשיו לא מרגישה טוב. אל תשחקי לי כאילו הכל טוב..

t@gel

New member
אני אפסיק לשחק

ברגע שגם את... פייר - נכון? }{ את לא מספרת לי..פעם דיברת.. זה חסר לי נורא... אוף לכי לישון מאמי... נדבר היום בערב...

תרנגולת

New member
את חוזרת על מה שאני אומרת..?

או שבאמת מתכוונת לזה..? אני לא משחקת.. ו.. כן. פייר.

למעלה