תגלית משעשעת

אז אתה צריך להכיר את החתולה שלי

בריי. היא החתולה הכי חכמה שאני מכירה (על החתולה השנייה שלי אין לי הרבה מה להגיד בנושא האינטיליגנציה. לא טיפשה במיוחד, אבל עדיין לא הרשימה אותי בחוכמה נשפכת). מצד שני, נחמדה מאד היא לא.

kaya11

New member
ה../images/Emo54.gif שלי אנמם ניסה לאכול

את כה אמר זרטוסטרא אבל זה היה קשה לו מידי... שר הטבעות היה הרבה יותר לטעמו ובכלל הוא מנסה לאכול כל ספר פנטזיה שמגיע אלי במיקרה... את הMEGICIAN הוא ממש בלע...

Rivendell

New member
אוי, איזו מתוקונת ../images/Emo99.gif

אני חושבת שאכין מאמר על חיות הפורום והרגלי הקריאה שלהן, את מרשה לי להכניס את תמונתה? ואם עוד מישו רוצה לתת תמונה של החיה המשכילה אני אשמח

לא פיה

New member
אח שלי עכשיו גילה לי

עקב התמונה המקסימה, שגם החתולה שלנו באה ומתיישבת לו על המחברות כשהוא מנסה ללמוד. מה אתם אומרים? יש לחתולה שלי סיכוי להיות פיזיקאית מפורסמת?

אבא שלי פעם צילם תמונה של עורב

קורא את "עיר היונה" של אלתרמן. התמונה התפרסמה באיזשהו עיתון וזיכתה אותו בספר אחר של אלתרמן עם הקדשה מאת המחבר. (מצטערת אם אני לא מדייקת בפרטים. אבא שלי בחו"ל ואני לא יכולה לשאול אותו בדיוק).

תודה

את יכולה להכין גלריה (יש אפשרות כזו בקהילות תפוז), זה יהיה משעשע מאוד :). וכמובן שאין בעיה בשיתוף שולה, דוגמנית הבית (תואר במדעי החיים, בקרוב גם אחד במחשבים...), במיזם (רק אל תספרו לחבר שלי, הוא ממילא משוכנע שלחתולה שלו יש גישה של "כוסית"). ___ כמובן שאם שולה תיתפס כשבחיקה ספרות יפה, התמונה תמצא את דרכה אליך, אבל הסיכוי קטן - על הספרים שלי אני שומרת...

Rivendell

New member
מה את אומרת !! ../images/Emo3.gif

יש אפשרות כזאת? גלריות? לא ידעתי
(אני רק מנהלת, מה, שנה?... בקרוב החגיגות, אגב!) סתם בובה, נפל עלי מצברוח ציני הבוקר
. אני באופן עקרוני מעדיפה דווקא מאמרים, אני חושבת שזה יותר מתאים לאופי הפורום, אבל אם תהיה היענות ויהיה ביקוש אני אשמח גם לפתוח לכם גלריות לצורך העניין. אז יאללה, מי שמעוניין לשלוח תמונות של חיית המחמד שלו, אפילו אם התמונה לא "ספרותית" שישלח, אני אערוך מאמר ואכניס. ואני מודיעה רשמית למי שהוסיף הודעה לשרשור שזה הולך למאמר
שלא תגידו שלא ידעתם! מי שממש מתנגד, שישלח לי מסר, אני לא עושה דברים בלי רשותכם.

זה בסדר

הרגשתי שזה מטופש קצת, אבל רק בשביל הסיכוי שמחוסר שימוש שכחת את הפונקציות...
אין לי דבר פרט להערכה על הפורום שאת מנהלת פה (ולכן הוא היחיד שאני עוד משחיתה עליו זמן לימודים...)

Boojie

New member
החתולים שלי הואילו בזמנו

לכרסם קשות את פינתו של "שירת הסירנה", מכריכה לכריכה. אפשר לקרוא לזה ביקורת ספרות. וכמובן שהם עושים את כ-ל הדברים שסופרו כאן, כי זה מה שחתולים עושים. מתיישבים על כל ספר שאני קוראת, מחככים את ראשם כמו מטורפים ומזיזים לי אותו מול העיניים, ועיתון? חבל על הזמן. (במשמעות הישנה של הביטוי.)

לימור י

New member
כשהחתולה שלי מחליטה שהספר שאני

מחזיקה גזל מספיק מזמני היא פשוט מושיבה את כל ששת הקילו שלה על הספר, בלי שום התחשבות לגבי איך הוא מוחזק ובאיזו זווית היא עכשיו קיפלה לי את כף היד. וכמובן שגם היא אוהבת להתחכך בפינות וללעוס אותן. אבל הנזק הכי רציני שהיא עושה זה לשייף את הציפורניים על הספרים, זה כל כך הציק לי שבסוף העברתי את כל הספריה למקום אחר, שם היא לא אוהבת לרבוץ ולכן גם לא לשייף.

חתולים ומשוררים ../images/Emo9.gif

הי אני שכנה שלכם מפורום חתולים האם יצא לכם לקרוא את ספריו של ע. הלל ? יש לו מלא קטעים על חתולים ... חבל שהוא כבר לא בחיים כי רציתי להזמין אותו לראיון בפורום חתולים

בדיוק היום נתקלתי בספר הזה בשיטוטי

ב"צומת ספרים" והוא חימם לי את הלב - זיכרון ילדות מתוק. יש הרבה ספרי חתולים בעברי... אגב היום שוב נתקלתי גם ב"ספר שלם על חתול אחד" של יהונתן גפן

למעלה