תגליות מפתיעות

חתולהה

New member
תגליות מפתיעות

[10:27] <^`h{jk\afdjrxyij\a\k> חתיך ודיסקרטי *: טוב אני עם גילי החדשה לא עושה שום צעד העדפתי את הישנה עם נטיות המין המשונות:( [10:27] <^`h{jk\afdjrxyij\a\k> חתיך ודיסקרטי *: זאת החדשה חננה מסיונרית [10:28] <^`h{jk\afdjrxyij\a\k> חתיך ודיסקרטי *: גילי הישנה היתה מגיעה למפגשים עם שוט ובוחרת את מי להלקות [10:28] <^`h{jk\afdjrxyij\a\k> חתיך ודיסקרטי *: ומה עכשיו נהיתה לי ספרנית טפי [10:29] <^`h{jk\afdjrxyij\a\k> חתיך ודיסקרטי *: עוד מעט תעיפי ותבקשי סליחה:( [10:29] <@g\ai\al\al\ai> בחיי אם ידעו שגילי אומרת מאמי וכפרה....זה באמת הקצ [10:30] <^`h{jk\afdjrxyij\a\k> חתיך ודיסקרטי *: תגידי את מי שאת מעיפה את שולחת לו פרחים הביתה ומכתב התנצלות? [10:30] <^`h{jk\afdjrxyij\a\k> חתיך ודיסקרטי *: זהו שאת לא גילי זה בוט מתוחכם הגילי האמיתית לומדת קרבות מגע במנזר שאולין [10:32] <^`h{jk\afdjrxyij\a\k> חתיך ודיסקרטי *: אז למה העיפו אותי אתמול וקיבלתי ממך מברק מזמר? [10:37] <^`h{jk\afdjrxyij\a\k> חתיך ודיסקרטי *: גילי היתה בת זוג סודית של אלדעעעעעעע [10:39] <^`h{jk\afdjrxyij\a\k> חתיך ודיסקרטי *: קוראת לי מאמי כפרה עוד מעט תתנצל בכללי על כל הזריקות שלה:( [10:40] <^`h{jk\afdjrxyij\a\k> חתיך ודיסקרטי *: גילי נהפכה לשנקינאית חובבת חיות ולובשת מלמלות:( [10:46] <^`h{jk\afdjrxyij\a\k> חתיך ודיסקרטי *: מי שרוצה לראות את גילי היא יושבת כל יום בקפה בזל ויש לה כלבלב חמוד פקינז לובשת שמלות כאלו פירחונית [10:47] <^`h{jk\afdjrxyij\a\k> חתיך ודיסקרטי *: גילי מפגינה קבועה באגודת תנו לצאט לחיות:( [10:47] <@g\ai\al\al\ai> אני יור העמותה [10:48] <^`h{jk\afdjrxyij\a\k> חתיך ודיסקרטי *: חחחחחחחחחחחחח [10:48] <@g\ai\al\al\ai> ונשיאת הכבוד [10:51] <^`h{jk\afdjrxyij\a\k> חתיך ודיסקרטי *: איך גילי נהפכה לכזאת חננה? זה הכל לעתה... עדכונים בהמשך :)

g i l l i

New member
זוהי הכרזת מלחמה !

אני אתבע את שניכם על פרסום פרטים אישיים

למעלה