תגלחת

גל נעים

New member
פעם בחודש?-זה מסביר את חוסר שמחת...

החיים שלהם. <שלא לדבר על הגיוון במיטה...שבטח האברך הנקניק הזה עושה הכל מהר-מהר,לא מענג את אישתו,לא טורח לספק אותה,עושה את שלו ומסתובב ללילה שכולו חלומות על האדמו"ר שליט"א>

דּרדסית

New member
תרשה לי לחלוק עליך!

אני חושבת שבאמת אי אפשר להכליל בנושא הזה. יש הרבה שמתנהגים ככה אבל יש הרבה שמתנהגים אחרת. דרדסית.

גל נעים

New member
קצת אינפורמציה בבקשה.

את רוצה להגיד לי שהם מכירים את המילה "התפרעות"? הקשורה לקונטציה של סקס? או "גיוון-תנוחות"?. כנראה שאני באמת בור ועם הערץ...

גל נעים

New member
בטח!-אני הייתי צופה קבוע!

<גל משחק קצת בקינקי...אבל לא מתכוון ברצינות,ממש לא>. רוח קרבית היום דרדסית יקרה?

זה יותר ממה שכל דרדס מקבל../images/Emo8.gif

אם יש מאה דרדסים בכפר, כל אחד מהם מקבל פעם בשלושה חודשים...

קרפדית

New member
דווקא אותי לימדו בשיעורים החרדיים

שחובה על הגבר לענג את אשתו וכו´. אבל זה באמת קשור לאופי ולא לדת.

מישהו ראה את ההצגה אהבה בתענוגים ?

זו הצגת יחיד של דודו אלהרר. הוא עומד ומדבר כשעה על מין, איברי מין וכו´ במקורות. מדהים. מסתבר שבמקורות יש תיאורים פלסטיים מפורטים לחלוטין של פור-פליי! הלכתי להצגה עם ידידה שלי, חילונית לחלוטין אך תמימה משהו. היא לא ידעה איפה לקבור את עצמה... הצגה מומלצת. אגב, היו שם גם דתיים, והם התגלגלו מצחוק. אף אחד לא יצא באמצע...

בן הרב

New member
ואותי לימדו בשעירוים לחתנים שצריך

לפייסה בדברים אולי תסבירי לי מה זה

נכון../images/Emo22.gif

צודקת בת הרב החכמה הדתיים האלו והתורה קצת מגזימים ומכפישים את שם האל כאילו הוא אמר דברים כאלו. זה פשוט בזיון

תגלחת, המצאה דבילית,דומני שהטעם לזה

עפ"י החתם סופר, שהשער גורם לכל מיני יצורים שיסתובבו על ראש האשה, ואז יהיה חציצה כשתטבול במקוה, ובזמנינו שאין את אותם יצורים, גם אליבא דהחת"ס אי"צ לגלח, אבל אחינו החרדים על דברי החת"ס,ממשיכים במנהג הקדוש למרות שהסיבה בטלה,

כינים, פרעושים, עלוקות או קרציות?

אם הוא חושב שהן כאלה לא נקיות, אין להן בכלל מה לחפש כלל במקווה כי בטח יש להן חציצת זוהמה על כל הגוף. ועל זה נאמר - כל הפוסל בזקנו פוסל ויש לשאול אם הרעשים הנגרמים בעת בחישת הזקן באים מפצפוצי איברי הרמשים והזוחלים המתגוררים בו, ולכן ראוי לכל מי שחושש מחילול שבת בשל בחישתו ביד בהיסח הדעת או מעיכתו בלחיו בשגגה תוך כדי שינה, לעשות מעשה ולגלח את זקנו עד היסוד, ולאלתר! וגם את השפם!

גל נעים

New member
מסכים עם שומרת נפשה.../images/Emo118.gif

רק לפי הדברים היוצאים מן הלב שהיא כותבת, רואים במוחש שהיא באמת יראת ה´.... <ואני בכלל לא מתפוצץ לי מצחוק כאן

למעלה