תגלחת

בת הרב1

New member
תגלחת

אם מישהו מכם עיין בפרשת השבוע .יש את הסיפור של כי תצא למלחמה וראית אשה יפת תואר וכו" אזי האיש מצווה לגלח את שערות ראשה בכדי להמאיס אותה עליו . ולמה אני מטרידה אותכם עם זה . כי זה היה הויכוח הנצחי שלי אם אבא . במשפחתו עניין גילוח שערות אשה היה יהרג ועל יעבור אבל מה לעשות שבנותיו לא רצו ללככת בתלם אז תמיד הבאתי לאבי ראיה שאסור להתגלח כי אם היוצא למלחמה צריך לגלח אשה כדי להמאיס אותה עליו איך אשה שאמורה להתאהב על בעלה יכולה לעשות דבר שימאיס אותה בת הרב פשוט לא מבינה

B a m b i

New member
בודאי ש...

כל אשה צריכה להתגלח. השאלה איפה.
<במבי ממליץ על פסיקים>

אפשר ללמוד את ההיפך

מכיוון שהיוצא למלחמה צריך לגלח את ראש אשתו, מובן שמי שלא יוצא למלחמה אינו עושה זאת! ברור, לא ?

נראה לי שהנבואה בהקשר הזה קצת

התערבבה והתבלבלה מדובר במצווה נורא איזוטרית יציאה למלחמה ? כאילו דא ? יש יותר סיכוי למצוא קן למצווה המפורסמת.. והגילוח דעסקינן עוסק בכלל בגילוח הזקנים לטובת מסכות האב"כ יתרה מכך מי שראה את שינייד אוקונור יכול להבין שגילוח האישה לא יכול להמאיס אותה אני חושב שאם נברר טוב טוב אז נגלה שזה מעין הסכם בשתיקה בין החברה החרדית לחברת גילט גילט הרי טוענים שגילט זה הטוב ביותר לגבר ומאחר והגילוח אסור עליו אז ברור שהכוונה שהגבר חייב לגלח משהו, לא את עצמו אז את אשתו ליאור, שמקווה שלא ממאיס את עצמו על אשתו בגלל גילוח הראש

דרדסית בבלונד גולש ../images/Emo68.gif

וזאת לא פיאה, ויש לה שמלונת חמודה ונעלי עקב מצוירות לכל מי שמתעניין! (אפילו דרדסתינוק יודע)

דרדסית היא אובייקט מיני../images/Emo70.gif

סיפור אמיתי, אני מקווה שאני זוכר נכון את הפרטים: באחד מסניפי בני-עקיבא, בחודש ארגון (למי שלא יודע - זה חודש שבו מקשטים את הסניף, מציירים על הקירות וכו´) אחד השבטים צייר את שמות חניכיו ליד ציורים של דרדסים. הכריחו אותם למחוק את זה משתי סיבות: האחת - זה תרבות המערב (לא משנה שהדרדסים זה בכלל מהמזרח ...), השנייה - השמלות של הדרדסיות היו קצרות. <קוצץ מתכנן להפיק סרט כחול בכיכובם של דרדסית וקונדסון>

למעלה