תגלוש, שמחה שחזרת

תגלוש, שמחה שחזרת

שוב אין לי זמן לכתוב לך הרבה, כי אני מאחרת לביה``ס אבל מבטיחה שאכתוב כשאחזור. אל תתני לילדות שלנו לפתוח במלחמת אחים, רק זה מה שחסר לנו, שחוץ ממלחמה עם עצמינו, ועם אחרים, נילחם בינינו. מצטערת שזה נשמע כאילו נתנתי לך אחריות גדולה, אבל את ראשאית לנסות לגרום להם להבין זאת או לא. אל תתני להם להרוס את הבית הזה, שלהמון אנשים זה ביתם היחיד. אוהבת אותך כל כך. ושוב מתמצלת אם נשמעתי תוקפנית מידי, הכל רק מאהבה, ולא עם כוונה לפגוע או להכעיס. שלך, ומצטערת רציתי לכתוב לך יותר, ולא קיבלתי אותך בחזרה מספיק יפה, מקווה שתסלחי לי ואנסה לכפר על כל מעשי הרעים. ושוב מבקשת סליחהההההההההההההההההה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

t@gel

New member
זה בסדר

אין לך על מה להתנצל בכלל את לא צריכה לקבל את פני בשום דרך חומד לא הלכתי לשום מקום. היתי מנותקת בגלל תקלה או יותר נכון, נשרף לי המחשב...אבל אני כאן וזהו בכל מקרה, ממש ניסיתי לדבר איתך בצאט אתמול אבל את לא ענית לי...חבל... אני מקווה שתעני לי היום... ושוב, בלי סליחה..... שלך, תגל

תגלוש, חיפסתי אותך היום

ואתמול, כשכתבתי לך, המחשב עשה בעיות ממש רוצה לדבר איתך. מקווה לראות אותך בצאט שלנו. אוהבת אותך עד לשמיים מלאכית מקסימה ומדהימה שלי. ושולחת לך אלפיי חיבוקים, ושוב, מקווה מאוד שייצא לנו לדבר, בכל אופן עכשיו אני בצאט.

למעלה