תגלגולי מה קורה איתך? לא שמעתי ממך כבר המון זמן כתבתי לך משהו מקווה שתחזרי אלי מהר אני מתגעגע שחר
S shaharony New member 11/3/01 #1 תגלגולי מה קורה איתך? לא שמעתי ממך כבר המון זמן כתבתי לך משהו מקווה שתחזרי אלי מהר אני מתגעגע שחר
S shaharony New member 11/3/01 #2 מישהו/י יודע מה קורה איתה? כבר יותר משבוע לא יצא לי לדבר איתה, ואני לא יודע מה קורה....
ה הפרה עדנה New member 11/3/01 #3 אני... לא אדבר בשמה... אבל אני ירגיעה אותך ואומר לך שהיא חוזרת לדרך הנכונה.... אוהבת אותך אמא גולי.. אוהבת את כולכן. השמנה מחוסרת מצב רוח..
אני... לא אדבר בשמה... אבל אני ירגיעה אותך ואומר לך שהיא חוזרת לדרך הנכונה.... אוהבת אותך אמא גולי.. אוהבת את כולכן. השמנה מחוסרת מצב רוח..
S shaharony New member 11/3/01 #4 את לא יודעת כמה אני שמח לשמוע את זה ואני בטוח שגם אצלך הכל יהיה בסדר.... הכל מסתדר בסוף
S shaharony New member 11/3/01 #6 הכל הכל יש לי כמעט 30 שנה ניסיון בעיניין אני מבטיח לך שהכל מסתדר מניסיון!
T t@gel New member 11/3/01 #8 אהמממ... סליחה שאני מתערבת... אפשר להבין באיזה נושא הוותק שלך? ממש לא הבנתי... חוץ מזה חומד...גם אני מתגעגעת המון יש לחץ בפורומים ולוקח לי שעה לשגר הודעה אבללל...יש לך את הטלפון שלי... אוהבת המון...אני
אהמממ... סליחה שאני מתערבת... אפשר להבין באיזה נושא הוותק שלך? ממש לא הבנתי... חוץ מזה חומד...גם אני מתגעגעת המון יש לחץ בפורומים ולוקח לי שעה לשגר הודעה אבללל...יש לך את הטלפון שלי... אוהבת המון...אני
S shaharony New member 11/3/01 #9 יופי בדיוק אני הולך ואת באה? ככה לעשות לי ? מה שלומך מתוקה? אני כלכך מתגעגע קיבלת את מה ששלחתי היום?