תגיד סייבר(וכולכם)

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
תגיד סייבר(וכולכם)

מה דעתך לשנות את שם הפורום לוויז & היקמן?

Orbital Shadow

New member
אבל../images/Emo60.gif

אז אנחנו לא נהיה פורום רומח הדרקון יותר אלא פורום של כל הספרים של וייס והיקמן זה לא כאילו אתה סתם משנה את השם אתה משנה את כל משמעות הפורום!

NJS

New member
אבל

אמממ...אמממ... לא יודע לי זה נראה עדיף

Knotted String

New member
אבל../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אז זה לא יהיה פורום רומח הדרקון. זה יהיה פורום ווייס והיקמן. וכל הספרים שלא נכתבו על ידם שכן נכללים ברומח הדרקון, לא יהיה להם מקום. מלבד זאת, אם כבר משנים את השם, עדיף לשנות לטרייסי & היקמן.
הייתי חייבת.

el kortito

New member
לא..

גם אתה תוציא את כל ספרי רומח הדרקון של סופרים אחרים(חלקם מעולים) וגם תכניס ספרים שהם לא רומח הדרקון... זה ישנה לגמרי את הפורום זה לא יהיה פורום באותו נושא בכלללללל אז אם כבר אז פשוט לפתוח פורום אחר... אבל למה לשנות את זה?זה לא כאילו שזה ישאר בערך אותו גבר זה ישתנה לגמרי!

midnight dragon

New member
מסכימה עם כולם../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

נושא הפורום הוא כל ספרי רומח הדרקון ואיתם גם ספרים לא של מרגרט וטרייסי שלא תורגמו לעיברית ואם נושא הפורום ישתנה לוויס והיקמן גם יוספו ספרים שהם לא מרומח הדרקון.. בקיצור לא רעיון טוב. חח

Evil Gremlin

New member
אתה רוצה לתקוע את הראש בקיר?

ואז לרוץ בבית כשהרגל שלך תקועה לך בתוך העין?! זה בפרוש פורום של רומח הדרקון ולא של הסופרים האלה!!1

DragonGirl13

New member
אולי אפשר לנהל לפעמים דיונים על

ספרים אחרים שהם כתבו, בלי לשנות את שם הפורום. זה ישמור על האופי המקורי של הפורום ויכניס נושאים חדשים לדיון...

KeNd3r

New member
מישהו יודע על איזה ספרים נוספים הם

כתבו? שער המוות, לא? אותו קראתי. מישהו יודע על ספרים נוספים?

DragonGirl13

New member
הם כתבו גם את "הזקיפים"

שזה ספר נחמד ביותר, ואף פעם לא הבנתי אם יש לו המשך או לא... ולא נראה לי שאני מכירה עוד. אני גרועה בתור מעריצה, אני יודעת...

python 4

New member
מגי וטריי..

מלבד ספרי הרומח ומחזור שער המוות, הם כתבו גם את rose of the prophet (אחת הטרילוגיות המוצלחות ביותר שלהם), את darksword (טרילוגיה של 4 ספרים.. משהו בסגנון דגלס אדמס
) היציאה החדשה שלהם זו טרילוגית sovereign stone (וכמובן שני הספרים בטרילוגיה הלא-גמורה starshield). מאז נפרדו דרכיהם, ושניהם עובדים על טרילוגיות נפרדות: טריי על the bronze canticle יחד עם אישתו, ומגי על טרילוגיה אחרת שאני לא יודע איך קוראים לה כי היא לא טורחת לעדכן אותי (מה שטריי עושה בשמחה כל חודש). מגי כתבה פעם טרילוגיה בשם star of the guardian. יצא לה גם ספר רביעי, שככל הנראה בוטל מיד אחרי הוצאתו או משהו כזה, ואני לא מצליח למצוא אותו בשום מקום.

DragonGirl13

New member
הספר הראשון בטרילוגיית starshield

זה הזקיפים, נכון? מה הספר השני?

strahd

New member
הספר השני

הוא "חרב הלילה" והוא יצא רק באנגלית. הסדרה עצמה הייתה אמורה להיות משהו הרבה יותר גדול ובו הם יצרו עולם שבו כל אחד יהיה מסוגל לכתוב על הרפתקאות באותו עולם. לרוע המזל, זה לא הצליח כל כך וכיום, יש רק שני ספרים וזהו.

strahd

New member
הסדרה של מרגרט וייס

אני קורא כעת את הספר הראשון בסדרה הנקרא "גבירת הדרקונים" ואפרסם עליו ביקורת ברגע שאסיים אותו.

למעלה