תגיד,"בעעעעעעעעעעעעעעע"

yariv t

New member
תגיד,"בעעעעעעעעעעעעעעע"

זה באמת היה הכרחי לכתוב מה שכתבת בפורום תל אביב? "תל אביבים תאכלו חרא",וכו" האם זה הרושם שאתה רוצה להשאיר כירושלמי? גם אני לא מת על פורום תל אביב הצחיח אבל יש דרכים קצת יותר נבונות ומילים קצת יותר "נקיות" כדי "לרדת" על הפורום התל אביבי ולתת להם "למות מקנאה",אין שום דבר רע בזה. עדיין אף אחד לא ענה לך שם ואני מקווה שגם לא יענו להודעה שלך,אני מעדיף שהיא תבלע בין כל ההודעות כדי שלאף אחד יהיה מה לומר על ירושלמים. אל תשכח שסטיגמות על קהילה/עיר מתחילות מדברים כאלה קטנים. חבל,חבל,חבל

דיתוּש

New member
אבל...

מה זה משנה? הרי הרבה אומרים שבתל-אביב כולם הומואים, זה נכון? לא! מה איכפת לי מה אחד מתל-אביב חושב על ירושלים? שיחשוב מה שבא לו, שיכתוב מה שבא לו, שיעשה מה שבא לו. זה לא פוגע בי נכון? אז יופי
! חוצמזה... הגיע הזמן שתל-אביב יבינו שלא, העיר שלהם היא לא בירת ישראל

yariv t

New member
בטח שזה משנה............

לא מפריע לך שאומרים "ירושלים עיר של שלוכים",ירושלים??איכס",או כל דבר מסוג זה? בטח שזה מפריע וזה אמור להפריע גם לך זאת הדבקת תוויות מיותרת. דיתוש,את שלוכית?העיר שלך איכס?לא, נכון? אז למה לעזאזל שתהיה למישהו סיבה או הצדקה כלשהי לומר כך? בואי אני אספר לך משהו קטן: לפני מספר ימים ישבתי בבית קפה עם ידידה וסיפרתי לה שכשאני מסיים את החוזה שכירות על הדירה אני עוזב הכל ופותח דף חדש בירושלים. מה לדעתך היתה התשובה? התשובה היתה "איכססססססססססס"," ירושלים זאת הבתולה הזקנה" מה יש לך לעשות שם"?"פחד ללכת ברחוב" את מבינה? היא לא אמרה בהצלחה,שיהיה בשעה טובה או כל מילה טובה אחרת. היא התרכזה בכמה לא טובה ירושלים,וכמה לא כדאי לחיות שם. לי זה הפריע מאודדדדדדדדדד וכמובן שהיא "חטפה על זה כהוגן"והוצאתי לה את הרוח מהמפרשים ואת האף מהעננים. אינני יודע מהי תפיסת עולמך אבל חבל מאוד שדברים מסוג זה לא מעניינים אותך. אההה ואף אחד לא אמר שת"א היא בירת ישראל,רק אידיוט יאמר זאת. ביי דותן

yariv t

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

yariv t

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

....אכן,ירושלים של זהב

yariv t

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo143.gif../images/Emo145.gif../images/Emo24.gif

yariv t

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

הכי יפה בעולם

דותן? אתה מתחיל לחזור על תמונות

חלק מהתמונות האלה כבר ראיתי בפורום (את הראשונה והשנייה ונראה לי שגם הזאת עם המנוף)

yariv t

New member
הן לא אותן תמונות אבל הן ......

מאותו המגדל תאמין לי שהלכתי אחורה לבדוק את זה לפני ששרשרתי אותן

jenngirl

New member
אני לגמרי מסכימה איתך../images/Emo82.gif

אולי תגידו שזה שטותי, אבל למה להתווכח על דברים כאלה? גם ככה אנחנו עם לא מי יודע מה מאוחד אז שתהיה פה עוד יותר שנאה? "אוי הירושלמים האלה גם כן"

rshamir

New member
דותן צודק

ראיתי את ההודעה הזאת עכשיו ולא היתה שום הצדקה לכתוב אותה. ההודעה הזאת מציגה את ירושלים ואת הפורום הזה באור לא יפה וחבל. אני מקווה שאלי יחזור לפורום תל-אביב ויתנצל שם על ההודעה הזאת, לפני שיתפתח ממנה משהו מכוער.

eliormagick

New member
סליחה שאני מתערב

אבל אני חושב שלא צריך לזלזל באף ירושלמי כמו שלא צריך לזלזל באף תל אביבים תל אביב זו עיר נפלאה ומדהימה אחלה עיר כמו שירושלים זו עיר מדהימה ונראה לי טיפשי להילחם על איזה עיר יותר טובה כי בגדול זה המדינה שלנו וכולם יהודים אז די עם השטויות

לדעתי לא צריך להתקיף

אנחנו לא צריכים לצאת אפסים, אבל אם הם מתקיפים אותנו, אז אין מה לעשות שופכים את חמתנו עליהם

rshamir

New member
אבל הם לא התקיפו אותנו

אלי הגיע מיוזמתו לפורום תל אביב, ללא התגרות, וכתב את ההודעה המדוברת. לכן הוא צריך להתנצל. וגם לו היתה התגרות קודמת, לא היה מקום להודעה של אלי.

yariv t

New member
עזוב את זה..הכחשתי שם שהוא ירושלמי

וכתבתי שהוא מפורום חיפה

למעלה