תגיד בארס

drall

New member
תגיד בארס

מה הקטע הזה עם איור השבוע? אתה רציני בעניין? ואם כן , האם זה לא יתן לךם מונופול מסויים? מי עוד מצייר חוץ ממך? דרול

בארס

New member
:)

אם אמרתי אז אני די רציני, למרות שזה "תיק" לא קטן. כמובן אין לי כל עיניין במונופולים. זה יכול להיות הרבה דברים החל משירות שאני יכול להציע בשביל "לצבוע" קצת את הפורום ולאייר כראות עיניי את מהלך השבוע, לשיפוטכם כמובן. ועד לאיורים "בהזמנה" או איורים תומכים להמחשת רעיונות באספקטים ויזואלים. בכל אופן לא נראה לי שהפורמט צריך להיות כמו של משפט השבוע. כמו שאתה שם לב, משהו מיזה כבר יצא לדרך :) ואם יש בזה עיניין אז אשמח להשתדל להתמיד. אם יש עוד "ארטיסטים" בסביבה אז בכלל חגיגה (גראפיטי בכל הפורום או תזמורות ומחולות:) ואם יש רעיונות או דעות אז בבקשה.

drall

New member
אוקיי נתחיל מהשבוע

תשלח ונפתח. כמובן שאני קורא לכל מי שמסוגל לצייר שינסה להתחרות מולך , אבל בינתיים סע! דרול

בארס

New member
כן

אני כבר עובד עליה. הפעם היא בהשראת מוטי :) זה לא תחרות, יא נינג´ה סיני. (אני אקרע ת´צורה לכל מי שיעיז:)

../images/Emo12.gif בהשראת מוטי...

ז"א אתה הולך לצייר
עם ביל סוכר..... זו מקסימום התחרות שתקבל מהכיוון שלי

בארס

New member
כן, מוטי !

מוטי שלנו. הוא הדליק לי את זה היום :) ואני לא הולך לצייר את הקפה זה היסטוריה יהיו עוד אחרים. חכו בסבלנות ותפסיקו לזוז כל הזמן אני מנסה לצייר אתכם ואתם כל הזמן משנים את התמונה. :)

למעלה