תגיד, אתה בקטע?

תגיד, אתה בקטע?

תגיד, מה זה עניינך? למה אני צריך להסתובב בעיר ובחור בן 45 בערך צריך לעצור את הרכב ולומר שהוא מכיר אותי ואז לומר "היי, אני דני" ולהוסיף "אתה חמוד"
למה כשאני עליתי היום לאוטובוס ניגשו אליי 2 ערסים ושאלו אותי עם אני בקטע? עם אני הומו? ואז כשעניתי לא, כי זה פשוט לא עניינם שואלים אותי למה אני מדבר ככה? מה זה ככה? למה אני לא מדבר כמו ערס? מותק, כפרה, עיניים שלי, רוצה שאפרק לך את הצורה? אני מדבר ככה כי זה אני, גרתי 4 שנים בקיבוץ, 4 מהחודשים האחרונים ביליתי כמעט כל יום בתל אביב. אני לא ערס, ולא אהיה ערס. אני כנראה מושפע מהסביבה שבא גדלתי ובה ביליתי- סביבה יותר פתוחה ומבינה. אולי בגלל זה אני גם שלם עם ההחלטה שלי להצביע מרצ. אחרי כמה שנים של חוסר השלמה עצמית, חלקים בתוכי משלימים עם עצמם. אז מה רע?

sarah

New member
לא כל כך הבנתי מה כתבת פה

אבל מסתבר שאתה נראה נורא הומו :) הממ... מוזר.. הא? באעבה, שרה

white star

New member
יקירי...

יאו את המשפט הבא לא חשבתי שאני אגיד להומו: קח את זה כמחמאה שהתחילו איתך וזהו.עוד אנשים שאתה מוצא חן בעיינהם

תשובות:

1) אממ גיידאר, דה? סה"כ איזה קשיש ניסה להתחיל איתך.. אפשר לחשוב, זה קורה לכולנו בכל יום.
וייתכן שהוא מכיר אותך מהאינטרנט כי אתה כל כך פעיל בכל מיני אתרים גאים וכו´ וניהלת כל מיני פורומים גאים בתפוז וכו´ וכו´. ואתה באמת חמוד
2) אתה לא ערס ולכן הערסים סקרנים - מה מוזר עם הבחור הזה? ייתכן שגם הם.. אממ, מעוניינים
תגיד תודה שהם לא נהמו לעברך "פרייייייייייייק....."
ואיך בתוך זה דחפת קצת מהתעלומה שלך?
אין רע, שרימפ. הרגע לך. סה"כ, אנשים. אפשר לחשוב שנולדת אתמול... אתה הרי מכיר, אנשים.

fayd הפשוש

New member
שרה אני מת עליך.... באמת שכן ../images/Emo6.gif

איך הצלחת להבין מכל מה שהוא כתב שהוא ניראה ממש הומו אהההה?

resputin

New member
....כי.... זה נכון.?

*בורח ומתחבא משרימפי שצועד בעצבנות לכיווני*

sarah

New member
והגיע הזמן לשוב הביתה ../images/Emo13.gif

חזרתי לניק הותיק (3 שנים כבר ^_^ כן, אני במערכת הזאת מגיל 12) והלכת להתפגר כראוי (אני מקווה) לילה מצויין...

fayd הפשוש

New member
תשמעו.... אני ראיתי את שרימפי

במיפגש שהיה לנו פעם והוא לא היה ניראה לי כל כך הומו היסטרי!

משהו באופי, כנראה ^_^ ../images/Emo13.gif

חברה מסויימת שלי אמרה לי לפי התמונות מהמפגש שהוא נראה כמו הבן אדם הכי הומו בעולם, ככה שחייב להיות בזה משהו

חוכמה קטנה

לראות את התמונות מהמפגש שהייתי שפוך בו והייתי במצב רוח לשטויות ולהגיד שאני הומו.
עוד יותר חוכמה קטנה להסתכל על אדם שאתה יודע שהוא הומו ולהגיד שהוא נראה הומו.

TwelveEyes

New member
הממ... לא

שרימפי, מה לעשות... אתה נראה הומו
אז מה? מה זה מפריע לך אם אתה באמת כזה? סה"כ זה אומר שאתה צריך להתאמץ פחות להשיג גברים, לא? הנה, אני נראית כמו ילדונת מתוקה ותמימה.. תאר לעצמך את הפתעתם של אנשים כשהם מגלים שאני למעשה יציר השטן ^^

dannnnnna

New member
אני ישר ראיתי שאתה הומו

*מתגאה בזה שיש לי עיינים ואני יכולה לראות אנשים שהולכים עם סרט בצבעי גאווה*

למעלה