תגידי.... לא תבואי לשם?.. שחקנית ממתינה
ש שחקנית חדשה New member 13/7/01 #3 איך שם אם את פה?.. שחקנית בתפקיד ראשי בשם אמיתי!!! <אם יש כזה..> בואי כברררררר
א אילה. New member 13/7/01 #4 אני דו-מדייתית ואת לא שם!!!!!! נו כבר איתך!!! שם אמיתי עלק... אילה שם המשחק
ש שחקנית חדשה New member 13/7/01 #6 אני לא מאמינה!!!!! אפילו חזרתי להיות שחקנית חדשה בשבילך 8-( צורחת את שמך ברחבי החדר ואת אינך!! שחקנית חדשה תיכף הולכת לישון אם את לא באה
אני לא מאמינה!!!!! אפילו חזרתי להיות שחקנית חדשה בשבילך 8-( צורחת את שמך ברחבי החדר ואת אינך!! שחקנית חדשה תיכף הולכת לישון אם את לא באה
נ נקניקון New member 13/7/01 #8 ןאם אני בא? גם הולכת לישון? נקניקון מחשב האם זה השרשור של הציצים או של הפינג פונג
ש שחקנית חדשה New member 13/7/01 #11 תבוא כבר!!!!! מרוב דיבורים כבר התעייפתי.. שחקנית מוכנה להתפשר על ציצים ועל פינג פונג
נ נקניקון New member 13/7/01 #5 לא יודע איפה את אבל אני פה עדיין חמוש תחתוני בוקסר נקניקון מהרהר בשמה האמיתי
ש שחקנית חדשה New member 13/7/01 #7 נקניקקקקקקק ... שמחה פשטה בגופי ליבי מנתר בקירבי אש אוחזת בגופי... בוא אלחש לך את שמי.. שחקנית בתפקיד פאם-פאטאל
נקניקקקקקקק ... שמחה פשטה בגופי ליבי מנתר בקירבי אש אוחזת בגופי... בוא אלחש לך את שמי.. שחקנית בתפקיד פאם-פאטאל
נ נקניקון New member 13/7/01 #9 פאם פאטאל מושיט בעדנה את אוזני הקרויה ללחישה המכריעה. נקניקון מתגרה לאללה מליחשושים
נ נקניקון New member 13/7/01 #12 הנה אני הכי קרוב שאפשר. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שומעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע נקניקון שמנצל את הקרבה לחקירת הציצים
הנה אני הכי קרוב שאפשר. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שומעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע נקניקון שמנצל את הקרבה לחקירת הציצים