תגידי, qt1

חתולבל

New member
תגידי, qt1

ראית את הודעת ה"ואגב קיץ" המשמחת שלי מלפני כמה ימים? התגעגעתי אלייך!

qt1

New member
../images/Emo176.gif ראיתי ../images/Emo42.gif

ומאוד שמחתי
איך מתקדם הקשר? את מרגישה טוב חתולבל??? גם אני התגעגעתי , צריך לארגן שניפגש לקפה כולנו... נשיקות qt1

חתולבל

New member
אני מרגישה... לא ברור

בגדול - אני מרגישה טוב. לגבי הקשר אפילו טוב מאוד. היה לנו באמת כיף וטוב בכמה ימים האלו של חופש, ובאמת באמת שהיה פשוט מדהים לעשות איתו אהבה אמיתית אחרי המון המון זמן. אבל הקיץ והחופש מציבים בפנינו דילמה: לשנינו ברור שאנחנו רוצים לנצל את מעט החופש שיש לטייל קצת בעולם. מצד אחד החלטנו שתקופה ארוכה של להיות יחד 24 שעות ביממה ממש לא תהיה בריאה לנו בשלב הזה, ולכן החלטנו שלא טסים ביחד. אבל מצד שני הפסקה של חודשיים-שלושה עכשיו, כשאנחנו בשיא המאמץ לבנות הכל מחדש ובאמת בכיוון הנכון, הפסקה כזו עלולה להרוס הכל או להחזיר אותנו רחוק לאחור... ומצד שלישי (ולא לגמרי קשור) אני לא כל כך רוצה לטוס עם מישהו לא מוכר (דרך למטייל נגיד) ואין לי חברים לטוס איתם, אז אני חוששת שלא אמצא עם מי לטוס, ועוד יותר חוששת שמכל החששות בסוף אשאר בארץ בלי שום דבר מועיל לעשות עם עצמי - וזה יהיה די אסון למצב הרוח שלי (שכידוע הוא קצת בעייתי לאחרונה). טוב נו, זאת אני וחוסר ההחלטיות שלי. לפחות בעניין הזה אני מאמינה שבסוף אמצא פיתרון ויהיה בסדר
. דווקא
נראה לי שיותר מתאים לי כרגע...

qt1

New member
מלחיץ ...

היי חתולבל יצא לכם כבר להיות בחו"ל יחד? אולי בכל-זאת תטוסו יחד ותראו איך זה מרגיש? אני דווקא הייתי הולכת על האפשרות הזו , מה דעתך? כאן אתם לא מסתדרים 24 שעות ביממה , זה לא אומר שזה יהייה אותו הדבר שם , אתם יכולים לבנות ביחד מפה , להחליט באילו אתרים תבקרו , לא יודעת למה מרגיש לי ששם יהיה לכם אחרת מכאן , אבל אולי אני טועה... מקסימום תמיד תוכלו לחתוך , כל אחד לכיוון אחר אם תראו שלא הולך ביחד ואח"כ להיפגש שוב. מה דעתך? את כל הזמן עושה דברים 'מועילים' שמת לב? מותר לך גם לעשות שטויות , את כל החיים שלך תעשי דברים מועילים (וגם שטויות , וזה בסדר לעשות גם שטויות :) ), קחי את הכל בקלות , נראה לי שאת לוקחת כבד מדי. חיבוק חלומות פז qt1

חתולבל

New member
דברים מועילים?! אני?!?!?!?!

כן, קצת מלחיץ... לא יצא לנו להיות בחו"ל יחד. רק פעמיים בחופש כאן בארץ לאיזה שלושה-ארבעה ימים. אנחנו פשוט חוששים שלהיות כל כך הרבה יחד יעלה שוב את בעיית החשק - כי אני עדיין רוצה לקחת את הדברים לאט ובלי להגזים ולו בכל זאת יש צרכים ורצונות, ואם נהיה כל הזמן ביחד זה עלול ממש להקשות עליו שוב. דרך אגב - הוא פשוט מדהים בעניין הזה עכשיו - הוא באמת לא יוזם ונותן לי להיות הכי בשליטה שיש וגם כשהוא כבר מנסה משהו הוא תמיד שואל קודם - וזה כל כך מתוק! אם זה לא ילך שם זה בכלל לא יהיה כיף - אם הכל יתפוצץ פתאום שוב באמצע איזה שומקום... ואנחנו מתכננים על טיול תרמילאים אז אין סיכוי לתכנן מראש! נראה כבר... ואני? אני ממש לא עושה דברים מועילים בזמן האחרון. אני מעבירה ימים שלמים מול המחשב והטלוויזיה וזה ממש מתחיל להמאס! משעמם לי... (ואני לא אתחיל לדבר על השומנים המיותרים שמתחילים להצטבר מכל הנישנושים...) אני מחפשת תחביב חדש. בכל מקרה עוד מעט יש לי עוד שבועיים של בחינות אז אמנם קצת לחץ אבל לפחות זה יעסיק אותי. אני פשוט לא רוצה לשבת בבית כל הקיץ ולא לעשות כלום. ומשום מה למצוא עבודה ולהשאר כאן לא ממש נראה לי הכיף הכי גדול (חוצמזה שלמצוא עבודה נורמלית בימינו זה לא ממש פשוט)... אני משתדלת לא לקחת דברים קשה מדי. משתדלת תמיד לשמור על אופטימיות
ערב מקסים!

חתולבל

New member
עוד לא... אבל יש רעיון חדש.

נראה שבכל מקרה לא נטוס יחד (אני והחבר) כי הוא כבר הזמין כרטיס ואני רוצה כנראה לטוס איזה שבוע-שבועיים אחריו. עלתה אופציה לטוס עם אמא (כן, כן) לאיזה שבועיים ואז להשאר בסביבה ולהמשיך לטייל לבד. אני תוהה אם זה ילך. תמיד היינו טסות יחד, היינו כבר בחצי עולם, אבל אחרי שגיליתי את פלאי טיול המוצ'ילרים בעצמי אני לא בטוחה שאני רוצה לטוס איתה - לכן חשבתי לשלב. אני תוהה פשוט איך נסתדר יחד. עד עכשיו תמיד הסתדרנו מדהים בחו"ל אבל פתאום אני לא בטוחה... כנראה שגדלתי קצת מלטייל עם אמא. אבל מצד שני זה תמיד פינוק. הרעיון רק עלה אז אני צריכה לחשוב עליו.

qt1

New member
שבועטוב חתולבל ../images/Emo24.gif

על פניו , בלי להכיר לעומק את הקשרים שלכן , זה נראה לי רעיון מעולה , שבועיים עפים להם ואם אתן מסתדרות אז למה לא? אחלה רעיון , גם אם הוא לא ייצא לפועל בסופו של דבר... כמה זמן לא תראי את החבר? ואיך את עם זה? יום נעים ושבוע טוב qt1

חתולבל

New member
במקרה הגרוע משהו כמו חודשיים וחצי

זה ממש המון... אני לא יודעת איך אני עם זה. זו בדיוק הבעיה. נדמה לי שכבר כתבתי את שני הצדדים - זמן לחוד אולי לא יזיק - יזכיר את הגעגועים והאהבה, ייתן לנו הזדמנות להתחזק קצת - כל אחד לעצמו, וגם להיות יותר בטוחים בקשר הזה. אבל זמן לחוד עלול גם מאוד להזיק - כי כמו שאמרתי אנחנו בשיא התהליך של בנייה מחדש וממש הולך לנו בינתיים (טפו, טפו, טפו), אז להפסיק הכל באמצע? ועוד משהו קטן שני אכתוב לך עוד שנייה באופן אישי...

qt1

New member
חתולבל ...

אני באמת חושבת שבגיל 22 צריך לעשות חיים , אני מאמינה שצריך להשתגע , לראות עולם לרקוד את החיים , אני לא אומרת שצריך לנהוג בחוסר אחריות , אבל בוודאי שלא להעמיס על הכתפיים הצעירות שלך דברים שיכולים לחכות לגיל הבלות
לא יודעת למה אני מרגישה לאורך כל 'ההכרות' איתך שאת אדם מאוד מאוד שקול כזה... סביר להניח שאני טועה , ואני מאוד מקווה שאני טועה . היום בסופר מרקט מישהי שאלה אותי : את ...? ואני ענית כן , ומי את? והיא אמרה שהיא למדה איתי בתיכון... ולא זיהיתי , לא זכרתי , שאלתי את עצמי מה היא עשתה עם החיים שלה ולא הייתה לי תשובה , אבל האמת חתולבל? לא ניסיתי ליצור קשר איתה , העדפתי שכל אחת מאיתנו תלך לדרכה , מהסיבה הפשוטה שהיא נראתה כל-כך אומללה , אני כל-כך אוהבת לעזור , לא יודעת למה ברחתי ממה שהיה שם , ואין לי מושג למה אני כותבת לך את זה . אני כנראה עייפה תראי מה השעה. יאללה ביי , חיבוק qt1

חתולבל

New member
אני עדיין מחכה לשמוע

איך את השתגעת ורקדת את החיים כשהיית בגילי...

qt1

New member
אהה...

היו לי המון חברות , היינו מעין חבורה שעבדה באותו מקום , בילתה בערבים באותו מקום , עשינו מה שבראש שלנו ... צחקנו כל הזמן , ניצלנו כל רגע שיכולנו כדי להנות כי ידענו שאנחנו לא נשארים לנצח במצב הזה... זו הייתה מעין תקופת ביניים וכל אחת ואחד מאיתנו פנתה / פנה לדרכו , חלק הלכו ללימודים , חלק המשיכו לימודים , חלק התחתנו , חלק המשיכו לטייל בעולם. מה אני עשיתי את שואלת? אני ... אני אשלח לך במסר? תראי , אני כותבת לך על תקופה של שנתיים בערך , עכשיו את מבינה כמה המסלול שלך שונה מזה שהיה לי... אשלח מסר חיבוק qt1

למעלה