תגידי

שנייי

New member
תגידי../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif

אפילו שככה פיתאום זה ניגמר חשבתי שעוד נדבר עשית את עצמך לא שומעת, נתת לי להתפורר בתוך ערמת השברים שבלב אספתי את מה שנישאר מיליון פעמים כבר אמרתי אוהבת יותר מיזה איאפשר תגידי מי יכולה לאהוב אותך יותר? תגידי עם יש עוד אהבה במקום אחר? תגידי כבר ניסיתי הכל זה לא עובר תגידי לי רק עם אפשר לאהוב יותר היית אמיתית עכשיו את דמיון הפכת לחלום לבן אולי זה ביכלל לא קורה לי אז למה אני עוד כאן? עם את לא לבד מצאת לך אחרת כזו שאותך תואהב תגידי את זה בשתיקה ארוכה אסור שזה לא יכאב תגידי מי יכולה לאהוב אותך יותר? תגידי עם יש עוד אהבה במקום אחר? תגידי כבר ניסיתי הכל זה לא עובר תגידי לי רק עם אפשר לאהוב יותר? תגידי מי יכולה לאהוב אותך יותר ? תגידי עם יש עוד אהבה במקום אחר? תגידי כבר ניסיתי הכל זה לא עובר תגידי עם רק עם אפשר לאהוב יותר? תגידי מי יכולה לאהוב אותך יותר<? תגידי לי רק עם אפשר לאהוב יותר?... מוקדש למישהי מאוש חשובה שהייתה בחיי!...

g dark angel

New member
דרומית זה מוכר לא?../images/Emo7.gif

אני רוצה להקדיש לך את השיר הזה... ואני לא יכולה להגיד עוד דברים כי אני בורחת מהשמועות... בייי

למעלה