תגידי קשכפית...

נינת88

New member
תגידי קשכפית...

מה דעתך על השוקולד החדש של הפרה המשוגעת של עלית עם המילוי הנוזלי בטעם תות? אני עדיין חושבת שאין על ממולדה...
והיום נתקלתי בשוקולד בלגי, שנראה יקר ומהודר אבל לא עולה הרבה (11 ש"ח), והחלטתי לבדוק, ואוחחחח איזה מצויין!! מלא באגוזי לוז כמו שאני אוהבת, ככה צפופים. עשה לי את הבוקר!
יום טוב

קשכפית

New member
יו תנינה גם את בחום החום הזה??

האמת לא ראיתי את הפרה המשוגעת עם התות... אני אנסה ואדווח. אני שרוטה כמ שאת יודעת על המריר המריר, לאחרונה ברשת "סופר סנטר" אני רוכשת במיטב כספי חבילות שוקולד מריר, משהוא בלגי (לא זוכרת את השם) אבל במחיר של 5 ש"ח חב´ של 100 גר´ שזה מחיר יפה, והשוקולד טעים להפליא מריר מריר עם פרורוי קפה.. וגם גירסת החלב שלהם לא רעה בכלל. אח שוקולד זה הדבר שיפיל אותי בסוף... שלך במתיקות קשכה

מתוקתי!!!

את פשוט(מכוון לשתיכן למען האמת)מתוקה!!!!!!כמו שוקולדה! מהום אני אקרא לכשכפית ********שוקולדית!!!!********
יופי!!!!! אני לא נוגעת בזה...לא יכולה...עושה יוווותר מידי חברים חדשים על הפנים...
אבל את יקירתי,עברת את הגיל המגעיל...
חיחיחיחי! תהני!!!תהנו שתיכן!!!!!
-אבל אם כבר-אז שוקולד חלב!!!חיחיחיחי
שלכן,בבבבבאהבה עם שוקלד צ´יפס, טיש´קה.

tiger

New member
היום ניסיתי את זה פעם ראשונה...

בעיקבות ההודעה שלך...מזעזע . קניתי שניים אחד בטעם תות ואחד בטעם תפוז...סוף העולם שמאלה אני כבר מחכה לעונג הבא. נמסנמסנמס בפה. פרה משוגעת באמת

נינת88

New member
אם יש משו שאני לא מבינה

זה השילוב של תפוז ושוקולד. תהרגו אותי - אין לי מושג על מה אתם מדברים.

tiger

New member
את מאנשי התות אני מבין?

אלו שתי מיפלגות שלעולם לא יצליחו לשבת באותה קואליציה ולא משנה איזה טובות הנאה ישימו על השולחן.כי מי שמעדיף תפוז ושוקולד לעולם לא יצליח להבין באמת מה זה תות ושוקולד ולהיפך. לפחות נישאר נושא אחד שתכחנות מיפלגתית וסקטוריאליות קדאיניקית לא יכולים להשפיע עליהם.יש גבול לריקבון.עד השוקולד. t הוועד למען שקיפות בעטיפות השוקולד (ככה לעולם לא תימכר יותר חבילה אחת של שוקולד מקולקל) ומשהוא בחוש הריח שלי לקונספירציות אומר שזה לעולם לא יעבור.יש חוקים שהם יותר מידי טובים ולאכן לא יעבירו אותם.מאותה סיבה שלא בונים יותר מקררים כמו אמקור 10. למה רק סמים מוכרים בניילון שקוף (כי הלקוחות לא פריירים)?..תחשבו על זה

על טעם ועל ריח...

מה לעשות? שוקולד הוא שוקולד וצריך להשאר שוקולד, לבן, חלב, או מריר... אבל עם תפוז??? עם תות??? טעים לכם? לי לא, אבל אם עושה שעוד שעה או שעתיים יעברו לכם בכיף...אז טוף, שיהיה... איך אני אומרת? כל אחד והסטיות שלו חחחחחחחחחחחחחחח ועוד משהו... לקוחות לא פריירים אני מבינה, אבל מי יודע עם מה מעורבב שם מעבר לשקוף? ויש לי שאלה של תמימה... שמעתי שסוחרים התחילו להכניס "בחינם" מעורבב עם גראס, קצת אבל מעט, קוק או הרואין. הזדעזעתי. אמרו לי שזה על מנת להגדיל את כמות המכורים. ספרו לי עוד קצת על זה אם אפשר אם ידוע לכם משהו. מה לעשות... חייבים להתחיל את היום אוהבת אותכם!!!! גלית

נינת88

New member
מה זה אמקור 10?

מקרר שלא נוזל, לא צובר קרח במקפיא ולעולם לא מתקלקל? שוקולד עם עטיפה שקופה זה רעיון ג א ו נ י אם אתה מקים מפלגה, אני מצביעה לך. ושכחתי את אחד השילובים הקטלניים ביותר - שוקולד מנטה, ושוקולד קוקוס. וכן נו, אני תות. מיץ תות, סורבה תות, מנטוס תות, סתם תות... ובחבילת סוכריות - כל האדומים אליי

tiger

New member
מקרר שלא מיתקלקל

צובר קרח והכל אבל מיתקלקל לא...

למעלה