תגידי עברת אונס?

תגידי עברת אונס?

בזמן האחרון אני שומעת הרבה תשאלות תגידי עברת אונס? ילדות עשוקה? אבא מכה? אמא פדופילית?את דיסלקטית? ושאני אומרת שלא אז אומרים לי שכל מי שעוזב תדת חיב שעבר משו בילדות איזה טראומה. ואם אני לא מספרת לא נורא בהמשך אני יפתח. למה יש לחרדים ראש דפוק למה הם לא מבינים שחקרתי והגעתי לאמת?

זה הבעיה והדפיקות שיש בציבור החרדי

זה כמו מה שעושים לגרושות . כל מי שהתגרשה כנראה שהיא בגדה בבעלה . כי הרי אישה צריכה לסבול הכל וגם הגבר שהוא הצודק לכאורה הוא יסבול הכל חוץ מזה כי זה דבר חמור ואסור לו לחיות איתה. כאילו מה לא יכול להיות סיבות אחרות ?!

עץ שתול

New member
עשרה סיבות שעולים לי עכשיו בראש...

כי לא חקרת מספיק טוב! הרמב"ם היה יותר חכם ממך! כי יש לך תאוות! כי לא דיברת עם נויגרשל! כי יש לך בעיות נפשיות! כי היה לך ילדות קשה! כי עברת אונס! כי יש לך חברות רעות! כי את רואה סרטים, טלויזיה, רדיו, אינטרנט! כי את אוכלת מאכלים אסורים!

אויש איזה תמימים אתם /tapuzforum/images/Emo3.gif

שכחתם שרק לפני פחות מחודש אבא הרג את הבת שלו . הוא בסדר גמור הוא לא אשם . ח ח ח (מה שהוא עשה ודאי שלא מצחיק)

פרח צוף

New member
מזה קשור לזה שהוא היה חרדי?

הוא סבל מבעיות נפשיות ולא הרג סבא את נכדתו וזרק אותה לירקון? ואמא לא הטביעה את בנה בים?

עץ שתול

New member
הבעיה היא שאצל חלק מהחרדים

הוא הפך לחולה נפש רק אחרי הרצח, כי קודם לכן לא השתלם להם להכיר בזה. ואצל חלקם הוא בכלל לא אשם... הוא זכאי! הוא זכאי! הוא זכאי!!!!!!! (הנושא כבר נידון בעבר על כל הבטיו וצדדיו)

מוכר...

כתבתי קצת על עצמי בהודעה למעלה, והתלבטתי אם לכתוב שאני באה ממשפחה רגילה..ולא עברתי כ.ל.ו.ם... ובכל זאת החלטתי לצאת

למעלה