תגידי לי אישה האם מישהו יודע מי שר את השיר הזה והיכן אפשר למצוא את השיר?
ש שמש221 New member 9/11/05 #1 תגידי לי אישה האם מישהו יודע מי שר את השיר הזה והיכן אפשר למצוא את השיר?
ש ש ק ד י ת New member 9/11/05 #2 תגידי לי אישה את השיר שר הזמר אורי פיינמן - אין לי מושג היכן ניתן למצוא את השיר.
ר רויטל גולן New member 9/11/05 #4 השתלמות מישאל 96 השיר נמצא בתקליטור ההשתלמות האחרונה שערך מישאל ברזילי - התשלמות מישאל 96. מילים ולחן: יניב טובים, ביצוע: אורי פיינמן ויניב טובים.
השתלמות מישאל 96 השיר נמצא בתקליטור ההשתלמות האחרונה שערך מישאל ברזילי - התשלמות מישאל 96. מילים ולחן: יניב טובים, ביצוע: אורי פיינמן ויניב טובים.
ש שמש221 New member 9/11/05 #5 תודה רבה איך אני משיגה את השיר צריך לרכוש? אין באף תוכנת שירים? ושוב תודה
ר רויטל גולן New member 9/11/05 #6 כן, אם רוצים שיר צריך לקנות אותו. שימי לב לשורה הכחולה בראש הפורום.
י ירון מישר New member 9/11/05 #11 בד"כ, את רוב השירים ניתן לרכוש בצורה חוקית באתר "רוקדים". ב"חנות רוקדים" כאן. נין לחפש את השיר המבוקש ב"חיפוש ריקודים" וכמו שרויטל כתבה הוא נמצא בדיסק מספר 244 בהצלחה
בד"כ, את רוב השירים ניתן לרכוש בצורה חוקית באתר "רוקדים". ב"חנות רוקדים" כאן. נין לחפש את השיר המבוקש ב"חיפוש ריקודים" וכמו שרויטל כתבה הוא נמצא בדיסק מספר 244 בהצלחה