תראו,
הבעיות שעולות כאן הן אלו: 1. לאיזה כתובת לשלוח? לזאת בצרפת (כי שם הוא גר עם נסה, לא?)? לזאת באמריקה? לאיפה? 2. תאריך למפגש. אני מציעה שזה יהיה בעזריאלי, כי נוח שם, ובחופש הגדול שמתחיל לתיכוניסטים ולחטיבות ביניים ב-20 ביוני (שזה רובנו, לא?). 3. מתי נוכל לשלוח את זה? עכשיו, לא חייבים לשלוח את זה בדיוק באותו יום ליום ההולדת שלו. אפשר באיחור של חודש אומשו כזה. 4. מישהי כאן אמרה שאפשר לשאול את מערכת תפוז שתעזור לנו, או לנסות למצוא מספרי טלפון או כתובות של המזכירות שלו אומשו כזה... אז אני חושבת שאם מתקשרים ל-"מזכירות" צריך שזאת תהיה מישהי שטובה באנגלית ויכולה לנהל דיאלוג בצורה שוטפת (אם יש דבר כזה). 5. צריך להחליט מה לשלוח, ואת זה צריך לעשות בצורה מאורגנת: אני חושבת שאפשר לעשות סרטון (כמה בנותכ אן יכולות) עם תמונות שלו ומוזיקה (שמישהי תברר איזה סוג מוזיקה הוא אוהב!) וכל מיני משפטי מזל טוב וכאלה ושכשנעשה מפגש מישהי תביא מצלמת וידאו (למי יש?) ותצלם אותנו, וגם כל אחת תברך אותו סולו מה שנקרא. אפשר גם להוסיף דגל ישראל, מכתב, מתנה קטנה מכל אחד ואם לעוד מישהי\מישהו יש רעיון שתגיד\יגיד. 6. מאיזה כתובת נשלח? של מי? אני אשמח שזה יהיה מהכתובת שלי, אבל השאלה היא אם כולן מסכימות (היי, העליתי את הרעיון הזה, אבל אם למישהי יש בעיה רק שתגיד ונדסקס על זה P: וסליחה מראש על החוצפנות), וגם לברר כמה עולה לשלוח דבר כזה (זאת חבילה, לא מכתב). זה מה שעלה לי בראש ואני חושבת שתוך כמה שרשורים אפשר לארגן הכל. אז יאללה חבר'ה, תגיבו בסדר על מה שאמרתי, ויום טוב לכולם 3: