תגידו,

רiתמיקה

New member
אני בעד שנעשה משו../images/Emo45.gif

סורי שלא הייתי פה הרבה מעכשיו אני מבטיחה להיות ולהשקיע

SHaNINuSH55

New member
הייתי באמצע כתיבת תגובה ופתאום החלון נסגר

ככה שאין לי מושג אם זה נשלח או לא.. אז אני אתחיל מההתחלה..חח אני די חדשה פה.. ואין לי מושג איך מגיעים להנהלת תפוז או מישו\משו אחר.. ככה שמי שיודעת בבקשה שתפנה למי שיכול לעזור [או שתסבירו לי..אין לי בעיה
] ואממ כדאי שנזדרז עם כל ההכנות וזה.. אני יכולה להכין עיצובים וסירטונים ומה שצריך ורוצים.. וראיתי שיש פה עוד הרבה מוכשרות בקטע הזהה.. :) חח אני גם יודעת די טוב אנגלית [יחסית למישהי בגילי כן..חח] הבעיה העיקרית שלנו היא למצוא לאן ולמי לשלוח את מה שנכין
עם כל השאר אין בעיה! טרסט מיי..
ו..זהוו..חח אני מקווה שיש פה כאלה שיודעות מה אפשר לעשות כדי להגיע אליו =|

LizStar

New member
היה לנו כבר רעיון כזה..

בקשר ללילי רוז כשהייתה חולה..תיכננו לשלוח לה מכתבי החלמה ולאסוף אותם ביחד וזה,ולמרות שהיה לדעתי לא קצת זמן, חשבנו על משהו אבל זה לא הסתדר בזמנים של כולם.. ולא נראלי שאנחנו נספיק,כי זה בערך שבוע :-\..אני אומרת אולי אם נתחיל להיתארגן נוכל לשלוח לו משהו יותר קרוב ליציאת הסרט 'סוויני טוד' כי עד אז בטוח נספיק
..אפשר לארגן את זה בחופש,וכמובן שאפשר גם לשלוח את זה בלי סיבה,אבל צריך איזושהי סיבה אומשהו,לא?
בתכלס צריך לחשוב על זה קצת ואז אולי אפשר יהיה לארגן משהו אם ניפגש כמה פעמים..כי זה יהיה מסובך לארגן את זה בקשר של התכתבות אחד עם השני
וואי חפרתי

NoAmItA ChAn

New member
תראו,

הבעיות שעולות כאן הן אלו: 1. לאיזה כתובת לשלוח? לזאת בצרפת (כי שם הוא גר עם נסה, לא?)? לזאת באמריקה? לאיפה? 2. תאריך למפגש. אני מציעה שזה יהיה בעזריאלי, כי נוח שם, ובחופש הגדול שמתחיל לתיכוניסטים ולחטיבות ביניים ב-20 ביוני (שזה רובנו, לא?). 3. מתי נוכל לשלוח את זה? עכשיו, לא חייבים לשלוח את זה בדיוק באותו יום ליום ההולדת שלו. אפשר באיחור של חודש אומשו כזה. 4. מישהי כאן אמרה שאפשר לשאול את מערכת תפוז שתעזור לנו, או לנסות למצוא מספרי טלפון או כתובות של המזכירות שלו אומשו כזה... אז אני חושבת שאם מתקשרים ל-"מזכירות" צריך שזאת תהיה מישהי שטובה באנגלית ויכולה לנהל דיאלוג בצורה שוטפת (אם יש דבר כזה). 5. צריך להחליט מה לשלוח, ואת זה צריך לעשות בצורה מאורגנת: אני חושבת שאפשר לעשות סרטון (כמה בנותכ אן יכולות) עם תמונות שלו ומוזיקה (שמישהי תברר איזה סוג מוזיקה הוא אוהב!) וכל מיני משפטי מזל טוב וכאלה ושכשנעשה מפגש מישהי תביא מצלמת וידאו (למי יש?) ותצלם אותנו, וגם כל אחת תברך אותו סולו מה שנקרא. אפשר גם להוסיף דגל ישראל, מכתב, מתנה קטנה מכל אחד ואם לעוד מישהי\מישהו יש רעיון שתגיד\יגיד. 6. מאיזה כתובת נשלח? של מי? אני אשמח שזה יהיה מהכתובת שלי, אבל השאלה היא אם כולן מסכימות (היי, העליתי את הרעיון הזה, אבל אם למישהי יש בעיה רק שתגיד ונדסקס על זה P: וסליחה מראש על החוצפנות), וגם לברר כמה עולה לשלוח דבר כזה (זאת חבילה, לא מכתב). זה מה שעלה לי בראש ואני חושבת שתוך כמה שרשורים אפשר לארגן הכל. אז יאללה חבר'ה, תגיבו בסדר על מה שאמרתי, ויום טוב לכולם 3:

SHaNINuSH55

New member
בדיוק!! ../images/Emo8.gif

אז ככה: -מצלמת וידיאו לי יש והחלק הטוב הוא שיש לי תוכנה מקצועית שמתלווה אליה [כי אני יכולה ישר לחבר למחשב ואפילו לדיוידי]. אני רק אצטרך לשכנע את ההורים שלי להביא אותה.. =\ ולשכנע חברות שלי שיבואו איתי למפגש כי לא יסכימו לי לבוא לבדי.. :| -רעיונות לגבי איך שהסירטון יראה וכו' יש לי בשפע..D: מה גם שכבר הכנתי כמה סירטונים וכאלה לשחקנית שאני אוהבת. אז יש לי "ניסיון" חחחחח -לגבי התאריך שנשלח זה לא כ"כ משנה..אם אתן רוצות סיבות לשלוח אנחנו נמצא אני מבטיחה! העיקר שנשלח מתישהו.. [יש מישהי שלא מסכימה?] -לגבי תאריך למפגש.. כדאי להתחיל לחשוב על זה לא? אולי לפתוח שרשור חדש שכל אחת תכתוב טווח תאריכים בהם היא יכולה.. וננסה לארגן משו??? -הכתובת ממנה נשלח.. בואו נראה קודם שיהיה את מה לשלוח! חחח זה פרט קצת יותר שולי [לפחות לבינתיים] וכנ"ל המחיר..אחנו יכולות לאסוף כסף והכל..שוב- קודם שיהיה מה לשלוח ולאן חח -הדבר הבא שצריך לעשות---> לראות איך אנחנו משיגות כתובת אליה אנו נשלח את מה שנכין. מי מהבנות פה יודעת איך אפשר להשיג כתובת כלשהי?? [שתכתוב תגובה חח] כל מי שלא מסכימה עם משו שכתבתי שתגיד הרי כולנו אמורות לארגן את זה ביחד..
שבת שלום לכולםם..

שרון710

New member
זה יוצר די הרבה בעיות..

דבר ראשון- מאיפה נשיג כתובת לשלוח לו את זה? אני די בטוחה שמערכת תפוז לא יכולה להגיע לזה... אם היה לו אתר רשמי היינו שולחות אימייל ושואלות-אבל אין. וזה חבל:( דבר שני- תזכרו! זה הרבה כסף! משלוח לארה"ב עולה המוןוןון כסף. ומה גם שאם נשיג כתובת או משו כזה- לא בטוח שזה יגיע אליו. מסננים לו דואר או משהו כזה בטח... בכל מקרה אני מקווה שזה יצליח:)

NoAmItA ChAn

New member
אם אוספים כסף מכולן

זאת לא תהיה בעיה O: ובקשר לשני, אין לי מושג~

Artanis

New member
דווקא יש לו אתר של מעריצים

אני חושבת שניתן להשיג משהו. אפשר לנסות לפשפש שם בין דפי האינטרנט ולהוציא משהו. אני הרי בטוחה שניתן להשיג איזשהו דרך לשלוח לו משהו. זה לא שהוא גר בפלנטה אחרת. אני אומרת, לא מנסים לא יודעים ובטח שלא מצליחים. יאללה..לעבודה!

פאני14

New member
אני לא חושבת שיסננו את החבילה שלנו

כי הרי נשלח את זה לא לבית שלו או משהו, אלא לסוכנות, קל וחומר לא יסננו את שלנו כי הרי יראו שזה אשכרה חבילה עם דברים בפנים, ויראו שז נשלח מישראל (די רחוק), זה הרי לא סתם מכתב אחד פשוט של עמוד או משהו כמו שהוא מקבל כל יום

למעלה