תגידו,

NoAmItA ChAn

New member
תגידו,

סליחה על ההודעה החדשה, אבל מישהו חשב פעם על לעשות קיבוץ פורום ולשלוח לג'וני מכתב?

פאני14

New member
הנושא עלה אבל תמיד הזמנים לא הסתדרו

וגם המקומות שבהם אפשר להיפגש

NoAmItA ChAn

New member
עוד מעט יש חופש גדול ם:

אפשר להיפגש בעזריאלי אומשו. ואני אשמח לארגן את זה ם: לשלוח והכל. ואם רוצים, אפשר גם לצרף איזה משהו כמו... דגל ישראל? XDDDDDD

SHaNINuSH55

New member
היי.. אני יודעת שאני לא הכי קשורה =] אבל..

הלוואי והיה אפשר לעשות את זהה..!!! יאוו זה כזה רעיון טוובבב..
השאלה היא..איך?? חחח יש למישו פה קשרים בחו"ל או משו כזה?! אם זה אפשרי.. אני בפנים!
[למרות שלא נראה לי שיש מישהי שתסרב
] אממ ועוד משו- אני מורידה עכשיו שודדי הקאריביים 3..אם מישהי רוצה כשירד לי אני אשלח לה או משו.. יש לי גם תוכנה ממש ממש טובה ומהירה להורדת קבצים!! D:

NoAmItA ChAn

New member
זה עם כתוביות? ם:

אה, ואפשר להשיג את הכתובת, זו לא נראה לי תהיה בעיה P:

SHaNINuSH55

New member
אממ..

אני עכשיו מורידה תסרט בלי כתוביות אני אוהבת לראות סרטים בלי תרגום D: חחחחח אבל התרגום בעברית אמור להגיע מחר ואם לא אז בימים הקרובים.. ואם אפשר להשיג את הכתובת... אז בואו נארגן משוווו.... =) גם עוד מעט יש לו יומולדת.. נכון??? אני בטוחה שיש פה אנשים שיודעים לעצב בתוכנות וכאלה גם אני יודעת..לא מקצועי אבל ..
יותר טוב מכלום חח ולא תהיה לאף אחת בעיה לכתוב לו דברים יפיייםםם..
[וגם באנגלית זה לא כזה בעיה] קייצר..אני מתחננתתת..שנכין לו משו מיוחד מכוווללםםםם.. ונשלח חח

NoAmItA ChAn

New member
איזה רעיון גאוני הא? ^__^

תוכלי לשלוח לי את זה עם הכתוביות במייל? (פרטים במסרים P:) אני חושבת שאפשר באמת שכל אחת תשים תמונה שלה ונצטלם קבוצתי אומשו, ונוסיף דגל ישראל ועוד איזה משהו מגניב או משהו מכל אחת. אפשר שכל אחת תביא משהו קטן ונוסיף את הדגל+הברכה וככה יהיה מדהים D:

nitzan s

New member
אממ אני יכולה לערוך

איזה סרטון במחשב עם תמונות שלו כמובן ומזל טוב וכאלה ואפשר להוסיף בסוף תמונה של כולנו או להצטלם בוידאו (אם למישהי יש מצלמת וידאו) ולומר לו מזל טוב ולהוסיף את זה לסרטון... עכשיו בקשר לסרט שאמרת שאת מורידה אסור לדבר בפורום על הורדת סרטים האמת שכמעט בכל הפורומים שיש בתפוז נראה לי שאסור לדבר על הורדת סרטים אבל פה אני דיי בטוחה שזה אחד החוקים אז פשוט תשימי לב לזה... =]

nitzan s

New member
אה עוד משהו קטן...

אם באמת נערוך לו סרטון ולא משנה לי מי רק אל תשימו שם תמונות פפארצי שלו עם המשפחה כי זה ממש לא נראה לי ישמח אותו...

NoAmItA ChAn

New member
נו בארור XDD;;

סליחה, לא ידעתי X___X זה מאוד אפשרי לעשות סרטון, ואם את יודעת זה ממש מצויין D: נכתוב לו דברים ובסוף נברך אותו כל אחת (להכין תסריט כל אחת מראש!!1), ואפשר גם לצרף מכתב שכל אחת תכתוב לו משהו, דגל.... ו... המממ... משהו! D: אם נשלח את זה מהכתובת_שלי_ (אם זה בסדר? X__X כי היי, אני הצעתי את זה D: אומשו~) אז... הממ.. הוריי? D: ושמישהו יברר כמה עולה לשלוח_חבילה_ולא מכתב לחו"ל. תודה ויום נעים לכולם.

כן,לא יהיה שייך לשים תמונות פפארצי שלו..=]../images/Emo13.gif

הוא שונא צלמי פפארצי ברמות מטורפות...=] הוא אפילו אמר פעם אחת שאם הוא יראה צלם פפארצי מתקרב אל הילדים שלו, כדאי מאוד שהצלם יברח בגלל שאז הוא יפוצץ לו את הצורה...=] חחח... אבא למופת!=]

בטח שהנושא עלה... אבל זה לא יצא לפועל.=] ../images/Emo10.gif

אבל זה באמת רעיון מעולה!=]
עוד מעט יש לו יומלדת, נוכל לארגן לו אלבון גדול מלא בברכות ליומולדת.... באנגלית כמובן. [המורה שלי לאנגלית תשמח.
=] הבעיה היא, כמו שכבר הוזכר למעלה, הקשרים בחו"ל...
אפשר לנסות לדבר עם מערכת תפוז, אולי הם יוכלו לארגן משהו... יוכלו לנסות ליצור איתו קשר, אם לא ישר דרכו אולי אפשר לנסות לעבור דרך הסוכנים שלו...=] הוא בטח לא יתנגד לקבל ברכות ליומולדת מפורום מעריצים בישראל... ואלי זה אפילו יעודד אותו לבוא לביקור בישראל!=]

פאני14

New member
הרעיון נורא נחמד אבל זוכרים מה היה עם

לילי רוז? גם עלה רעיון דומה אבל התמעמנו ובסוף זה לא יצא לפועל. אני חושבת שצריך למהר אם באמת רוצים לעשות את זה, כי היום הולדת הוא לא כל כך רחוק, עוד 9 ימים בערך... דרך אגב, זה ממש לא בעיה למצוא את הכתובת של הסוכנת שלו באינטרנט, השאלה היא אם אולי יותר עדיף לשלוח לו את זה ישירות, אבל אין לנו את הכתובת של הבית שלו או משהו, בדרום צרפת.

tali44

New member
הסוס הזה עכשיו בכלל בלונדון,

רק חסר להשיג את הכתובת לאי שלו וגם לדירה באמריקה...
עזבי, לבית זה לא ילך... צריך לשלוח לסוכנת או משהוא. דרך אגב, שמתם לב שאין לג'וני אתר רישמי באינטרנט?!? כאילו WTF? אןףף, אם היה לו הוא היה משאיר למעריצים מכתבים באתר, והיו שם בטח תמונות טובות ולוח אירועים ותקציר לסרטים...

nitzan s

New member
כן...

פעם היה לו myspace לפני שנה או משהו כזה כשהסרט השני יצא אז הוא היה שם אבל הוא כבר עזב כנראה בגלל שיותר מדי אנשים שלחו לו מכתבים לשם ולא היה לו זמן לענות...

nitzan s

New member
צודקת...

בגלל זה אני חושבת שבאמת לא נספיק כבר לעשות לו משהו ליומולדת עדיף לחכות עם זה לחופש כי לחלקנו יש כרגע לחץ של בגרויות וגם בחופש הרבה יותר קל ונוח ויש פחות דברים לעשות ופשוט נשלח לו מין מכתב כזה מישראל אפשר לומר הזמנה לארץ... ובכל זאת נוכל לאחל לו מזל טוב על היומולדת שהיה אפילו אם זה באיחור ואז גם נוכל לקחת את הזמן ולהוסיף עוד דברים =] אבל רק בואו נקבע תאריך פגישה כבר מעכשיו שכולן יוכלו לבוא בו בתקווה שכולן באמת יבואו...

SHaNINuSH55

New member
אני מסכימה שבחופש יש פחות לחץ..אבל

הבעיה היא שיש כאלה שטסות בטח.. לא?? כי אני טסה לשלושה שבועות לתאילנד!! D: חחח בעזרת השם.. ואולי יהיה יותר קשה להפגש למרות שאפשר לקבוע מעכשיו [בערך מעכשיו כאילו לא שנתיים מראש אבל עדיין לשריין כמה תאריכים..מה שבטוח בטוח] ןכן זה יהיה כ"כ כ"כ כייףף אם הוא יגיע לארץץץ למרות שעם המצב הביטחוני כרגע.. אף אחד לא ימהר להגיע
אבל זה כיף להיות באשליות חחחח אם הוא בא נראה לי כל הפורום בשדה תעופה שבועיים לפנייי
אהה וכן..יש מצב שאני יוכל לסדר לנו משוו טוב עכשיו בחזרה למציאות [המרה] - חח..בואו נתחיל מלמצוא כתובת אליה אנחנו יכולות לשלוח משו.. ואז נתכנן בדיוק מה נעשה ואיך..כי זה הקטע הפחות בעייתי! נכון?? אזזז..מה עושים?? [וסליחה על החפירות..כזו אני
חח]

למעלה