תגידו

תגידו

זה רק אני או בסוף "שובו של הג'די" רואים את אנקין סקייווקר(עם השחקן מהטרילוגיה החדשה) במקום השחקן המקורי?

Gilliana

New member
בהחלט

בעריכה החדשה של הטרילוגיה הישנה נוספו כמה וכמה סצינות וכן נערכו שינויים בסצינות קיימות, זהו אחד השינויים.

תודה רבה

עכשיו תגידו לי בבקשה איפה אני יכול למצוא רשימה מלאה של השינויים? כלומר מקור מול חדש, בטרילוגיה הישנה, אני לא חושב שיש מה לשנות בחדשה, תודה. ועם אפשר בעברית.

asix17

New member
איזה מגניב בדיוק מה שבאתי לשאול

בדיוק מה שבאתי לשאול בעצמי...אז שאני יבין יש גרסה ישנה של הסרט המקורי שרואים את אנאקין הזקן?

Y. Welis

New member
אגב הזקן, הוא לא אותו אחד שנראה מתחת

למסיכה: משהו שתמיד הפתיע אותי, למרות שמרחוק שניהם נראים די מבוגרים (עבור ילד כל הזקנים נראים דומים...).

henney

New member
כן גם אני התבלבלתי

אבל למה באמת? מי שהיה מיתחת לא יכל להיחלץ לרגע ולהופיע כרוח? איכשהו.. אני תמיד שואלת את עצמי האם השינוי הזה של היידן במקום סבסטיאן היה לטובה. אני דווקא חושבת שזה היה טוב. אנאקין מת מתי שהוא עבר לצד הטוב... לכן צריך להראות כאילו את הרוח שלו כשהיה צעיר. אחרים לא אוהבים את הרעיון הזה רק משום שהשחקן עצמו מעפן (מעפן... אבל לא מכוער. אני לא יכולה להגיד את זה אפילו!) אז בכל זאת. אני חושבת שהשינוי הזה היה לטובה!

Y. Welis

New member
לא חושב, ולא בגלל השחקן (שגם לא היה משהו)

אלא בגלל ההתערבות בקלאסיקה הישנה לטובת רעיון חדש. לא כל דעה מאוחרת טובה כמו זו המקורית (שלא לומר שהתסריטאי שסייע מאוד ללוקאס לא נשאל לדעתו), ובמקרה הזה הפרספקטיבה החדשה לא מועילה, כי הסידרה החדשה לא נעשתה בסטנדרטים של הישנה או במחשבה (עלילתית ואומנותית) דומה.

coullette

New member
ובכל זאת

אנשים שרואים עכשיו את שובו של הג'דאי,עם ידיעה שהיידן כריסטנסן משחק את אנאקין בסאגה החדשה (אפילו אם לא ראו אותה עדיין,לפי כמות הפירסומים אני חושבת שזה די ברור שכבר מכירים אותו) אני חושבת שזה יהיה מאוד מבלבל לראות פתאום בן אדם אחר, שאפילו לא דומה לאנאקין החדש (מישהו מוזר כזה עם שיער שחור בכלל). להפך,אני חושבת שזה רעיון יפה לשלב אלמנטים מהחדשה לתוך הישנה. וזה ממש מגניב שהוא חשב על להכניס את היידן לשם. רק להבהיר- אני לא בעד הגירסא המחודשת של 2006 בה מראים כל שניה דרוידים שלא קשורים ומצוחצחים וכל מיני חיות שעשו בעזרת הדמיה דיגיטלית. (דוגמא שהפריעה לי מאוד-בסצינה הראשונה של תקווה חדשה שמראים את c3po ואת ארטו הולכים בתוך החללית המופגזת, רואים פתאום עוד דרויד כסוף הולך מאחוריהם. זה כבר ממש מעצבן ולא קשור לשום דבר.

henney

New member
נכון זה מאוד לא קשור

וזה מעצבן כי זה סתם "לעורר" את זה לא שהסרטים במצב "נורא" עם החידושים הפחותים יותר זה בסדר... לא צריך ל"המם" את הסרט

Y. Welis

New member
הכסוף אגב מקורי, והוא הופיע שוב ב'אמפריה'

כשת'ריפיאו נכנס לחדר הפירוק לחפש את ארטו. אני ממש לא חושב על אלה שהחלו את הצפיה מהטרילוגיה החדשה - שממילא לא אמורה להראות ראשונה - אלא על מי שגדלו על המקורית ולא רוצים לראות אותה עוברת שינויים מיותרים. אגב חלק משינויי גירסת 1997, סולקו בגירסת 2004 של המקורית, שיצאה מחדש בשנה שעברה בגירסה ללא שום שינויים.

zigmond 69

New member
שיהיו בריאים החבר'ה בלוקאסארט...

שינויים וחידושים על ימין ועל שמאל.

henney

New member
חחחח

צודק. מישהו ראה את הפרק בסאות' פארק? איך ירדו חזק על לוקאס? שהוא ממש הכלבלב של ספילברג...

למעלה