תגידו

Jan22

New member
תגידו

זה רק אני או שהממשלה מנסה להראות שהיא ''גבר'' ? גיאדמק מציע 20 מיליון דולר ואז גם אולמרט מציע ,ככה כדי להראות אכפתיות. מה ,רק אחרי שמגיע איזה אוליגרך הם נזכרים שקיים ישוב אי שם בפאתי המדינה ,בפרברים ,שאוכל. רקטות על ימין ועל שמאל כבר מעל שש שנים ואף אחד לא עושה כלום ..!? גם ה''תגובה הישראלית'' נראית עוונטה. כל אחד בממשלה מאיים ''נעשה ככה ונעשה ככה'' .הם עדיין לא למדו את הלקח של לבנון2 : '' תסגרו את הפה ותעשו את העבודה '' ! שיהיה שבוע שקט.

ק ד ו ש

New member
דעתי בעניין

יש משהו די פסול במה שקורה עם גאידמק לדעתי. אבל מה, כל הכבוד לבן אדם. ברור שרוב מעשיו הם מאינטרסים ולאו דווקא מטוב לב, אבל עדיין כל הכבוד. הוא בא ומציע מכיסו 50 מיליון דולר למיגון שדרות, בזמן שהממשלה המסריחה הזאת, כמו שאמרת, לא עשתה כלום כמה שנים. והכי מרגיז, שעכשיו פתאום הם נזכרים. הכי טוב היה אם היה שיתוף פעולה. גאידמק היה עוזר להם לממן את זה, והתוכנית היתה יוצאת לפועל ביחד במקום משחקי כוחות של מי יעשה, ובינתיים אף אחד לא עושה ותושבי שדרות ממשיכים לחיות בסיכון. ובקשר למשפט האחרון שלך.... אני תמיד אומר את זה. כל רפרש שאני עושה באתרי החדשות יש ציטוט אחר של איזה חכמולוג מראשי המדינה, אבל עדיין התגובה היא לא מספיק רצינית. שיסתמו קצת, זה ירכוש להם הרבה יותר כבוד.

אזרח111

New member
בשביל מה למגן את שדרות?

שדרות היא רק השלב הראשון. במוקדם או במאוחר הם יירו לעבר ערים נוספות, אשקלון, קרית-גת, ימגנו גם את כל הערים האלה? צריך להגן על שדרות ע"י יוזמה התקפית - ולא לשריין כל דבר שנמצא ברדיוס הטילים. עצם זה שהממשלה ממהרת למגן בגלל גאיידמק - רק מראה כמה לממשלה אין שום כיוון - רק חושבים על התחת שלהם ועל מה ירשמו עליהם בעיתונים.

פוטיק

New member
ובנוסף..

אני חושב שאולמרט ופרץ עשו טעות (כמה מפתיע) כשהם החליטו לקלקל לארקדי את התוכנית ולמגן בעצמם את שדרות, מה קרה !? כל כך בכיתם שצריך למגן את שדרות אבל אין כסף ופתאום יש !? חוסר האמון בשלטון רק גבר, אז עכשיו הם אומרים שאי אפשר לעשות כלום נגד הקאסמים - וארקדי יביא צבא שכיר מרוסיה שיעשה בשבילהם את העבודה ואז מחר נראה בעיתון: "אולמרט הציע פיתרון לבעיית הקאסמים" ממשלה חרא כזאת ממזמן לא היתה לנו, חלשה כל כך ועלובה כל כך. פשוט עצוב. מה שיותר עצוב זה שאין מישהו אחר.. עוד פעם ביבי !? עוד פעם ברק !? לא תודה, אין מושיע.

כי......

בתכלס,לממשלה היום לא ממש אכפת מהעם. אכפת להם מהכיסא ומהיוקרה המטופשת שלהם. ושפתאום מגיע גאידמק ומאיים על יוקרתם,הם פועלים. אני מציא שגאידמק גם יגייס שכירי חרב רוסים יוצאי הספסנטז ויתחיל לפתור את הבעיות של ישראל בעזה ובלבנון. ואז אולי הממשלה תגיב כמו שצריך.

Jan22

New member
אם הספצנז היו חוגגים בעזה ..

לא הייתה נשארת עוד עזה (אינשאללה אמן). הפצועה הפכה להיות הרוגה ,כמה חבל. אולי נעביר את הכנסת לשדרות ? אולי לכיסופים ? ככה החלטות ייעשו שקולות יותר.

הייתה פעם הצעה

לבנות מחנה שבויים למחבלים בפאתי שדרות,ככה שגם הם יוכלו לטעום מהדייסה שלהם... אגב,ספצנז - היה איתי אחד בצבא,שאבא שלו שירת כתור רופא בצבא רוסיה במלחמת אפגניסטן - איזה סיפורים היו הולכים שם - כפר שהיה עושה קצת בעיות היה נמחק בלילה ע"י התקפה של טנקים ומטוסים. אולי יש לנו ללמוד משהוא מהרוסים אחרי הכל....

ק ד ו ש

New member
לנו היה נהג

שהיה בספצנאז. איזה בחור רוסי בן איזה 70 שנוהג על טיולית. הרבה מכירים אותו. פעם הדגים לנו איך זורקים סכין.... איזה פסיכי, בא לוקח סכין בום תוקע על עץ.

ק ד ו ש

New member
הרוגה בשדרות...

הרי זה היה ברור שזה עניין של זמן. אומרים שההרוגה היא מישהי מוכרת... לפי התמונות בטלויזיה זה היה ב.מ.ו, אבא שלי הימר שזאת מירי בוהדנה (היא תושבת שדרות ונשואה למיליונר)... נחכה ונראה. בכל אופן, מדינה קקמייקה, אשתו של עמיר פרץ הבן כלב מתראיינת אצל יאיר לפיד. לשמוע אותה זה פשוט לקבל עצבים. חאלס, שיפסיקו לרחם על הפלשתינאים, ושיתחילו לנקוט צעדים יותר משמעותיים מחיסול אחד ביום. אתמול שמעתי בסגל עצבני הצעה מעניינת, להעביר את כל האסירים הבטחוניים לכלא לא ממוגן בשדרות.

הטRולית

New member
קדוש, אחלה פנטזיה.

אבל לא הגיונית. מירי בוהדנה עדין חיה ונושמת. מי יבוא לשהות בשדרות כשיש לו בית בת"א בימים טרופים אלה? מי תבוא אחרי לידה למקום תחת הפגזה? מי ימשיך לשאול שאלות דביליות כאלה במקומי?

ק ד ו ש

New member
אין דבר כזה לא הגיוני

זה לא הגיוני כי גדלנו להיות פה כזה עם מתחסד שמפחד מכל שטות שנראית לא מוסרית. בגלל זה כשנופל באמצע מלחמת לבנון טיל והורג אזרחים כל הממשלה שלנו מתנצלת כאילו פה בארץ לא נהרגים אזרחים. ובקשר למי שנהרגה... לא יודע, יאיר לפיד אמר שהוא מכיר אותה, וגם אשתו של עמיר פרץ, כנראה שהיא מוכרת.

הטRולית

New member
קדוש - לגבי החוסר הגיון,

כמו שאר ההודעה שלי, דיברתי רק על מירי בוהדנה. ובשדרות יש הרבה אנשים מוכרים. ככה שזה לא פונקציה. נחכה ונראה. אהה. ומירי לא בת 35. בקושי 30.

ק ד ו ש

New member
כן בגלל זה אמרתי שזה

לא הגיוני... בהתחלה לא אמרו את הגיל. אמרו מישהי מוכרת... וב.מ.ו, זה די התאים. עכשיו עופי לקומקום ביאץ'.

הטRולית

New member
אני אעוף לקומקום רק אחרי הצעת נישואין רשמית!

וגם אז, ישפכו על המבקש מים רותחים היישר מהפינג'אן. יש?

ק ד ו ש

New member
הייתי מציע לך נישואין

הבעיה היא שזה יעשה לי שם לא אמין כאן, כי כבר ברחתי ברגע האחרון למחבט, שעכשיו מנסה לנקום.

ק ד ו ש

New member
אני לא רוצה ילדים

לא בשלב הזה. קחי גלולות כסאמק. 49.90 לחודש, מה יש?!

למעלה