תגידו?

תגידו?

מה אתם אומרים? יש דבר כזה אהבת אמת? אשמח לראות תגובות!

make u happy

New member
מאמינה שיש..

אבל לא כמו בסרטים. אהבת אמת צריכה להבנות עם הזמן ולעבור מבחנים וימים קשים (אם יש ולצערי, יש). אם אחרי הכל - מתגברים, אז יודעים שזו אהבת אמת
נ.ב. (הפעם כותבת לא מתוך ניסיון בדיוק, אבל מהבנות שהבנתי עם הזמן....)

ס א ט י ן

New member
את טועה:)

אין כאן חוקים. אהבת אמת יכולה להגיע גם תוך זמן קצר... ולא חייבים לעבור ימים קשים ורעים כדי לדעת...

make u happy

New member
../images/Emo13.gif

לכן כתבתי "אם יש..." אני לא חושבת שכל אהבה צריכה לעבור מכשולים, אבל אהבת אמת לא יכולה להיות כמו באגדות. אהבה נבנית וכן, היא יכולה גם לבוא גם תוך זמן קצר (גם את זה למדתי וגם חוויתי משהו כזה, שהגיע אליי כהפתעה גדולה - לא האמנתי שזה יכול לקרות לי עד שזה באמת קרה..), אבל חשוב היה לי לכתוב לה שזה לא תמיד כמו שחלמנו כשהיינו ילדות. הרי כולנו בני אדם ולכל אחד ואחת מאיתנו יש יתרונות וחסרונות ואנו למדים לאהוב את האדם שמולנו עם זה ועם זה ולא את הנסיך/כה היפים והמושלמים כי את זה אין, אני בטוחה שאת מסכימה איתי.... מה שכן, כשאנחנו אוהבים אז אותו אדם הופך להיות הנסיך/כה שלנו, לא כך? אבל תודה לך, יקירתי, "מכל מלמדיי השכלתי"

oferyosi

New member
לא בהכרח צריך זמן!

אני יכול להגיד שהתאהבתי במישהי תוך זמן קצר מאוד...משהו ברמות שחבל.

ס א ט י ן

New member
יש

מה את חושבת, שהמציאו?... את מרגישה שאת אוהבת מישהו, את מרגישה שזה אמיתי, ואתם כנים אחד עם השני? בבקשה! יש לך אהבת אמת! (דרך אגב- אהבת אמת לא חייבת להיות רק רומנטית...)

נ ט ע 9 1

New member
../images/Emo23.gif true love ../images/Emo23.gif

מאמינה באהבת אמת.. לא תמיד נופלים דווקא עליה, אבל מאמינה שהיא קיימת.. יותר מזה.. יש כאלה שאפילו מתחתנים עם מישהו/מישהי שהוא/היא לא האהבת אמת שלהם, וזה הכי נורא.. זה מביא להרבה בלאגן וסיבוכים..(קרי, גירושין, בגידות, הריון לא רצוי וכד'..) לכן כדאי לחכות לבנאדם המתאים, ולא העיקר לחכות לבנאדם.. כי בני-אדמים(כן, אני יודעת שהמצאתי את המילה הזו בזה הרגע) יש בשפע, אבל עדיף לחכות עוד קצת, כדי לפול על המקום הנכון ברולטה.. לכן אסור להתפשר על מישהו שאת יודעת שלא משלים אותך, נכון, אני תמיד אומרת, אין מושלם, אבל יש משלים.. הלא-מושלם,שהוא מושלם בשבילך, ולאחרת הוא בכלל לא, אבל לך, הכי בעולם..
ובכלל.. כל כך הרבה הוכחות לאהבת אמת..!! אהבת אמת, לא רק בסרטים.. אההה וסתם אספר לכם מעשייה קטנטנה.. היום נסענו כדי לארגן לאחותי את התפאורה לחינה(בגינה של אחי) אז באוטו, אימי מביאה לי שסק מקולף..ואני רואה שהיא מקלפת גם לאבא כמה שסקים, אז הוא לא מספיק לאכול אחד, ואמא כבר מקלפת את השני, והשלישי.. אז אני אומרת לה..:"אמא, תני לו לאבא לאכול את השסק הראשון ותקלפי לו את השני" אז אמא אומרת לי.. :"..לא..אני לא רוצה שהוא יבקש..אני רוצה לקלף לו עוד שסק ועוד שסק,ולעשות לו טוב,לפני שהוא ירצה עוד אחד..אני אוהבת את אותו".. (והיא גם אמרה לו לידי, אני אוהבת אותך) בכל אופן,אני כזה צחקתי לעצמי, אבל לא יודעת, זה עשה לי כזה טוב בלב.. 30 שנה יחד(אולי קצת יותר) וחשוב לה לעשות משהו כזה פשוט ומתוק, פשוט לקלף לו שסק.. והכי מתוק זה להגיד לו אני אוהבת אותך..(לידי..) אני לא יודעת.. אבל אמרתי, הלוואי ואני ככה יצליח לאהוב את הבעל העתידי שלי, שיהיה לי כ"כ חשוב לי ממנו,ושלו יהיה חשוב ממני, גם אחרי 30 שנה.. שאפילו לפני שהוא יספיק להשתמש במילים אני אבין את כוונתו, והוא את כוונתי, שתהיה שפה משותפת.. שלא נעשה אחד לשני חשבונות של.. הוא טוב איתי אני אהיה טובה איתו, שזה תהיה אהבה ללא גבולות..הדדית.. אבל מה שבטוח.. אני אישית מאמינה באהבת אמת.. אני חושבת שהיא קיימת..

איזו תגובה מקסימה

אני מאחל להורים שלך עוד הרבה שנים של זוגיות טובה וגם לך.

נ ט ע 9 1

New member
תודה..

טרם מצאתי את האחד.. אבל אנ'לא דואגת.. חחחחח כי אני באמת מאמינה שזה יגיע..

זכוכיות

New member
מה זו אהבת אמת?

או יותר נכון, מה זו אהבה לא אמיתית? ברגע שיש אהבה- אז כנראה שהיא אמיתית, לא? והאם אהבה בלשון עבר, לא הייתה אהבה אמיתית, למרות שהיא חלפה ונעלמה לה?

ברור שיש אהבת אמת!

אהבת אמת זה גם כשאתה מדבר עם בן הזוג אתה מתגעגע אליו,שכשאתה הולך לישון אתה מתחיל לחשוב למה לא אמרתי לו שוב שאני אוהבת אותו,אהבת אמת זה שכל הזמן האהוב במחשבות. אהבת אמת זה אחד שאני קוראת לו אהבת חיי,אחד שכל כך רחוק אך כל קרוב בו זמנית,אחד שאוהב אותי יותר ממה שאני אוהבת אותו.אחד שמאזין ללב שלי כל הזמן,אחד שאני ארגיש איתו את מה שלא הרגשתי בחיים עם אף אדם. אחד שהוא המכסה שלי,זה שמשלים אותי,וזה שנועדתי להיות איתו ולחיות את חיי. אני זוכרת שתמיד חלמתי לומר למישהו את המשפט הזה כשהוא מביט לי בעיניים ואומר אני רואה מלאך! ואז אני אענה לו,לא חיים שלי אתה רואה את ההשתקפות שלך,כי אתה המלאך
. שיהיה לכולם יום מדהים,ותודה שהגבתם,ותהיו בטוחים שהאהבה שלכם מחכה לכם אי שם
יאללה עכשיו לעבודה ביי ביי

עכשיו אני רק צריך לדעת איפה ואיך

מוצאים אחת כזאת ואיך בונים מערכת זוגית כזאת? נו, שיהיה לי המון בהצלחה.

ס א ט י ן

New member
אהבה לא תמיד אמיתית

לפעמים אנחנו עיוורים בתוך הקשר, לפעמים מפתחים אובססיה וחושבים שזו אהבה, לפעמים מחזיקים ביחד התוך תחושה של נוחות וביטחון ומתרגמים את זה לאהבה... אהבת אמת זו אהבה בריאה שקיימת בין שניים, בה את לומדת לאהוב גם את הצדדים הטובים וגם את הרעים, ומקבלת, אהבה בה יש כנות אמיתית בין בני הזוג...

זכוכיות

New member
אני לא מבינה מי תרגם אהבה?

אני, לתומי, חשבתי שכל אחד מפרש אהבה אחרת. כל אחד מרגיש אחרת ומתנהג אחרת, ושזה לא קשור לאהבה שבליבו כמו שלשאר הקווים לדמותו. אין באמת הגדרה למילה "אהבה", זה בלאגן גדול של תחושות, אז לאף אחד אין את הזכות לפרש לי אהבה. ומי קבע שאהבה אובססיבית היא לא אהבה אמיתית? עוד מעט יופיע זה שאוהב באובססיביות ויגיד- אם את לא אוהבת כך, זו לא אהבת אמת...

ס א ט י ן

New member
כי אהבה

בה את עיוורת לתכונותיו של בן זוגך (הרעות העיקר), לא יכולה להיות אהבת אמת...כי "אמת" זו כנות- איתו ועם עצמך....

זכוכיות

New member
ויש מי שמגדיר אהבה כ-

היכולת לראות אדם כמושלם. וזה בסדר, ככה הוא אוהב. לא כולם צריכים לאהוב כמוך, או כמוני, כדי שזאת תהיה אהבה. זה כל הקטע ברגשות, אי אפשר להכניס אותן לתבניות ואי אפשר להגדיר אותן, אפילו כאדם אחד אהבתי אחרת אנשים שונים.

למעלה