../images/Emo23.gif true love ../images/Emo23.gif
מאמינה באהבת אמת.. לא תמיד נופלים דווקא עליה, אבל מאמינה שהיא קיימת.. יותר מזה.. יש כאלה שאפילו מתחתנים עם מישהו/מישהי שהוא/היא לא האהבת אמת שלהם, וזה הכי נורא.. זה מביא להרבה בלאגן וסיבוכים..(קרי, גירושין, בגידות, הריון לא רצוי וכד'..) לכן כדאי לחכות לבנאדם המתאים, ולא העיקר לחכות לבנאדם.. כי בני-אדמים(כן, אני יודעת שהמצאתי את המילה הזו בזה הרגע) יש בשפע, אבל עדיף לחכות עוד קצת, כדי לפול על המקום הנכון ברולטה.. לכן אסור להתפשר על מישהו שאת יודעת שלא משלים אותך, נכון, אני תמיד אומרת, אין מושלם, אבל יש משלים.. הלא-מושלם,שהוא מושלם בשבילך, ולאחרת הוא בכלל לא, אבל לך, הכי בעולם..
ובכלל.. כל כך הרבה הוכחות לאהבת אמת..!! אהבת אמת, לא רק בסרטים.. אההה וסתם אספר לכם מעשייה קטנטנה.. היום נסענו כדי לארגן לאחותי את התפאורה לחינה(בגינה של אחי) אז באוטו, אימי מביאה לי שסק מקולף..ואני רואה שהיא מקלפת גם לאבא כמה שסקים, אז הוא לא מספיק לאכול אחד, ואמא כבר מקלפת את השני, והשלישי.. אז אני אומרת לה..:"אמא, תני לו לאבא לאכול את השסק הראשון ותקלפי לו את השני" אז אמא אומרת לי.. :"..לא..אני לא רוצה שהוא יבקש..אני רוצה לקלף לו עוד שסק ועוד שסק,ולעשות לו טוב,לפני שהוא ירצה עוד אחד..אני אוהבת את אותו".. (והיא גם אמרה לו לידי, אני אוהבת אותך) בכל אופן,אני כזה צחקתי לעצמי, אבל לא יודעת, זה עשה לי כזה טוב בלב.. 30 שנה יחד(אולי קצת יותר) וחשוב לה לעשות משהו כזה פשוט ומתוק, פשוט לקלף לו שסק.. והכי מתוק זה להגיד לו אני אוהבת אותך..(לידי..) אני לא יודעת.. אבל אמרתי, הלוואי ואני ככה יצליח לאהוב את הבעל העתידי שלי, שיהיה לי כ"כ חשוב לי ממנו,ושלו יהיה חשוב ממני, גם אחרי 30 שנה.. שאפילו לפני שהוא יספיק להשתמש במילים אני אבין את כוונתו, והוא את כוונתי, שתהיה שפה משותפת.. שלא נעשה אחד לשני חשבונות של.. הוא טוב איתי אני אהיה טובה איתו, שזה תהיה אהבה ללא גבולות..הדדית.. אבל מה שבטוח.. אני אישית מאמינה באהבת אמת.. אני חושבת שהיא קיימת..